Okan Gecir
Tecrübeli Üye
- 27 Şubat 2024
- 5.058
- 2.979
- 523
aynı hafta içinde önünde 3 tane kritik sınav var. ya çıkacak yada boğulacak..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bizim ne oynadigimizi bile anlamamissinGram güvenmiyorum eline koluna sağlık hoca 6 puan önce psikolojik üstünlüğü alamıyoruz

Sanki 3 kere Avrupa şampiyonluğuna gidiyor. Ulan Real bile 3 kere şampiyonlar ligini aldıran zidaneyi gonderdi. Süper Lig şampiyonluğu nedir.
Eskiden avrupada 2-3 sezonda bir tane küçük takım rezaleti olurdu adam yarım sezona y.boys,rfs,kiev,alkmaar rezaletlerini sığdırdıinşallah bu sezon kendisi liderliğinde şampiyon olacak takım. ama avrupa konusunda uyarılması gerekiyor yönetim tarafından. avrupa'dan elenmek istemeyi de anlayabiliyorum bir yere kadar ama bu kadar ezilmek, sıradan takımlar karşısında 4 tane yemek kulübe itibar açısından, oyuncuların motivasyonu konusunda, algı mevzusunda büyük zarar verir. takımın kazanma alışkanlığını da sekteye uğratan olaylar bunlar.
Yav ligde bile sonuncu takımı yenemiyor bu. Doğru dürüst organize atak bile yok. Dogaclama oyun oynuyoruz. Takıma 1 gram katkısı olmadığı gibi zararı var. Bireysel oyunculara işi götürüyorduk ama o da gitti elimizden. Korkum derbi öncesi osimhene birşey olmasiEskiden avrupada 2-3 sezonda bir tane küçük takım rezaleti olurdu adam yarım sezona y.boys,rfs,kiev,alkmaar rezaletlerini sığdırdı
Rize maçında beraberlik gelirse şampiyonluk gitti diyebilir miyiz?80 dakkikada icardi yururken sahada cikarmayip 85 de 7 ay sakantlandi
Az Maci 3-1 ken ve 10 kisiyken, Morata gibi onemli bir adama 94 dakkika sahada press yaptirip sakatladi
Bir teknik adamda ongoru olur biraz
Rezil herif
Rize maçında beraberlik gelirse şampiyonluk gitti diyebilir miyiz?