Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan hoca moca değildir anlayın artık 3 sezon yapıyla şampiyon olmuştur

4. Senesi hala bi plan yok . Singonu birayselligiyle gol attık gene . Okan buruk napmaya çalışıyor

Ne diyeceğimi bilemiyorum ya, düzelir inşallah dedikçe kötüye/geriye gidiyor. Akıl mantık alır işler değildi bugün. Hayatımda bundan daha aciz bir GS performansına yaşım/hafızam yetmiyor sanırım. İyi kötü mevzusu asla değil. Formasyon, yapılan-yapılmayan değişiklikler, fiziki kalite vs. kelimelerle ifade edemeyeceğim bir fiyasko yaşandı bu gece.

ne diyecek çok merak ediyorum aklımız liverpooldaydı falan derse sözleşmesini fesh edilmelidir

bu şeyi izah et okan

1758913995674.webp

Bir kere Malmö deplasmanında 2-1 öndeyken rakip uçurtma Taha Ali'yi oyuna aldı Jelert çevikliğiyle çabukluğuyla baya iyi savunuyordu. Sonra gidip Jelert'i çıkarıp oraya Ziyech'i koydu. Jelert çıkınca Taha Ali rahatladı gitti son dakika 2-2 yaptı skoru. O maçtaki bu hatası belki de Avrupa Ligini ilk 8'de bitirememize sebep oldu.

Bugün baskı yerken Barış'ı çıkarıp 2 forvetle takımı sahada bırakması resmen kör göze parmaktı artık. Alanya 1-1'i bulsa 2'yi de rahatlıkla bulabilirdi. Bunlar çok amatör hatalar.

okanın teknik ekip derhal kovulmalı ve profesyonel bir ekip kurulmalı buna karşı çıkıyorsa okanada yol verilmeli ama yöentim yok işte. takım tel tel dökülüyor. ikili mücade kazanan yok gibi bir şey. herhes bağıdı ortasaha ala ortasaha al yedek al ma nerde
O ekip își 2 ay öncenin konusuydu. Şu dakika ekibiyle birlikte defolup gitmek paklar sadece.

Bugün Galatasaray

İsabetli şut atamadı gol harici
Korner kullanmadan maç bitti
Rakibe %70 topla oynama verdik

bu takım 300 milyon euro...

Bu adamın gençlere alerjisi var. Arda taş gibi başladı sezona, nerde bu adam? Hala metehan diyor ya. Kaç sene oldu bir tane genç oyuncu çıkarıp parlatamadın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt