Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftarı daha fazla fark yemeyip AZ'den 4-1 yenilmeye sevindirecek duruma getirmiş zat.

Avrupa'da GS markasının imajının içinden geçti adam 2 senede, derhal postalanmalı. Her şeyi kabul ederim ama sahada bir halı saha takımı kadar bile organize olamıyorsun, acınası bir görüntü çiziyorsun, bu çok rezil bir durum. İstersen 10 tane lig şampiyonluğu al, bu takıma bu rezillikleri yaşatan adamı 5 dakika bile tutmam bu takımda. Ligde de tamamen kadro kalitesiyle ilerliyor, bir halt yaptığı yok.

@Samet Nalbant

Herkes bu adamin hakkini vermeli bu arada
Abin üzgün

Abin sokan hocamcı futbol cühelalarına bu adamın takımda kalmasına sebebiyet verdikleri için kızgın

Abin bu adama gsyi rezil kepaze ettiği için kırgın

Abin bu adamın hala hoca zannedilmesinden dolayı şaşkın

Abin alayını bu kulüpten göndereceğine emin

Abin üzgün

Abin sokan hocamcı futbol cühelalarına bu adamın takımda kalmasına sebebiyet verdikleri için kızgın

Abin bu adama gsyi rezil kepaze ettiği için kırgın

Abin bu adamın hala hoca zannedilmesinden dolayı şaşkın

Abin alayını bu kulüpten göndereceğine emin

bence sampi da verecez bu gidisle imo

En azından kötü oynadığımızın farkında. Bu da bir gelişme.
Şanssız goller yedik der diye korkmuştum açıkçası.

Bu zamana kadar tek maç kaçırmadım işim olsun izlerim dışarda olayım cafe vs düğün farketmez bütün maçları izliyorum. Özellikle son 1 aydır vallahi billahi maçları zor izliyorum ne oynadığımız belli değil hep bir bahane yetti arkadaş

Dalgasız denizde herkes kaptan. Duygusalız üzüldük, kırıldık ama derbiyi alıcaz.
O maçı da kaybederlerse ben daha da maç seyretmem zaten bu sezon. Birçok kişi de seyretmez. O maçta yaşanacak bir mağlubiyet bütün camiayı kırar. Puantaj olarak önde olsan dahi 10 bin kişiye oynarsın maçları. Bu yönetim bu hoca bu takım daha işin ciddiyetinin vahametinin farkında değil.

Her şeyi herkesi satın almış, Türk futbolu denen kavramla oyuncakla oynar gibi oynayan, aleyhimize olan tüm algıları yöneten zengin, şımarık ve iblis bir oligark, bir yalı çocuğu ve onun lanet serveti ile camia olarak psikolojik bir savaş veriyoruz ama bizim takım sahada yürüyor, hoca da kenardan izliyor.

Sezon başından beri böyle. İyi oynadık diyebileceğim 3 tane maç sayarız; Paok, fb, ve tottenham. Nasıl olduysa bu 3 maçı iyi oynadı bu takım. Hayretler içerisindeyim. Bunların dışında alayı çöp zaten. Ha belki bir de Sivas maçı derim.

Osimhen bile ilk geldiğinde oynayan Osimhen değil. Onu bile düşürdü Okan. Bu şartlarda ben bu takımın derbi kazanabileceğini zannetmiyorum. Son 2 senenin şampiyon takımını kendisi bu hale getirdi.

takımın birbirine girmesi an meselesi

yönetimin radikal bir karar alması lazım

Son 1.5 aydır takım çok büyük düşüşte bu maçta kadro olarak söyledikleri haklı ama futbolumuz artık düzelmek zorunda. Avrupa gitti sayılır ligde hiçbir hata olmamalı kadro olarak yapılabilecek herşey yapıldı ve bu kadronun hakkını vermeli Okan hoca. 3'lü 4'lü karmaşası da bitmeli ne oynatıyorsa sezon sonuna kadar değiştirmeden oynatmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt