Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir an önce başkan mı yönetimden biri mi kim söyleyecekse söylesin üçlü savunma, çift santrfor gibi denemeleri gitsin başka takımlarda yapsın. Senin repertuarında bu yok, sen Inzaghi değilsin. İlla bir Avrupa maçında 9 gol mü yememiz lazım bunu idrak etmen için? İşin kötüsü bu değişikliklerin bazısını sırf oyuncu küstürmemek için yaptığını düşünüyorum. Önceliği Galatasaray olmayan adam babam olsa tanımam.

Öyle oluyorsa ben onu yalar yutarim ya, benim uzun adamım, şahin bakislim, yiğidim aslanım. Kizlar ona hasta, @Onur Bakır ve ben yastayiz. Oynattığı topu kimseler oynatamadi, Metehan oyuna girdiğinde karşı takım ne yapacağını şaşırdı, magnus carlsen halt etmiş yanında, zeka küpüm. Transfer üstadım. Son Cl bükücü..
DUR

Kulübede Kaan varken Metehan'ın oyuna girmesi tamamen taraftara mesaj. Taraftara mesaj verecek diye puanları veriyordu. Alanyaspor'un hakkı en az 1 puandı.

Hoca hepimiz biliyoruz ki senin takimin gerisinde dediğin singonun takimdan cok daha ileri olduğunu ve 3 5 hafta sonra senin sayende o adamın da cok geriye gideceğini artik ezberledik. Biraz varsa gurur istifa et git. Hakkımız helal olsun sana ama lutfen git

Bir daha böyle bir tablo görmek istemiyorum

c88b0065-e253-41a8-81bc-805028c3ebd1.webp

2.61 puan ortalaması ligde. İnanılmaz bir rakam aslında.
Ligde ilk 7 maçı kazanan ilk TD oldu bu gece üstelik. Ama GS kariyerinin en sallantıda olduğu dönemde şu anda. 3 yılda hiç kırılmadı ama gelinen süreçte Liverpool ve BJK maçlarında ilk kez kırılıp kovulacak büyük ihtimalle. Hala farkında değil. Çok absürt bir 3 yıl yaşadık. Şu maç mesela sabaha kadar oynansa 1 tanesini kazanamazdık normalde. Herifler gol bile atamadı. Biz 2 net pozisyona girip 1'ini atıp maçı kazandık. Çok da extra bir goldü üstelik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt