Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.623
- 8.069
- 1.428
Avrupa puan kaybından sonra 3-4 gün izin yaptırıyordu bu yıl ve geçen yıl geçelim bu işleri hala medet uman varsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligde şampiyonluk giderse orada durması imkansız, çok da uzak bir ihtimal değilMalesef kurtulamayiz bi müddet.
Zaten gidecek gibi bu gidişleligde şampiyonluk giderse orada durması imkansız, çok da uzak bir ihtimal değil
Şampiyon olsa bir de bunu takimda tutacaklar o da vahim bir durum.sampiyonlar Ligi'nde sonuncu yapar bu bizi.ligde şampiyonluk giderse orada durması imkansız, çok da uzak bir ihtimal değil
atilan gol 121.ye şans dersin 2ye 3.ye dersin 10 oldu be hoca molde maçları da var Icardi sayesinde geçtiğin
Ekli dosyayı görüntüle 279861
Abin üzgün
Abin üzgün
Abin sokan hocamcı futbol cühelalarına bu adamın takımda kalmasına sebebiyet verdikleri için kızgın
Abin bu adama gsyi rezil kepaze ettiği için kırgın
Abin bu adamın hala hoca zannedilmesinden dolayı şaşkın
Abin alayını bu kulüpten göndereceğine emin
O maçı da kaybederlerse ben daha da maç seyretmem zaten bu sezon. Birçok kişi de seyretmez. O maçta yaşanacak bir mağlubiyet bütün camiayı kırar. Puantaj olarak önde olsan dahi 10 bin kişiye oynarsın maçları. Bu yönetim bu hoca bu takım daha işin ciddiyetinin vahametinin farkında değil.Dalgasız denizde herkes kaptan. Duygusalız üzüldük, kırıldık ama derbiyi alıcaz.
Seçbence sampi da verecez bu gidisle imo
Arda için biraz erken oldugunu düşünüyorum o yüzden mancini var aklımda ama yönetim aklıma geliyor. Başta çapsız ibram vs adamlar olduğu sürece hep sıkıntı yaşayacağız ilk önce onların gitmesi lazım