Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülüşünü soğuk esprilerini flan mı beğeniyorsunuz aşık mısınız arkadaş rezil olduk yav Avrupa'da sıradan bi takım haline geldik Cagliari,st pauli gibi görüyorlar bizi bunun bütün sorumlusu bu arkadaş

Lig şampiyonluğu yüzünden Avrupa’da her yerde tokatlanmamızı aklama çalışmaları şimdiden başlamış.

Ligde de şampiyon olamazsa bunca maliyetin hesabını kim verecek bakalım

Rezil ötesi bir teknik direktör Avrupa’da, o kadar acizki gidip istatistik tablolarına bakıyor 5 yediği maçta ne yüksekse onun üzerinden aklamaya çalışıyor kendini.
Tansele ne oluyor takip ediyor musun. En ufak okan eleştirisinde ergen gibi taraftara laf sokmalara başlıyor. En gsli tansel galiba bu ülkede

Nagelsmann Hoffenheimdan Leipzige gecmeden bir hoca 3 sene ayni takimin basinda oldugundan sonra, bir antrenörün konusmalarinin ve metodlarinin özgünlügü kayboluyor ve kendini tüketme riskinde oluyor diyordu. Kadronu her 3 senede bir asiri revize edemezsen, bir hocanin 10 sene ayni yerde kalip basarili olmasi cok zor diyordu.

Pep üzeride Bayerne yakin bir muhabir Citye gitmeden kendisi genelde 3-4 senelik döngüler halinde planlama yapiyormus diyordu. Sonra kendini ve cevreni yipratma riski yüksek oluyormus diye.

Bizimki takimi kaybetmeyim ve beni yemesinler diye zirt pirt tatil verip, adam gibi antrenman yaptirmiyor gibi geliyor bana. Yoksa Avrupada her sene ayni sorunu yasanmaz. Takimin belirli zaman sonra pili bitiyor ve en dandik takimlara karsi bile dökülebiliyor. Üstüne kendini hic gelistirmeyip hep ayni hatalari yapan biri, AVrupada ilk sezonunu tamamliyamaz. Bizden sonra orta seviye bir Serie A takimina giderse, orda bu kafa ile basarili olamaz.

Nagelsmann Hoffenheimdan Leipzige gecmeden bir hoca 3 sene ayni takimin basinda oldugundan sonra, bir antrenörün konusmalarinin ve metodlarinin özgünlügü kayboluyor ve kendini tüketme riskinde oluyor diyordu. Kadronu her 3 senede bir asiri revize edemezsen, bir hocanin 10 sene ayni yerde kalip basarili olmasi cok zor diyordu.

Pep üzeride Bayerne yakin bir muhabir Citye gitmeden kendisi genelde 3-4 senelik döngüler halinde planlama yapiyormus diyordu. Sonra kendini ve cevreni yipratma riski yüksek oluyormus diye.

Bizimki takimi kaybetmeyim ve beni yemesinler diye zirt pirt tatil verip, adam gibi antrenman yaptirmiyor gibi geliyor bana. Yoksa Avrupada her sene ayni sorunu yasanmaz. Takimin belirli zaman sonra pili bitiyor ve en dandik takimlara karsi bile dökülebiliyor. Üstüne kendini hic gelistirmeyip hep ayni hatalari yapan biri, AVrupada ilk sezonunu tamamliyamaz. Bizden sonra orta seviye bir Serie A takimina giderse, orda bu kafa ile basarili olamaz.
bu rezil performanslardan sonra bunu hangi enayi ister.

Cevat gülerle şampiyonluk almış camiayız ( unutulan gerçekler )
İstediğim kadar rezillik yaşatayım beni savunacak enayiler var.(Gülerek)
Avrupa sizin neyinize beğenmeyen City,Real madrid'i tutsun ben eyüp,Rize ile oynamak istiyorum bizde böyle bir delikanlıyız.(gülerek)

Burda kimse Okan Buruk’un hocaligini yada karakterini savunmuyor; Okan Buruk’un gonderilmesini isteyenler var ve gonderilmesinin hata olacagini dusunenler var. Ben gonderilmesinin hata olacagini, yeni bir hocanin fazla risk olacagini dusunenlerdenim, Okan’ci falan degilim.
Gonderilmesini isteyenler yeni hoca alternatiflerini, ve yeni hocadan bu seneki beklerntilerini yazsinlar, bilelim. Yeni hocayla sampiyonluk garantisi varsa hemen gelsin; ama boyle bir garanti yoksa su anda hoca degisikligi yapmak deliliktir.

