Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şeyler söylüyor söylüyor sonra tabi bunların hiç biri bahane değil. 😂😂😂 Allahım aklımıza mukayyet ol.

2023 Konya deplasmanında yaptığı değişiklikler ile büyük hoca olmadığını kanıtlamıştı zaten aynı şeyi 10larca kez yaptı .

taraftarın büyük bir kısmına yerel başarılar yetiyor. Lig şampiyonluğu çoğu taraftarın memnun olmasını sağlıyor. ua başta olmak üzere. Türkiye kupasından bir an önce elenmek istiyoruz mesela, ligi alıp yolumuza bakalım diyoruz.

çoğu yöneticiyi de yerel başarılar tatmin ediyor bence. Lig şampiyonluğu yönetimin de teknik kadronun da ömrünü uzatıyor doğal olarak.

Az sayıda memnun olmayan bir taraftar grubu var, bu grubun hayalleri başka, hem lig hem Avrupa da başarı isteniyor bu grup tarafından.

Ligde şampiyon olmadığınız sürece Avrupada çeyrek final de görseniz kovulursunuz. 2 yıl göreve gelen yönetimler sizi o görevde tutmaz. + taraftarda istemez.

Ben hocayı bu konuda anlıyorum ama desteklemiyorum.

Yolu açık olsun

Şeref yoksunu manipülatör Mou övdüğümden değil, binlerce kişi bile akıl eder bunu zor bir şey değil.

Bugün Osayi ilk yarı sarıyı yedi ve 2. sarı görme ihtimali vardı, ikinci yarı direkt oyundan alındı.

Kaan sarı yedi 1-2 faul yaptı üstüne ve yüzünden bile belliydi 2. sarının geldiği. Hoca ne yaptı peki? Çıkarmayı geçtim gitti ağır adamı beke koydu. Adamlar kanattan yağ gibi akarken hem de...

Ya tek kulvara kalmak istiyorsan da bize yansıtma be. Göz göre göre elenmek istedin. Maç başı açıklamaların bile maçın sonucuna bahane arar gibiydi.

Abi her yerde iç saha oyununu oynayamazsın böyle bir şey yok ya defans çizgisini orta sahaya çekiyor azlilerin savunma arkasına kaçtığı her an pozisyon oldu
Bazı maçlara 3lü orta saha çıkarsın bu korkaklık değil akıllılık olur

hocalık yapacağı en büyük takım biz oluruz.Avrupalılar inter falan Okanı deneyeceğini mi sanıyorsunuz bu rezillikleri gördükten sonra?

Şeref yoksunu manipülatör Mou övdüğümden değil, binlerce kişi bile akıl eder bunu zor bir şey değil.

Bugün Osayi ilk yarı sarıyı yedi ve 2. sarı görme ihtimali vardı, ikinci yarı direkt oyundan alındı.

Kaan sarı yedi 1-2 faul yaptı üstüne ve yüzünden bile belliydi 2. sarının geldiği. Hoca ne yaptı peki? Çıkarmayı geçtim gitti ağır adamı beke koydu. Adamlar kanattan yağ gibi akarken hem de...

Ya tek kulvara kalmak istiyorsan da bize yansıtma be. Göz göre göre elenmek istedin. Maç başı açıklamaların bile maçın sonucuna bahane arar gibiydi.
Adam görmüyor yada görmek istemiyor kimsede uyarmiyor galiba. Tuhaf bi durum.

Eksikler olabilir ama bahane degil

AZ ile daha önce de oynadik ve ilk yari o macta da pozisyon verdik

Kisitli kadro’ya ragmen daha iyi bir hazirlik olmaliydi

Elindeki malzeme’ye göre bir hazirlik olmaliydi

Avrupa dan bu sekilde elenmek hos degil ve bu durum lige de yansiyabilir

Bu yüzden hoca dersine iyi calismali ve kafayi kaldirmali

Buraya kadar Okan hoca ile geldik,bunu düzeltecek ve toparlayacak olan da Okan hoca

Son bir şarkı istiyoruz senden, şampiyon ol bir şekilde ve güzelce vedalaşalım. Senle bundan iyisini yapabilme şansımız yok, 3 sezon üst üste şampiyonluk ile tarihe adını kazır zirvede iken gidersin, hep de iyi hatırlanırsın. Belli ki sen de burada kaldıkça üzerine koyamayacaksın. Birkaç yıla belki daha olgunlaşır mantıklı hale gelirsin, kendini yenilersin ve gene yollar kesişir bu defa daha iyi hedeflere gideriz ama belli ki seneye de devam edersen iki taraf için de iyi olmayacak.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt