Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forumumuzun önde gelen anti okanistçilerinden @Recep Buruk 'un saf değiştirmesi neticesinde büyük bir kırgınlık içerisindeyim

imparator Sn.Terim i, oşimen ve icardi li takımla bulusturmak boynumuzun borcudur

son macerasında dervisoglu ve ogulcan hattiynan hücum ettirmekteydi kendisi

mustafa cengiz başkana yapılan ayıbı ne cabuk unuttunuz?

Yardımcı hoca opsiyonel onun dışındakileri yapmak şart yoksa avrupada başarı gelmez. Yönetim bu yapılanmayı yapmalıydı zaten çoktan
Etse etse bir sd yi eder. Ekibini degismeyi kabul etmez kondisyoner , yardimci hoca vs. Zaten diyelim ki etti o sekil dusunelim zihniyetini degismedigi surece yardimci hoca ne yapacak ki yani. Bir kac fikir versede son karar bunun neticede.

Ulen böyle bir ortamda bile havadan dövüşecek sebep buluyorsunuz.

Ali belası gitmiş, fener puan kaybetmiş. Keyfini çıkarın böyle bir günün.

Okan bizim Okan, Terim bizim Terim, hepinizi öperim.

Ayrıca Ali Sami beyin şu meşhur emir telakki edilen sözü zamanla tahrif edilmiş, değiştirilmiş. Sözün aslı şu imiş 👇
20250921_225208.webp

Yanisi Okan Hoca'ya hepimizin bir özür borcu var a dostlar, cemiyetin asıl maksadına uygun hareket eden bizlerin aksine hocamızın bizzat kendisiymiş de biz gafillerin bu hakikatten haberi yokmuş. Derhal yanlış yoldan dönelim ve hocamıza sahip çıkalım!

Bayram gibi haftasonu olacakti hoca.

Sevinemedim bile frankfurt maci yuzunden...hala aklimdan cikmadi

Ben gitsin demiyorum şahsen. Teknik ekip ve takım disiplin konusunda hizaya sokulmalı diyorum. Hem sportif direktör hem de yabancı bir kondisyoner ekibi lazım, hatta gerekirse yabancı yardımcı antrenörler. Yıllardır diyoruz
Evi ağır bakıma sokana kadar yenisini yaparsın.

FT diyenler ciddi değildir herhalde. FT anca milli takım (Türkiye olması şart değil) çalıştırırsa başarılı olur bundan sonra. Adamın yaşı 80'e dayandı. Artık emeklilik hayatı yaşıyor. Okan'ı düzgün idman yaptırmıyor diye eleştirip FT gelsin demek yani...

FT diyenler ciddi değildir herhalde. FT anca milli takım (Türkiye olması şart değil) çalıştırırsa başarılı olur bundan sonra. Adamın yaşı 80'e dayandı. Okan'a düzgün idman yaptırmıyor diye eleştirip FT gelsin demek yani...
Yeniliğe hep kapalıyız hep bilindik seyler. Sag beke de bir ara boey deniliyordu ayni mantik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt