- 6 Eylül 2014
- 94.146
- 64.931
- 4.608
okanı seviyor destekliyoruz diye üzülmüyor muyuz sanıyorsunuz bu sonuçlara
kahroluyoruz kahrolmayan keyif alan fanboyu olduğu td geri dönsün diye gizli ajanda tutanlarla mı karıştırdın bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
okanı seviyor destekliyoruz diye üzülmüyor muyuz sanıyorsunuz bu sonuçlara
kahroluyoruz kahrolmayan keyif alan fanboyu olduğu td geri dönsün diye gizli ajanda tutanlarla mı karıştırdın bizi
bence yabancı hoca değişikliğine gidebiliriz. ligde favoriyiz ligi riske etme gibi bir durum olamaz. avrupa için laf da değil öz de ciddiysek hoca değişikliği yapacak cesareti göstermek gerekiyor
okan benle avrupada olmayacak diye bağırıyor artık kör olmak lazım bunu görmemek için
3 sene üst üste şampiyon olduk4 sene üst üste şampiyon oldun
Bravo hocam ite köpeğe yedirmeyeceğiz seni
Büyük takımın bi kanadı barış diğeri sallai olamazHocam singo sag bek sallai sane yerine. Ligde arda avrupada abdulkerim
Okan hoca saflarını terkettiğine inanmıyorumne oldu Adnan bey
3 sene üst üste şampiyon olduk
Bayern'e 70 dakika üstünlük kurduk
Gerçekleri tarih yazar
Tarihi de okan buruk
terketmedik değişiklik olacaksa okeyim tam zamanı şartlar uygun diyorum.Okan hoca saflarını terkettiğine inanmıyorum
@doruk ata tanrıverditerketmedik değişiklik olacaksa okeyim tam zamanı şartlar uygun diyorum.
lig bu sene kek avrupa için ciddiysek hoca değişmek lazım
Bunlar gider okan'dan beterini bulur hem avrupa hem lig gider. Midyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan oluruz.terketmedik değişiklik olacaksa okeyim tam zamanı şartlar uygun diyorum.
lig bu sene kek avrupa için ciddiysek hoca değişmek lazım
niye o zaman hoca yangını yapıyorsunuz ulaBunlar gider okan'dan beterini bulur hem avrupa hem lig gider. Midyattaki pirnce giderken evdeki bulgurdan oluruz.
100 versinler yanına sane ve yunusu paketleyelim.sezon sonunda bir arap takımı hocamıza ve alpere bi 50 fln şutlasa iyi olur
Ben gitsin demiyorum şahsen. Teknik ekip ve takım disiplin konusunda hizaya sokulmalı diyorum. Hem sportif direktör hem de yabancı bir kondisyoner ekibi lazım, hatta gerekirse yabancı yardımcı antrenörler. Yıllardır diyoruzniye o zaman hoca yangını yapıyorsunuz ula
100 versinler yanına sane ve yunusu paketleyelim.
Okan hocadan vazgeçmeyelim cund hayrimsezon sonunda bir arap takımı hocamıza ve alpere bi 50 fln şutlasa iyi olur