- 6 Eylül 2014
- 94.161
- 64.951
- 4.608
Sorun o değil zaten yav bukadar bütçemiz yoktu önceden.Ceyrek finalmiş, benim aklımda 16 diye kalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun o değil zaten yav bukadar bütçemiz yoktu önceden.Ceyrek finalmiş, benim aklımda 16 diye kalmış.
Öyle san ne diyim. Fenerliler neden ali ye kızıyolar ama bir yandan da gitmesini istemiyolar sence? Kollandıklarının farkındalar. Bunu sağlayan ali koç. Öte yandan da Okan'ın ne kadar yetersiz ama ali'nin kadro oluşturmak adına daha yetersiz olduğunuda biliyolar. Bu sene kadronlarının iyi olduğunu düşündükleri için bizim başimizda Okan'ın illa patlayacağını ve bizi yeneceklerini düşünüyolar. Aç forumlarını bak kaç tane gördüm öyle mesajyaw adamların tek hedefi lig şampiyonluğuyken lig için gsye en uygun adamlardan birinin kalmasını mı isteyecekler nasıl kafalar yaşıyonuz ya![]()
Neyine utanayım sevdiğim takımın hocasını destekledim diye. ne millete sataşıyorsun adamı desteklediler diye? Diyeceğin varsa hocaya söyle geç. Sen kimsin ki ben sana bir şeyler anlatayım dinle diye kendini pek bir üstün görmeBakın şakşakçı ortaya çıkmış. Otuz bir motuz bir ne ayaksın sen. Utancından insan içine çıkmaman gereken yerde kalkmış bir de ergen ergence konuşuyorsun.
Gs nin iyi günü dediğin nedir anlat hele dinleyelim. Icardili oshimenli kadrolarla Antalya Alanya filan yenince tatmin mi oluyorsun.
Torrent yapmıştı çift idman olayını başka kimsede hatırlamıyorum.Aynen beyler yillardir cift idman bizde bir gelenek haline gelmisti okan buruk bunu sonlandirdi
Nefret ediyorsunuz anladik da sacma sapan argumanlar ile neyi amacliyorsunuz
Torrent,Fatih hoca,tudor,riekerink,mustafa denizli,hamza hamzaoglu,prandelli ve mancini sirayla bizde hocalik yaptilar
Ligler devam ederken hangi hoca cift idman yaptirmis bizde simdiye kadar
Elestirecegiz dalga gececegiz derken sacmalamayin bence
Izin günü cok fazla elestirisi olabilir ama cift idman elestirisi sacma
Bokunu ararizBence okan hocanın ipi çekildi. İlk saçma sapan bir mağlubiyetle ki bu muhtemel.liverpoola farklı bir yenilgide okan hoca gönderilecek
Oyle bir Dunya var. 3 kere sampiyon olmus, 4. kez ust uste sampiyon olacak hocayi degil Galatasaray, Real Madrid bile kovmaz. Lig sampiyonluklari burda kucumsendigi kadar kolay degil. Kendi liginde rakipleri olmayan Bayern Munich ve PSG gibi takimlar belki kovarlar sadece.
Dediğim gibi fbliler bizim avrupa başarımızı değil kendi lig şampiyonluklarını umursuyorlar. 1-2 kişi öyle yazdı diye öyle olmuyor. 20 senedir yerliler şampiyon oluyor, fbye karşı ezici üstünlüğü var falan bugün gitse konvoya çıkarlar ft döneminde olduğu gibi.Öyle san ne diyim. Fenerliler neden ali ye kızıyolar ama bir yandan da gitmesini istemiyolar sence? Kollandıklarının farkındalar. Bunu sağlayan ali koç. Öte yandan da Okan'ın ne kadar yetersiz ama ali'nin kadro oluşturmak adına daha yetersiz olduğunuda biliyolar. Bu sene kadronlarının iyi olduğunu düşündükleri için bizim başimizda Okan'ın illa patlayacağını ve bizi yeneceklerini düşünüyolar. Aç forumlarını bak kaç tane gördüm öyle mesaj
Hocanı yiyorlar savunmuyorsun utanmasan onlara destek çıkacaksınDediğim gibi fbliler bizim avrupa başarımızı değil kendi lig şampiyonluklarını umursuyorlar. 1-2 kişi öyle yazdı diye öyle olmuyor. 20 senedir yerliler şampiyon oluyor, fbye karşı ezici üstünlüğü var falan bugün gitse konvoya çıkarlar ft döneminde olduğu gibi.