Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.894
- 102.060
- 5.238
en sevdiği meyve ne acabahocam 3 günde bir maç yapıyor
manavada gidemiyor artık
manav önemli
biraz moral depolaması lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en sevdiği meyve ne acabahocam 3 günde bir maç yapıyor
manavada gidemiyor artık
manav önemli
biraz moral depolaması lazım
red bull ile ilgileniyor o globalin takımlarından biride paris fc galiba
Emrah sen mantıklı adamsın ya, 7ser lahmacun gomerken bu konuyu senle bir tartisalimMason ile hesapları değiştik
DURÖyle oluyorsa ben onu yalar yutarim ya, benim uzun adamım, şahin bakislim, yiğidim aslanım. Kizlar ona hasta, @Onur Bakır ve ben yastayiz. Oynattığı topu kimseler oynatamadi, Metehan oyuna girdiğinde karşı takım ne yapacağını şaşırdı, magnus carlsen halt etmiş yanında, zeka küpüm. Transfer üstadım. Son Cl bükücü..
antep lahmacun olsunEmrah sen mantıklı adamsın ya, 7ser lahmacun gomerken bu konuyu senle bir tartisalim
sarışın uzunu irfan ayıklıyordur yahumuz
sarışın uzun
Yoo etmiyorum bak abisi çıkıp taraftarla dalga geçiyor o bana hakaret ediyorokan hoca eleştiriyi dibine hakediyor şuan ama hakaret ediyorsun sen resmen
Allah koruyor resmen.. 300 milyon yetmez bu oyuna. 3 milyarlık takım olsak anlarim2.61 puan ortalaması ligde. İnanılmaz bir rakam aslında.
Bu maç haketmedik belki ama çoğu maç hakkımızdı genele bakınca...Allah koruyor resmen.. 300 milyon yetmez bu oyuna. 3 milyarlık takım olsak anlarim
Gercek değildir herhalde
Ligde ilk 7 maçı kazanan ilk TD oldu bu gece üstelik. Ama GS kariyerinin en sallantıda olduğu dönemde şu anda. 3 yılda hiç kırılmadı ama gelinen süreçte Liverpool ve BJK maçlarında ilk kez kırılıp kovulacak büyük ihtimalle. Hala farkında değil. Çok absürt bir 3 yıl yaşadık. Şu maç mesela sabaha kadar oynansa 1 tanesini kazanamazdık normalde. Herifler gol bile atamadı. Biz 2 net pozisyona girip 1'ini atıp maçı kazandık. Çok da extra bir goldü üstelik.2.61 puan ortalaması ligde. İnanılmaz bir rakam aslında.