- 20 Haziran 2011
- 60.966
- 69.372
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne içiyon allasenBjklileri kovalıyorum
Sato abi şu aşamada sence makul bir istek mi
Sen de ben de bunun olmayacağını biliyoruz, en fazla bi kaç baba yardımcı alalım yanına şimdilik yeter
geçenlerde NOW daki programda önce rakibe göre gibi bi şeyler dedi ama hemen ardından ''rakip farketmeksizin dominant oyunumuz devam edecek'' dedi.Düşündüm de ağır bile konuşmuyoruz ya.
Çünkü dünkü maç skorunu utanması olan adam almazdı. Frankfurt tarihinin en büyük ŞL zaferi yaşandı dün gece.
Peki kime karşı, herkese 5-10-15 maaş veren, iki senede 250 m euro neredeyse bonservis harcayan bir takıma karşı ve bu takım 3 sene önce kuruldu, iskeletin bir bölümü hala oradan geliyor.
Peki neden kaybettin çünkü 4 golde çıkarken top kaptırdın ve evet deplasmandasın.
Önceki ŞL senesi de bas bas bağırdık, Old Trafford'da Alianz Arena'da kontrataktan gol yiyecek takım değilsin sen, kimsin abi sen kimi yendin de kendini bir şey sandın? O gün de ŞLde tüm golleri geçişlerden yiyordun, hayvan gibi para harcadık şimdi hala geçişten yiyorsun tüm golleri.
Hiç mi akıllanmazsın birader sen hiç mi utanman yok da Galatasaray'ı yıllardır Avrupa'da rezil ediyorsun?
Her halta da bahanesi var, ilk yarıya 0-4 girermiş, gir lan bir kere gir de susalım.
yahu biz zalgirise eleniyorduk, o siyahi forvet Oyewusu 2 maçta toplam 3-4 tane karşı karşıya kaçırdı,o hücumlarda geçişten geldi.Cidden sallamıyorum yav bir önceki ŞL senesi neyi eleştirdiysem hala aynısını yapıyor. O seneyi de izleyin hep çıkarken kaptırılan toplar ve yenilen kontralardan yiyoruz golleri, ulan topla oynama takımı desen o da değiliz.
Kerem vardı çok top kaybediyordu dediler, Sane'nin ondan farkı yoktu dün.
Bir takımda hep mi oyuncular hatalı olur yav, bu adam ne zike yarıyor o zaman.
Ligde her maçı biri çıkıp alıyor dediğimizde kem küm edenlere de bundan sonra cevabım çok daha sert olacak, Avrupa'da bunu yapamadığın için ağzına sıçıyorlar.
Bu sene de Bayern ya da Tottenham gibi bir maç oynar 3 sene onu konuşursunuz kesin, eleştirenlere de kendinizce bok atarsınız devam.
geçenlerde NOW daki programda önce rakibe göre gibi bi şeyler dedi ama hemen ardından ''rakip farketmeksizin dominant oyunumuz devam edecek'' dedi.
Sen de haklısın gerçi de 3 senenin şampiyonunu bir çırpıda gönderemeyiz, ben de artık birilerinin bedel ödemesini ve sert bir mesaj verilmesini istiyorum ama riskli olur. Zaten ben ancak yerli td ile başarı gelir diyenlerdenim, piyasada kim var ki yerli olarak...makul bence üstat
bu maliyetlerin altındaki takım kaosa girdiği an kulübün işi biter, beşiktaştan beter oluveririz bi anda. 10 sezon da kaldıramayız kafamızı
osimhenli kadro ligde hocasız da şampiyon olur, okan buruk bu takımın hocası olamaz, olmamalı. dün çok net şekilde belli olduğu üzere
Yedek de gakpoFatih Hoca dönemleriyle kıyaslayip rezil olmayın
Hele o maduekeli,sangareli,zahavili psvye karşı cicaldau ve morutanin bile yetişmediği emre kılıçla ve taylan ile oynanan maçları ....
muslera ve luyindama da güzel sicmisti.imparatora layık görülen kadroya bak
Ekli dosyayı görüntüle 303544

RSF’ye Kiev’e karşı 2-0’ı buldu da ne oldu, oyunu tutabildi sanki. Kasımpaşa’ya karşı bile tutamadı.Düşündüm de ağır bile konuşmuyoruz ya.
Çünkü dünkü maç skorunu utanması olan adam almazdı. Frankfurt tarihinin en büyük ŞL zaferi yaşandı dün gece.
Peki kime karşı, herkese 5-10-15 maaş veren, iki senede 250 m euro neredeyse bonservis harcayan bir takıma karşı ve bu takım 3 sene önce kuruldu, iskeletin bir bölümü hala oradan geliyor.
Peki neden kaybettin çünkü 4 golde çıkarken top kaptırdın ve evet deplasmandasın.
Önceki ŞL senesi de bas bas bağırdık, Old Trafford'da Alianz Arena'da kontrataktan gol yiyecek takım değilsin sen, kimsin abi sen kimi yendin de kendini bir şey sandın? O gün de ŞLde tüm golleri geçişlerden yiyordun, hayvan gibi para harcadık şimdi hala geçişten yiyorsun tüm golleri.
Hiç mi akıllanmazsın birader sen hiç mi utanman yok da Galatasaray'ı yıllardır Avrupa'da rezil ediyorsun?
Her halta da bahanesi var, ilk yarıya 0-4 girermiş, gir lan bir kere gir de susalım.
Gotze falan oynuyoYedek de gakpo![]()
1 çırpıda değil geçen sene gönderilmeliydi bu sene yine bir şans verildi avrupa için. Yani 2 çırpı oluyor.Sen de haklısın gerçi de 3 senenin şampiyonunu bir çırpıda gönderemeyiz, ben de artık birilerinin bedel ödemesini ve sert bir mesaj verilmesini istiyorum ama riskli olur. Zaten ben ancak yerli td ile başarı gelir diyenlerdenim, piyasada kim var ki yerli olarak...
Liverpool maçını bi bekleyelim bakalım.
Galibiyet mucize gibi bir şey tamam da, artık en azından oyun olarak ucundan da olsa bize birşeyler göstermeliler.
Reyisi izle de ne tdler var gör
Ah bir gelse de avrupada kupadan kupaya koşsak
100 macin 85 ini kazanmana ragmen
kalan 15 musabaka öyle travma yaratıyo ki
koyim 85 e diyosun bi noktada