Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
az maçının devre arası koridorda a1 seviye ingilizcesiyle hakeme söylediklerini duyunca yine başkası adına utandık sabah sabah

Okan hoca bu kafayla devam ederse 2-3 hafta icinde yeni hocamiz olabilir.

Hocam yine müthiş taktikler hazırlıyor, bizi bu buhrandan çıkaracak.

Beyler gonderelim diyorsunuzda fb yine nisanda ligi alirsa ali koca bu kadar para harcamaya gerek var mıydı lig icin diyebilecek misiniz?

Gram güvenmiyorum eline koluna sağlık hoca 6 puan önce psikolojik üstünlüğü alamıyoruz

Hamza hamzaoğlu'nun update edilmiş versiyonu olma yolunda malesef.

Hocam sen en güzel hislerin katilisin.

inşallah bu sezon kendisi liderliğinde şampiyon olacak takım. ama avrupa konusunda uyarılması gerekiyor yönetim tarafından. avrupa'dan elenmek istemeyi de anlayabiliyorum bir yere kadar ama bu kadar ezilmek, sıradan takımlar karşısında 4 tane yemek kulübe itibar açısından, oyuncuların motivasyonu konusunda, algı mevzusunda büyük zarar verir. takımın kazanma alışkanlığını da sekteye uğratan olaylar bunlar.

inşallah bu sezon kendisi liderliğinde şampiyon olacak takım. ama avrupa konusunda uyarılması gerekiyor yönetim tarafından. avrupa'dan elenmek istemeyi de anlayabiliyorum bir yere kadar ama bu kadar ezilmek, sıradan takımlar karşısında 4 tane yemek kulübe itibar açısından, oyuncuların motivasyonu konusunda, algı mevzusunda büyük zarar verir. takımın kazanma alışkanlığını da sekteye uğratan olaylar bunlar.
Eskiden avrupada 2-3 sezonda bir tane küçük takım rezaleti olurdu adam yarım sezona y.boys,rfs,kiev,alkmaar rezaletlerini sığdırdı

80 dakkikada icardi yururken sahada cikarmayip 85 de 7 ay sakantlandi

Az Maci 3-1 ken ve 10 kisiyken, Morata gibi onemli bir adama 94 dakkika sahada press yaptirip sakatladi

Bir teknik adamda ongoru olur biraz

Rezil herif

Eskiden avrupada 2-3 sezonda bir tane küçük takım rezaleti olurdu adam yarım sezona y.boys,rfs,kiev,alkmaar rezaletlerini sığdırdı
Yav ligde bile sonuncu takımı yenemiyor bu. Doğru dürüst organize atak bile yok. Dogaclama oyun oynuyoruz. Takıma 1 gram katkısı olmadığı gibi zararı var. Bireysel oyunculara işi götürüyorduk ama o da gitti elimizden. Korkum derbi öncesi osimhene birşey olmasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt