Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasi belli ki baska islerle mesgul

Bu neydi ya. Takim gittikce daha berbat hal aliyor

Teknik, taktik, kondisyon, hirs, mücadele hepsi SIFIR

Ya orta sahayı boşaltıp forvet alarak gol atacağını zannediyor ya da tüm kanatları çıkarıp stoper alarak savunma yapacağını.

Futbol fakiri ya. Bu kadar yıl top oynayıp, İtalya görüp, yıllarca hocalık yaptıktan sonra şu kadroyu bu kadar aciz duruma düşürmek ancak bir düşük zekanın ürünü olabilir.

Oyunculara 10 milyon maaş veriyoruz şöyle maçlarda kullanmak için 1-2 tane genç kanat oyuncusu almamamıza anlam veremiyorum, al mesela Onyekuru gibi bir adam en azından uzun topla baskıyı kırarsın koşu atar. Önde İcardi varken rakip gelince hiç çıkamıyoruz ve buna hiçbir çözümümüz yok. Şimdi Liverpool maçı bizim yarı sahada oynasa İcardi-İlkay ile nasıl çıkacağız ki baskıdan merak ediyorum. Geride tek stoper bıraksalar ikisinide savunur gram abartmıyorum.

Bence ne yapmak istediğini sen bile bilmiyorsun

Değişikliklerle ekran başında başım döndü, topçuların saçmalaması normaldir

Şaştım aşı yaptın resmen takımı

Ulan durmadan defanstta mal mal paslasiyorlar amaç ne burda. Basi kesik tavuk gibi takım. Takımın hiçbir karakteri yok. Her maç biri sahneye çıkacak ki maci kazanacaz o da bizim ligde tabi

Ulan durmadan defanstta mal mal paslasiyorlar amaç ne burda. Basi kesik tavuk gibi takım. Takımın hiçbir karakteri yok. Her maç biri sahneye çıkacak ki maci kazanacaz o da bizim ligde tabi
zeminde top mu sürülüyordu

Şu maçtan 3 puan almamızın tek açıklaması bence kendisinin çok şanslı bir TD olması. Bu kötü bir şey değil elbette ama bugün resmen allah kendisine yürü ya kulum demiştir.

Bugün beraberlik gelseydi muhtemelen 2 hafta sonrasını göremeyebilirdi.

Yaptığı değişikliklerden sonra hangi dizilişi kullandığımızı değil biz guardiola’ya götür izlet o bile çözemez bu saçmalığı

60.dakikadan sonra çok güzel sıva yapıyor

Merak etmeyin beyler, Liverpool maçının provasıydı. İşte böyle bir rakiple oynayacaz, Salı akşamı. Bravo hoca, böyle devam… yoksa nasıl gösterecektik bugünden Liverpool’un nasıl bir takım olduğunu.

Şu maçtan 3 puan almamızın tek açıklaması bence kendisinin çok şanslı bir TD olması. Bu kötü bir şey değil elbette ama bugün resmen allah kendisine yürü ya kulum demiştir.

Bugün beraberlik gelseydi muhtemelen 2 hafta sonrasını göremeyebilirdi.
Bu oyun devam ederse görmemesi de gerekir sonuçlardan bağımsız.

Bakalım maç sonunda neler geveleyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt