Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sinan yılmaz fena eleştirmiş

yönetimden daha çok okan suçlu diyor

Kero yüzünden sinanı fazla izleyemiyorum yaw, herif memnuniyetsiz bi hıyar. yüzünde bir kere mutluluk görmedim arkadaş.

Kaana arkadaşlarını sattı diyor Sinan. söylediği her şeyde haklı adam bence.

Kero yüzünden sinanı fazla izleyemiyorum yaw, herif memnuniyetsiz bi hıyar. yüzünde bir kere mutluluk görmedim arkadaş.

Kaana arkadaşlarını sattı diyor Sinan. söylediği her şeyde haklı adam bence.

bu arada söylediklerinde yanlış diyemem ben de

dyor ki 3 senedir çılgınca para harcayan ali koça karşı yönetim 3 senedir bir şekilde karşılık veriyor ve harcıyor

dolayısıyla lig şampiyonluğundan fazlasını beklemek hakkımız

Hala göndersek kimi getireceğiz muhabbeti var. Bu takım Hamza ile bile o rezalet kadro ile 3 kupa kazandı. Şu kadroyu herhangi bir TD'ye versen en fazla bu kadar kötü kullanırdı zaten. Anadolu takımlarının hali ortada. Eskisi gibi 1 puanın başarı sayılabildiği çetin deplasmanlar yok, oyuncu kaliteleri dibi görmüş, taraftarları bile maça gelmiyor, ligde puan barajı 100'ü geçmiş. Dalga geçilen İsmail K. bile 99 puan topladı bu ligde, ki Okan onun kadar bile TD değildir. Şampiyonluk maçında evinde 10 kişi rakibine yenildiği gün takke iyice düşmüş ve kel görünmüştü. BJK maçı sonrası direkt yollanması gerekirken, bu aksiyonun alınmamasının bizde muhtemelen 1 şampiyonluğa mal olmaktan da öte sonuçları olacak. Kulübün Avrupa imajını yerle yeksan etti, 10'da 1 bütçemize sahip takımlara yenildi/puanlar bıraktı, arkasında enkaz gibi kadro bıraktı. Yerine gelecek TD 150 milyon euro bonservis harcanılan takımın 11'ine en az 5 tane daha isim isteyecektir. Bu yıl şampiyon olamazsak ki yüzde 90 olamayacağız, rahmetli M. Cengiz dönemleri gibi meteliğe kurşun atacağız yine. Bizim kulüpte cebinden para verecek ve iş bitiriciliği/ikna kabiliyeti/vizyonu olan adamlar da yok, bir Erden T. vardı, onu da zaten başkan yapmazlar. (olmayan) Teknik-taktik, Avrupa rezaletleri, transfer başarısızlıkları, gelen bütün oyuncuların geriye gitmesi, alınan oyunculardan performans alınamaması konularında zaten hepimiz parağraflar döşedik, artık oralara girmek istemiyorum. Hep aynı şeyleri söylüyoruz bozuk plak gibi. Benim 3 kuruşluk futbol bilgimle görebildiğim şeyleri milyon euro'lar kazanan (sözde) TD'miz göremiyor, hatta daha da kötüsü suçu kendinde bile görmüyor, zerre özeleştiri yapmıyor. Velhasıl kelam, karanlık günler kapıda maalesef ve bunun tek bir sorumlusu var: Kimse yönetim filan da demesin. Yönetim zaten gitmeli, haklarımızı savunabilecek ve bu işi daha iyi yapabilecek kadroya sahip birileri gelmeli. Ama Berkan'ı stoper, Kaan'ı sağ bek oynatıp 4 yediren de yönetim değildir.

