Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.891
- 102.057
- 5.238
hoca kovulsun diye Gs fark yesin diyenlerin antudan geldiğini düşünüyorum bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrent 20 maçta 1.30 puan ortalama yapmış. Hahahahaha.bunlar türk düşmanı
türkleri köylü cahil yetersiz görüyorlar
kokoş bunlar
4. sampiyonluğa gidip bu kadar kabul edilmeyen bir td olmak büyük basari. Bu kadar boktan bir ligde 300 milyon euroluk takima top oynatamıyor. Yazik günah.
Hocanın g.tünün gılıyahh diye pek bağıranın kalmamasına, şimdi de en hater benim yarışını girmelerine ne diyosun
Mason eğer tehdit altındaysan 5 like at gelelim. Son dönemde mesajların silah zoruyla gibiben kabul ediyorum
hocamdır o benim
salzburgun teklifini kabül etmedi mi ? hatta paris fc ile yakınen ilgşilendiğini duydumKloppa Osimhenin maasini önersen zor gelir. Anca alman milli takimi icin geri hoca olarak döner gibi geliyor bana.
Torrent 20 maçta 1.30 puan ortalama yapmış. Hahahahaha.
Tudor 34 maçta 1.79 puan ortalama yapmış.
Okan 159 maçta 2.36 puan ortalama yapmış.
He anam he Okan çöp, bu iki andelep uzaylı deha.
Mason eğer tehdit altındaysan 5 like at gelelim. Son dönemde mesajların silah zoruyla gibi![]()
Mason ile hesapları değiştikMason eğer tehdit altındaysan 5 like at gelelim. Son dönemde mesajların silah zoruyla gibi![]()
salzburgun teklifini kabül etmedi mi ? hatta paris fc ile yakınen ilgşilendiğini duydum
Öyle oluyorsa ben onu yalar yutarim ya, benim uzun adamım, şahin bakislim, yiğidim aslanım. Kizlar ona hasta, @Onur Bakır ve ben yastayiz. Oynattığı topu kimseler oynatamadi, Metehan oyuna girdiğinde karşı takım ne yapacağını şaşırdı, magnus carlsen halt etmiş yanında, zeka küpüm. Transfer üstadım. Son Cl bükücü..kalemini kırdım muratım
kırıldı artık o kalem
benim övgümden kurtulan olmadı daha
red bull ile ilgileniyor o globalin takımlarından biride paris fc galibaGlobal Sports Director olarak degil mi o? Kendisi baya acik bir daha takim calistirmayi düsünmüyorum benzer aciklama yapmisti diye aklimda kaldi
150 sene şampiyon olsan üzüleceksin yaniGalatasaray tarihinin en kötü teknik adamlarından biri. İsterse 150 sene şampiyon yapsın. Çok kötü td