Tolga Gül
Büyük Kaptan
Prag a elenmemiz hayırlı olmuş. OB anfieldda da ön alan presi oynatır bizi rezil ederdi iyi iki geçmemişiz.sparta prag
young boys
kopenhag
az alkmaar
şu takımlara şöyle bir bakıp utanır mı aceba?
Prag a elenmemiz hayırlı olmuş. OB anfieldda da ön alan presi oynatır bizi rezil ederdi iyi iki geçmemişiz.sparta prag
young boys
kopenhag
az alkmaar
sallai
barış
jelert
kaan
berkan
allah çarpsın dün 3-4 farklı yerde oynadılar heralde böyle iş olur mu yaw
Bu konuda da patladı.bir de bence takımın kontrolünü biraz kaybetmiş durumda.
disiplini zayıf.
Bakmışken kiev ve rfs'ye de baksın. Say say bitmiyor rezaletlerisparta prag
young boys
kopenhag
az alkmaar
Hep zayiftibir de bence takımın kontrolünü biraz kaybetmiş durumda.
disiplini zayıf.
Ben onu söylüyorum 2 senedir onu silin diye adminlerimeHala teknik direktör yazıyor.
Ne yazılsın abi?Hala teknik direktör yazıyor.
6 puan vurgusu futbolcuları ayakta tutma çabasından, taraftarı sakin tutma çabasından.Hocam, su 6 puan ondeyiz konusunu artik soylemesen mi? Tum GS'li calisanlara sicramis sacma bir laf. Haftaya esit puanda olabilirsin Allah korusun, sonra ne diyeceksin?
Takim futbol oynamiyor. Ekip ici sabotaj var mi bilmiyorum, ama ciddi bir toplanti yapip durum degerlendirmesi yapilmasi gerekiyor hem yonetim ile hem de oyuncular ile.
Benimle oynamalari sansli deyip Aksaray hali saha macinda yaptirilmayacak penaltiyi yapan Baris'a bu gazi kim veriyor? Ziyech, Zaha fln sorgulamiyoruz seni ama sonuc alamazsan oyle boyle kovmazlar..
Herifin fizik düştü tabi çok belli ediyor kendini bu. Herife piyango gibi dünyada ki en pahalı 3-4 santrafordan birini veriyon yaptiğına bak uçup gitmesi gerekirken adam arda kızıldağ ya vs takılabiliyor.Osimhen ilk geldiğinde rövaşatalar voleler falan uçuyordu, onu bile köreltti gol atmayı unuttu adam