Ben Frankfurt maçında olanlarda young boys-prag ve az maçlarındaki kadar suçu olduğunu düşünmüyorum. Bence o maçı doğru bir oyun planıyla oynattı ama oyuncuların özellikle defansif anlamda bireysel performansları maçı saçma sapan yerlere götürdü. İlk golde yunusun yaptığı saçmalık 2. golde lemina-torreiranın geriye koşmaması, 3. ve 4. gol zaten kendi kalesine 5. gol de taylan-berkan orta sahasıyla yaptığımız mallıklardan bir pasaj gibiydi. Bu maç özelinde bence 1. suçlu hoca değil. Bendeki kredisi hala yüksek toparlayacaktır geçen sene olduğu gibi.

Beyler açık ve net olarak gözüken bir durum var o da hocamızın domestic bir hoca olması ve sadece ligde başarılı olması. Bu gerçekle yüzleşip ne istediğimize karar vermemiz gerekiyor. Lig şampiyonluğu ve sonrasında gelen Avrupa hezimetleri size sorun yaratmıyorsa Okan hocayla devam edelim. Ama amaç Avrupa’da başarılı olmak ise tez elden yerine hoca bakmak gerekiyor. 7 ayımız var önümüzde, iyice tartalım tartışalım ve yönetimden taraftar olarak istekte bulunalım, hoca 7 ay sonra şampiyon dahi olsa kovulmalı ve yerine ortaya vizyon koyacak, adam gibi antrenman yaptıracak, Avrupa’daki takımlara fizik olarak ezdirmeyecek bir takım yaratabilecek bir hoca gelmelidir

Ben Frankfurt maçında olanlarda young boys-prag ve az maçlarındaki kadar suçu olduğunu düşünmüyorum. Bence o maçı doğru bir oyun planıyla oynattı ama oyuncuların özellikle defansif anlamda bireysel performansları maçı saçma sapan yerlere götürdü. İlk golde yunusun yaptığı saçmalık 2. golde lemina-torreiranın geriye koşmaması, 3. ve 4. gol zaten kendi kalesine 5. gol de taylan-berkan orta sahasıyla yaptığımız mallıklardan bir pasaj gibiydi. Bu maç özelinde bence 1. suçlu hoca değil. Bendeki kredisi hala yüksek toparlayacaktır geçen sene olduğu gibi.
Takım ilk golden sonra tamamen dağıldı yaw ve cevap veremedi rakibin oyununa bu da kendisine yazar

1. Suçlu net olarak kendisi bence

Burda kimse Okan Buruk’un hocaligini yada karakterini savunmuyor; Okan Buruk’un gonderilmesini isteyenler var ve gonderilmesinin hata olacagini dusunenler var. Ben gonderilmesinin hata olacagini, yeni bir hocanin fazla risk olacagini dusunenlerdenim, Okan’ci falan degilim.
Gonderilmesini isteyenler yeni hoca alternatiflerini, ve yeni hocadan bu seneki beklerntilerini yazsinlar, bilelim. Yeni hocayla sampiyonluk garantisi varsa hemen gelsin; ama boyle bir garanti yoksa su anda hoca degisikligi yapmak deliliktir.
Ülkedeki futbol iklimi ortada. Kurumlar ve siyaset iç içe girmiş bunu değiştirmek imkansız. Yönetim, yöneticiler ve camia içindeki disiplin ve kalite de göründüğü gibi. Bunlar biliniyorken sadece hoca değişikliğiyle arzu edilen seviyelere gelinmeyeceğini düşünüyorum. İçerdi lider götürdüğü sürece hoca değişmez. Değiştirilemez.

Rakibinin gerisine düşer, şampiyonluk kaçarsa da yönetim önce hocayı yer tabii.

CL sonuçları sonrasında herkesin canı çok yandı diye hoca değişmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt