Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam, su 6 puan ondeyiz konusunu artik soylemesen mi? Tum GS'li calisanlara sicramis sacma bir laf. Haftaya esit puanda olabilirsin Allah korusun, sonra ne diyeceksin?

Takim futbol oynamiyor. Ekip ici sabotaj var mi bilmiyorum, ama ciddi bir toplanti yapip durum degerlendirmesi yapilmasi gerekiyor hem yonetim ile hem de oyuncular ile.

Benimle oynamalari sansli deyip Aksaray hali saha macinda yaptirilmayacak penaltiyi yapan Baris'a bu gazi kim veriyor? Ziyech, Zaha fln sorgulamiyoruz seni ama sonuc alamazsan oyle boyle kovmazlar..

okan hoca özel hayatındaki dalgalanmalar fazlalaştıkça takımın performansı da aynı derece de negatif olarak dalgalanmaya başlıyor

kafan hep başka yerlerde gibi, GS hocası bu kadar savruk olamaz. kimseye verilmeyen tavizleri verdik sana

sene sonuna kadar 2+2 nin 4 olduğu gibi sadece futbolun doğrularını yap zaten sonuçlar gelecek, sene sonu da nereye istiyorsan git. senin sağlamın 1 yıl bi kafa dinlemen lazım

maglubiyetin tek avantaji fb macina favori cikmamak oldu

gecen sezon gibi alayci sekilde sahaya cikmazlar herhalde ve ciddiyet ile oynarlar

okanin b.ktan taktigi ile ise yarar mi ama bilmiyorum

gecis hücumu kovalayan her rakip bizi paramparca etti son 3 senede ve degisen bir sey yok hala

ben fbnin yerinde olsam önde maximin nesri ile baslardim

eytli ceku ve tadic gibi el frenleri ile bizi yikamazlar

orta sahayi kalabalik tut, defans arkasina top at, hizli adamini kostur ve pozisyona gir

bu kadar basit bizi alt etmek

okan hala anlayamadi sunu

kendisinin gelişimi için çok iyi yabancı yardımcılara ihtiyacı var. beden hocası kılıklı irfan bunu 1 cm ileri götüremez anlaması lazım. adam hiç kendine yatırım yapmıyor. galatasaray'dan sonra kariyeri vasat anadolu takımları veya azerbaycan yada iran takımlarını çalıştırmakla geçecek bu kafayla giderse.

Sarı kartlı Kaan'ı sağ beke koyduktan sonra atılınca taraftarı geçtim sahadaki oyuncular da durumu hissetmiştir. Bu tür şeylerin oyuncuların Okan Buruk'a bakışını etkilememesi çok zor. Takım bu sezon bir süredir iyi değildi ama AZ maçı kadar da paralize olmamıştı.

Hocam, su 6 puan ondeyiz konusunu artik soylemesen mi? Tum GS'li calisanlara sicramis sacma bir laf. Haftaya esit puanda olabilirsin Allah korusun, sonra ne diyeceksin?

Takim futbol oynamiyor. Ekip ici sabotaj var mi bilmiyorum, ama ciddi bir toplanti yapip durum degerlendirmesi yapilmasi gerekiyor hem yonetim ile hem de oyuncular ile.

Benimle oynamalari sansli deyip Aksaray hali saha macinda yaptirilmayacak penaltiyi yapan Baris'a bu gazi kim veriyor? Ziyech, Zaha fln sorgulamiyoruz seni ama sonuc alamazsan oyle boyle kovmazlar..
6 puan vurgusu futbolcuları ayakta tutma çabasından, taraftarı sakin tutma çabasından.

Sürekli bundan bahsediyorsa zaten işler yolunda değil demektir.

Burda bile 50 kişi yazdı kaan atılacak diye sen nasıl göremedin

Osimhen ilk geldiğinde rövaşatalar voleler falan uçuyordu, onu bile köreltti gol atmayı unuttu adam

Osimhen ilk geldiğinde rövaşatalar voleler falan uçuyordu, onu bile köreltti gol atmayı unuttu adam
Herifin fizik düştü tabi çok belli ediyor kendini bu. Herife piyango gibi dünyada ki en pahalı 3-4 santrafordan birini veriyon yaptiğına bak uçup gitmesi gerekirken adam arda kızıldağ ya vs takılabiliyor.

Başkanın acil toplantı yapıp, "sakın 'rövanşta mucize dönüş yaparız' gibi hayallere kapılıp da as oyuncuları derbi öncesi yıpratma" demesi lazım. Lig de gidecek o durumda

tekrar güvenimi kazanması için

rize galibiyet
az tur
fener galibiyet

ve iyi oyunlar lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt