- 31 Aralık 2015
- 14.847
- 9.715
- 1.588
Gülüşünü soğuk esprilerini flan mı beğeniyorsunuz aşık mısınız arkadaş rezil olduk yav Avrupa'da sıradan bi takım haline geldik Cagliari,st pauli gibi görüyorlar bizi bunun bütün sorumlusu bu arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem guardiola'nın 58. yardımcısı torrent>okanBu takımı tudorlara prandellilere torrentlere 500 tane yan pas geri pas yapan terimlere yem etmeyeceğiz bıraktırmayacağız
Buraya bu sene usg ve bodo da eklenirEkli dosyayı görüntüle 303672
Olmuyor hocam ders mers de cikarmayi beceremiyon, gelen giden yapistiriyor degisen bisey yok, yollar ayrilmali sal bizi lütfen
Ama 250 m euroluk kadroyu 3 senedir şampiyon yapıyor ligte ( gülerek )Gülüşünü soğuk esprilerini flan mı beğeniyorsunuz aşık mısınız arkadaş rezil olduk yav Avrupa'da sıradan bi takım haline geldik Cagliari,st pauli gibi görüyorlar bizi bunun bütün sorumlusu bu arkadaş
Tansele ne oluyor takip ediyor musun. En ufak okan eleştirisinde ergen gibi taraftara laf sokmalara başlıyor. En gsli tansel galiba bu ülkedeLig şampiyonluğu yüzünden Avrupa’da her yerde tokatlanmamızı aklama çalışmaları şimdiden başlamış.
Ligde de şampiyon olamazsa bunca maliyetin hesabını kim verecek bakalım
Rezil ötesi bir teknik direktör Avrupa’da, o kadar acizki gidip istatistik tablolarına bakıyor 5 yediği maçta ne yüksekse onun üzerinden aklamaya çalışıyor kendini.
fener niye şampiyon olamıyor.(Kıstas)Ama 250 m euroluk kadroyu 3 senedir şampiyon yapıyor ligte ( gülerek )
Bruno Fernandes mi, Bernardo Silva mı?Okan hoca ve Osimheni alıp Tudor ve Kenan Yıldızı verseler Oke misiniz?
bu rezil performanslardan sonra bunu hangi enayi ister.Nagelsmann Hoffenheimdan Leipzige gecmeden bir hoca 3 sene ayni takimin basinda oldugundan sonra, bir antrenörün konusmalarinin ve metodlarinin özgünlügü kayboluyor ve kendini tüketme riskinde oluyor diyordu. Kadronu her 3 senede bir asiri revize edemezsen, bir hocanin 10 sene ayni yerde kalip basarili olmasi cok zor diyordu.
Pep üzeride Bayerne yakin bir muhabir Citye gitmeden kendisi genelde 3-4 senelik döngüler halinde planlama yapiyormus diyordu. Sonra kendini ve cevreni yipratma riski yüksek oluyormus diye.
Bizimki takimi kaybetmeyim ve beni yemesinler diye zirt pirt tatil verip, adam gibi antrenman yaptirmiyor gibi geliyor bana. Yoksa Avrupada her sene ayni sorunu yasanmaz. Takimin belirli zaman sonra pili bitiyor ve en dandik takimlara karsi bile dökülebiliyor. Üstüne kendini hic gelistirmeyip hep ayni hatalari yapan biri, AVrupada ilk sezonunu tamamliyamaz. Bizden sonra orta seviye bir Serie A takimina giderse, orda bu kafa ile basarili olamaz.
Cevat gülerle şampiyonluk almış camiayız ( unutulan gerçekler )fener niye şampiyon olamıyor.(Kıstas)
tamam aslanımBilmem guardiola'nın 58. yardımcısı torrent>okan
İstediğim kadar rezillik yaşatayım beni savunacak enayiler var.(Gülerek)Cevat gülerle şampiyonluk almış camiayız ( unutulan gerçekler )
yarın hangi takımı destekleyeceksin ? Memleketspor mu okanspor mu ?tamam aslanım
inan seni hiç ilgilendirmez mustafa inaçyarın hangi takımı destekleyeceksin ? Memleketspor mu okanspor mu ?
Panasporlu oldunuz okansporlu oldunuz bı konyasporlu olamadınız. cevabımı aldım beninan seni hiç ilgilendirmez mustafa inaç
Takım ilk golden sonra tamamen dağıldı yaw ve cevap veremedi rakibin oyununa bu da kendisine yazarBen Frankfurt maçında olanlarda young boys-prag ve az maçlarındaki kadar suçu olduğunu düşünmüyorum. Bence o maçı doğru bir oyun planıyla oynattı ama oyuncuların özellikle defansif anlamda bireysel performansları maçı saçma sapan yerlere götürdü. İlk golde yunusun yaptığı saçmalık 2. golde lemina-torreiranın geriye koşmaması, 3. ve 4. gol zaten kendi kalesine 5. gol de taylan-berkan orta sahasıyla yaptığımız mallıklardan bir pasaj gibiydi. Bu maç özelinde bence 1. suçlu hoca değil. Bendeki kredisi hala yüksek toparlayacaktır geçen sene olduğu gibi.
Ülkedeki futbol iklimi ortada. Kurumlar ve siyaset iç içe girmiş bunu değiştirmek imkansız. Yönetim, yöneticiler ve camia içindeki disiplin ve kalite de göründüğü gibi. Bunlar biliniyorken sadece hoca değişikliğiyle arzu edilen seviyelere gelinmeyeceğini düşünüyorum. İçerdi lider götürdüğü sürece hoca değişmez. Değiştirilemez.Burda kimse Okan Buruk’un hocaligini yada karakterini savunmuyor; Okan Buruk’un gonderilmesini isteyenler var ve gonderilmesinin hata olacagini dusunenler var. Ben gonderilmesinin hata olacagini, yeni bir hocanin fazla risk olacagini dusunenlerdenim, Okan’ci falan degilim.
Gonderilmesini isteyenler yeni hoca alternatiflerini, ve yeni hocadan bu seneki beklerntilerini yazsinlar, bilelim. Yeni hocayla sampiyonluk garantisi varsa hemen gelsin; ama boyle bir garanti yoksa su anda hoca degisikligi yapmak deliliktir.