Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet takımı çorba yapması konusunda seninle hemfikirim Emrah

Ama bizim esas sorunumuz neden hiçbir şekilde modern futbola uygun top oynamıyoruz diye sormak olmalı diye düşünüyorum

Ne kaliteli bir hücum anlayışımız var ne de defans yapabilme

Keza üzerine fizik olarak da ezilen bir takım olduk

Elindeki malzemeyi doğru düzgün kullanamıyor

Çünkü bilgisi kısıtlı diyorum ben
Bilgisi kısıtlı mı yoksa bi tembellik ya da ben oldumluk mu var bilemiyorum ama bir sorun var.

Bizi futboldan soğuttun aga bu ne ya. Jokercilik seni bitirdi. Bahtımıza ne çıkarsa oyunu ile oyunculuğu ile Tr de iş yaparsın ama Avrupa da yemedi işte hepimiz gördük.

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam 10 kişi kalan takım neden ileride rakibe 6 kişiyle basar

Neden dunyanin sonuymuş gibi saldırıyoruz.

İkinci macta da tam kadro cikip saldiracagina adim gibi eminim.

Bari rize macini kazan da 6 puan farkla derbiye cikalim.

Boeyden gelen parayı Cuesta- Jacobs ve Jelerte gömdü herif daha da 50 sene Boey bulamayız söyleyeyim 😂 Kulüp tarihinde ilk defa genç bir futbolcudan adam gibi bonservis kazandık o da hiç oldu.
Boeyide bulmadikki doubuis sakatlandı. Yoksa çoktan gitmişti kiralık filan

B planı yok gibi duruyor işler kötü gittiğinde bocalamaya başladı

2 sezonluk emek var ortada
madem herşey çok kolaydı kendini atınca oluyordu sürekli yapsaydın da olsaydın o zaman
Ülke ligi için demek istedim ben aslında onu. 90 dakikanın 35 40 dakikası top oyunda kaldığı için avrupa da madara oluyoruz böyle. Bu arada okana verilen o kadroyu takimin ascisina ver bu kötü rezalet ligde o da sampiyon yapardi

Dün akşam Galatasaray tarihinin en kötü teknik direktörlük performanslarında ilk 5'e girer.

Hoca genuada kadroya girmeyen adami neden ilk 11 oynatiyorsun? Sparta prag deplasmaninda turu berkan yüzünden kayib ettik, yine ayni hatayi yapiyorsun

Artık sayılardan da ekmek çıkmıyor anemiciğim

1739520627971.webp

adamın istikrarlı olduğu tek nokta gelen her oyuncunun performansının istikrarlı bir şekilde geriye gitmesi. sara gibi bir adam bile tanınmayacak bir halde.

Kendisinin, kendisi gibi olmayan sonuç odaklı bir yardımcıya ihtiyacı bulunuyor.

En basit örnek; Hocam bu maç basılacak maç değil, gerekirse kapanalım kontra arayalım diyecek biri vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt