- 20 Mayıs 2019
- 10.891
- 10.480
- 1.473
forumumuzun önde gelen anti okanistçilerinden @Recep Buruk 'un saf değiştirmesi neticesinde büyük bir kırgınlık içerisindeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam dostunŞu takımın başına hele bu akşamdan sonra herhangi bir yerli getir 4.ye alır ligi
Avrupa'da 4 5'lenip ligde şampiyon olmaya razı mısın?
konjoktür geregiforumumuzun önde gelen anti okanistçilerinden @Recep Buruk 'un saf değiştirmesi neticesinde büyük bir kırgınlık içerisindeyim
30 milyona yanında saneyi hediye ederimyunusu tutalım
Yunus a nolduBüyük takımın bi kanadı barış diğeri sallai olamaz
Kabul etmez bunuBen gitsin demiyorum şahsen. Teknik ekip ve takım disiplin konusunda hizaya sokulmalı diyorum. Hem sportif direktör hem de yabancı bir kondisyoner ekibi lazım, hatta gerekirse yabancı yardımcı antrenörler. Yıllardır diyoruz
Yardımcı hoca opsiyonel onun dışındakileri yapmak şart yoksa avrupada başarı gelmez. Yönetim bu yapılanmayı yapmalıydı zaten çoktanKabul etmez bunu
akhisara kadar yolu var o haldeKabul etmez bunu
İmparatora büyük haksızlık edildi, ayıp edildi elmas tarafından.imparator Sn.Terim i, oşimen ve icardi li takımla bulusturmak boynumuzun borcudur
son macerasında dervisoglu ve ogulcan hattiynan hücum ettirmekteydi kendisi
Barış yunustan önde benceYunus a noldu
Etse etse bir sd yi eder. Ekibini degismeyi kabul etmez kondisyoner , yardimci hoca vs. Zaten diyelim ki etti o sekil dusunelim zihniyetini degismedigi surece yardimci hoca ne yapacak ki yani. Bir kac fikir versede son karar bunun neticede.Yardımcı hoca opsiyonel onun dışındakileri yapmak şart yoksa avrupada başarı gelmez. Yönetim bu yapılanmayı yapmalıydı zaten çoktan
herşey uzucu ama pusuda bekleyen umut ve sergen gibilere gün doğması daha da üzücü gs mahvolsun bitsin yokolsun istiyorlar
Evi ağır bakıma sokana kadar yenisini yaparsın.Ben gitsin demiyorum şahsen. Teknik ekip ve takım disiplin konusunda hizaya sokulmalı diyorum. Hem sportif direktör hem de yabancı bir kondisyoner ekibi lazım, hatta gerekirse yabancı yardımcı antrenörler. Yıllardır diyoruz
Yeniliğe hep kapalıyız hep bilindik seyler. Sag beke de bir ara boey deniliyordu ayni mantikFT diyenler ciddi değildir herhalde. FT anca milli takım (Türkiye olması şart değil) çalıştırırsa başarılı olur bundan sonra. Adamın yaşı 80'e dayandı. Okan'a düzgün idman yaptırmıyor diye eleştirip FT gelsin demek yani...