Hala göndersek kimi getireceğiz muhabbeti var. Bu takım Hamza ile bile o rezalet kadro ile 3 kupa kazandı. Şu kadroyu herhangi bir TD'ye versen en fazla bu kadar kötü kullanırdı zaten. Anadolu takımlarının hali ortada. Eskisi gibi 1 puanın başarı sayılabildiği çetin deplasmanlar yok, oyuncu kaliteleri dibi görmüş, taraftarları bile maça gelmiyor, ligde puan barajı 100'ü geçmiş. Dalga geçilen İsmail K. bile 99 puan topladı bu ligde, ki Okan onun kadar TD değildir. Şampiyonluk maçında evinde 10 kişi rakibine yenildiği gün takke iyice düşmüş ve kel görünmüştü. BJK maçı sonrası direkt yollanması gerekirken, bu aksiyonun alınmamasının bizde muhtemelen 1 şampiyonluğa mal olmaktan da öte sonuçları olacak. Kulübün Avrupa imajını yerle yeksan etti, 10'da 1 bütçemize sahip takımlara yenildi/puanlar bıraktı, arkasında enkaz gibi kadro bıraktı. Yerine gelecek TD 150 milyon euro bonservis harcanılan takımın 11'ine en az 5 tane daha isim isteyecektir. Bu yıl şampiyon olamazsak ki yüzde 90 olamayacağız, rahmetli M. Cengiz dönemleri gibi meteliğe kurşun atacağız yine. Bizim kulüpte cebinden para verecek ve iş bitiriciliği/ikna kabiliyeti/vizyonu olan adamlar da yok, bir Erden T. vardı, onu da zaten başkan yapmazlar. (olmayan) Teknik-taktik, Avrupa rezaletleri, transfer başarısızlıkları, gelen bütün oyuncuların geriye gitmesi, alınan oyunculardan performans alınamaması konularında zaten hepimiz parağraflar döşedik, artık oralara girmek istemiyorum. Hep aynı şeyleri söylüyoruz bozuk plak gibi. Benim 3 kuruşluk futbol bilgimle görebildiğim şeyleri milyon euro'lar kazanan (sözde) TD'miz göremiyor, hatta daha da kötüsü suçu kendinde bile görmüyor, zerre özeleştiri yapmıyor. Velhasıl kelam, karanlık günler kapıda maalesef ve bunun tek bir sorumlusu var: Kimse yönetim filan da demesin. Yönetim zaten gitmeli, haklarımızı savunabilecek ve bu işi daha iyi yapabilecek kadroya sahip birileri gelmeli. Ama Berkan'ı stoper, Kaan'ı sağ bek oynatıp 4 yediren de yönetim değildir.

herşeye tamam da 3 şampiyonluğu olan ve bunun birini büyükler dışında yakalayan, akhisar ile kupa alan, rize de elazığda bile iz bırakan adam nasıl

hiçbir takımda iz bırakmamış kupasız bir adamdan daha kötü hoca oluyor yav

işte bu eleştiri olmuyor rasyonel verilerden kopuk kişisel bir nefret oluyor

Daha 2. Dakikada bu anlamsız tam saha presin nedeni ne acaba?

Aslinda bizim sacma oyunun özeti, bos yere pres yap topu kapma sonra geri kos, sonra neden 60 dan sonra kosacak hal kalmiyor neden sakatliklar yasaniyor. Okan buruk bu oynunu bütün sezon oynatmaya calisiyor senin kadron o vakit 30 tane futbolcu olup giren cikani aratmiyacak sekilde olmali bol bol rotasyon yapilmali. Dünyada hic bir takim bu sekilde randimanli oyniyamaz.

herşeye tamam da 3 şampiyonluğu olan ve bunun birini büyükler dışında yakalayan, akhisar ile kupa alan, rize de elazığda bile iz bırakan adam nasıl

Sen cidden okan buruku basarili buluyormusun? Liderlik veya puan farkini veya hicbir rekor veya istatistik aldanmadan cidden su oyunumuz begeniyormusun? Yani okan buruk dan memnun musun? Sampiyon olsak okanla devam mi dersin?

şampiyon olup güzelce vedalaşalım. olamazsak zaten çirkince olur bu veda buradan şampiyonluk verirsek.
bu takım hocasız şampiyon oldu daha önce. şampiyonlukla yerin sağlamlaşmıyor burada.

