- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
şampiyon olsak bile gelip buraya tebrik etmez.Diyemeyiz. 3 puan alırsak şampiyonluk geldi der misin
osimhenin başlığına koşar bizi şampiyon yaptın diye :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şampiyon olsak bile gelip buraya tebrik etmez.Diyemeyiz. 3 puan alırsak şampiyonluk geldi der misin
şampiyon olsak bile gelip buraya tebrik etmez.
osimhenin başlığına koşar bizi şampiyon yaptın diye :d
sinan yılmaz fena eleştirmiş
yönetimden daha çok okan suçlu diyor
Kero yüzünden sinanı fazla izleyemiyorum yaw, herif memnuniyetsiz bi hıyar. yüzünde bir kere mutluluk görmedim arkadaş.
Kaana arkadaşlarını sattı diyor Sinan. söylediği her şeyde haklı adam bence.
Hala göndersek kimi getireceğiz muhabbeti var. Bu takım Hamza ile bile o rezalet kadro ile 3 kupa kazandı. Şu kadroyu herhangi bir TD'ye versen en fazla bu kadar kötü kullanırdı zaten. Anadolu takımlarının hali ortada. Eskisi gibi 1 puanın başarı sayılabildiği çetin deplasmanlar yok, oyuncu kaliteleri dibi görmüş, taraftarları bile maça gelmiyor, ligde puan barajı 100'ü geçmiş. Dalga geçilen İsmail K. bile 99 puan topladı bu ligde, ki Okan onun kadar TD değildir. Şampiyonluk maçında evinde 10 kişi rakibine yenildiği gün takke iyice düşmüş ve kel görünmüştü. BJK maçı sonrası direkt yollanması gerekirken, bu aksiyonun alınmamasının bizde muhtemelen 1 şampiyonluğa mal olmaktan da öte sonuçları olacak. Kulübün Avrupa imajını yerle yeksan etti, 10'da 1 bütçemize sahip takımlara yenildi/puanlar bıraktı, arkasında enkaz gibi kadro bıraktı. Yerine gelecek TD 150 milyon euro bonservis harcanılan takımın 11'ine en az 5 tane daha isim isteyecektir. Bu yıl şampiyon olamazsak ki yüzde 90 olamayacağız, rahmetli M. Cengiz dönemleri gibi meteliğe kurşun atacağız yine. Bizim kulüpte cebinden para verecek ve iş bitiriciliği/ikna kabiliyeti/vizyonu olan adamlar da yok, bir Erden T. vardı, onu da zaten başkan yapmazlar. (olmayan) Teknik-taktik, Avrupa rezaletleri, transfer başarısızlıkları, gelen bütün oyuncuların geriye gitmesi, alınan oyunculardan performans alınamaması konularında zaten hepimiz parağraflar döşedik, artık oralara girmek istemiyorum. Hep aynı şeyleri söylüyoruz bozuk plak gibi. Benim 3 kuruşluk futbol bilgimle görebildiğim şeyleri milyon euro'lar kazanan (sözde) TD'miz göremiyor, hatta daha da kötüsü suçu kendinde bile görmüyor, zerre özeleştiri yapmıyor. Velhasıl kelam, karanlık günler kapıda maalesef ve bunun tek bir sorumlusu var: Kimse yönetim filan da demesin. Yönetim zaten gitmeli, haklarımızı savunabilecek ve bu işi daha iyi yapabilecek kadroya sahip birileri gelmeli. Ama Berkan'ı stoper, Kaan'ı sağ bek oynatıp 4 yediren de yönetim değildir.
Daha 2. Dakikada bu anlamsız tam saha presin nedeni ne acaba?
Daha 2. Dakikada bu anlamsız tam saha presin nedeni ne acaba?
Kaanla apoyu artık topçudan saymıyorum zaten. Apo hadi bi nebze sene sonuna kadar kredisi var idare etsin yeterTamamda orda Kaan mi Apo mu adama basmadigi gibi kaçırmış herifi. Kaan zannedersem o ölmüş bitmiş herif. Kosamiyor
Sen cidden okan buruku basarili buluyormusun? Liderlik veya puan farkini veya hicbir rekor veya istatistik aldanmadan cidden su oyunumuz begeniyormusun? Yani okan buruk dan memnun musun? Sampiyon olsak okanla devam mi dersin?herşeye tamam da 3 şampiyonluğu olan ve bunun birini büyükler dışında yakalayan, akhisar ile kupa alan, rize de elazığda bile iz bırakan adam nasıl
hiçbir takımda iz bırakmamış kupasız bir adamdan daha kötü hoca oluyor yav
işte bu eleştiri olmuyor rasyonel verilerden kopuk kişisel bir nefret oluyor
24 şubat akşamı sampiyonluk gidebilir kurtulmalı bu bay izinden24 Şubat akşamı belli olur akıbeti.
Sen cidden okan buruku basarili buluyormusun? Liderlik veya puan farkini veya hicbir rekor veya istatistik aldanmadan cidden su oyunumuz begeniyormusun? Yani okan buruk dan memnun musun? Sampiyon olsak okanla devam mi dersin?
Bu forumda cogunlukla elestiri yok ztnherşeye tamam da 3 şampiyonluğu olan ve bunun birini büyükler dışında yakalayan, akhisar ile kupa alan, rize de elazığda bile iz bırakan adam nasıl
hiçbir takımda iz bırakmamış kupasız bir adamdan daha kötü hoca oluyor yav
işte bu eleştiri olmuyor rasyonel verilerden kopuk kişisel bir nefret oluyor
Dostum yapıcı eleştiri yaptık da ne oldu cidden aylardır söylüyoruz en ufak geri adım attı mı Okan hoca. Aksine taraftara laf etti topcularin bütün laubaliklerine kalkan oldu. Neyi olumluya çevirdi hangi eleştiriyi dikkate aldı. Ben kendi adıma nefret kusmuyorum ama bıktım artık. Şu takımın bu kadar harcamaya bu kadar lükse karşın taraftara rahat maç izleme konforunu yasatamamasi rezalettir.Bu forumda cogunlukla elestiri yok ztn
Nefret kusuluyor