La ben bu okancıları anlamadım

Kimle eşleşsek karşılaşsak işimiz zor diyolar bazen beraberlik hatta bazen az farkla mağlubiyete bile iyi olur diyolar,takıma bizden daha az güvenen de bunlar

Be güzel kardeşim,zeka dolu renktaşım,futbol ordinaryus profesörüm,madem bu adam iyi ve destekliyon niye hiçbir maçta bu adama güvenmiyosun,niye forumda iddialar havada uçuşurken iddianın ucundan tutmadın ortadan kayboldun etliye sütlüye karışmadın saklandın

İyi diyosan niye hiç güvenmiyosun,hiç güvenmiyosan niye iyi diyosun bu nasıl bir akıl tutulmasıdır yaw

İnsanın bi fikri olur,sonra o fikrinin bi sağlamasını yapar doğru mu diye,siz napıyosunuz abi gerçekten

Sen cidden okan buruku basarili buluyormusun? Liderlik veya puan farkini veya hicbir rekor veya istatistik aldanmadan cidden su oyunumuz begeniyormusun? Yani okan buruk dan memnun musun? Sampiyon olsak okanla devam mi dersin?

hayır yeterince başarılı bulmuyorum

oyunumuzu bu sene hiç mi hiç beğenmiyorum

okan buruk giderse galatasaray menfaati için büyük bir yabancı hoca gelmeli ki ortamı yönetebilsin diye düşünüyorum çeşitli sebeplerden dolayı

eğer öyle bir hoca bulursak gitmesinde sakınca görmem

ama arda için veya zayıf bir yabancı hoca için riske girmek akıllıca mı bilmiyorum

ha alıntı yaptığın mesajda söylediğim haksız mı

ismail kartal okan buruktan iyi hoca mı

Bu forumda cogunlukla elestiri yok ztn

Nefret kusuluyor

Atletik isimler istendi, alındı; ancak koşu mesafelerine vs bakıyoruz Avrupa'nın en kötülerinden birisiyiz. Nasıl olacak bu iş Okan Hoca.

Önde baskı diyoruz ayağa iyi pas yapan takımlar hemen kırıyor, defans anlayışımız zaten rezilleri oynuyor; hücum da desen set vs görmeyeli aylar olacak herhalde.

Yakışmıyor bunlar Galatasaray'a.

Bu forumda cogunlukla elestiri yok ztn

Nefret kusuluyor
Dostum yapıcı eleştiri yaptık da ne oldu cidden aylardır söylüyoruz en ufak geri adım attı mı Okan hoca. Aksine taraftara laf etti topcularin bütün laubaliklerine kalkan oldu. Neyi olumluya çevirdi hangi eleştiriyi dikkate aldı. Ben kendi adıma nefret kusmuyorum ama bıktım artık. Şu takımın bu kadar harcamaya bu kadar lükse karşın taraftara rahat maç izleme konforunu yasatamamasi rezalettir.
Okan hoca gsye gelip büyük işler yapmıştır. Camiayı ayakta tutmuştur iki sezonda ama bu sezon artık bıktırdı yaw. Şampiyon olalım olmayalım sezon sonu teşekkür edip yollar ayrilmali

Sezona nasıl girdiğimizi hatırlayalım; Süper Kupa 5-0, YB rezaleti. Daha geriye gidelim hazırlık maçlarında yine 4 5 ler yemiştik.

Okan hoca bu sezon zaten olmayacağını belli etmiş idi, 2 yıl şampiyon olmasının kredisi gereği alan tanındı; her seferinde taraftara vurarak taraflarla bağını da kendisi kopardı alınan skorlarla birlikte.

Kısacası şuan bile gitse üzülmem, ancak zaten mevcut durumda kovulması mümkün değil; kendisini artık açık ve net şekilde bir TD olarak sevmiyorum söylemleriyle yaptıklarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt