Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 gun icinde kovulmamasi yada taraftarin zorla istifa ettirmemesi icin 6 puan almasi gerekiyo. 6 puanda alsa Avrupa’daki rezillikleri telafi etmez. Yinede en kisa surede kovulmali.
Rize'yi yenip fb ile berabere kalsa gene devam eder. Sezon sonu da şampiyon olursa zaten 3 sezon üst üste şampiyon bitirdiği için hiçbir güç hiçbir yere gönderemez. Avrupa maçlarındaki kötü sonuçlar çok çabuk unutulur. Anca fb UEFA yı kazanır ise işte o zaman belki taraftar lig şampiyonluğu ile yetinmeyi bırakabilir ve şampiyonluğa rağmen üzerinde baskı oluşturabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 maçın ikisini hele özellikle rezil feneri yenemezsen bu kulüpten rezil bir şekilde gitmediğin sürece içim soğumayacak , normal bir şekilde istifa edip gitsen bile yani içim soğumaz bu iki takımı yenemezsen bir daha ismin bile geçince insanları kendinden nefret ettirecek şekilde gitmeni temenni ederim sadece tıpkı Hamza gibi.
He tabii şunları yenip , şampiyon olsan bile tek isteğim en azından normal bir şekilde , güzel bir şekilde sezon sonu yolların ayrılması olur o kadar zaten

Haftaya AZ ve fener maçlarında yenilip tüy dikecek büyük ihtimal. Buna rağmen ne kendisi istifa eder ne de yönetim görevden alır kendisini.

İlk fener maçı öncesini hatırlıyor musunuz ? Fenerliler 4 5 atarız diyorlardı ki bizde hocayı elestiriyorduk hatta puan almazsa kovulmali diyordu herkes
O maçta feneri yenince taraftar camia takımları hepsi çöktü

Rize'yi yenip fb ile berabere kalsa gene devam eder. Sezon sonu da şampiyon olursa zaten 3 sezon üst üste şampiyon bitirdiği için hiçbir güç hiçbir yere gönderemez. Avrupa maçlarındaki kötü sonuçlar çok çabuk unutulur. Anca fb UEFA yı kazanır ise işte o zaman belki taraftar lig şampiyonluğu ile yetinmeyi bırakabilir ve şampiyonluğa rağmen üzerinde baskı oluşturabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Balik hafizali oldugumuz icin hakli cikma ihtimalin yuksek renkdas. Benim icin bizim teknik adamimiz degil uzun sureden beri. Saygi duymuyorum ama agzimida bozmus degilim. Kurtulacagimiz gunu iple cekiyorum.

Şampiyon olursa yine kalacak seneye avrupada yine rezil olacağız. Şampiyon olan ön eleme oynuyor mu bilmiyorum ama ön eleme varsa yüzde 90 eleniriz zaten. Avrupada heyecan vermeyen bir Galatasarayı izlemek istemiyorum ben koyayım ligine açıkçası. Rize maçı, Konya maçı vs gram heyecan vermiyor. Bu sene bir şekilde gitmesi lazım.

Şampiyon olursak direkt şlye katılıyoruz 8 maçta inanılmaz rezillikler yaşatacak gibi görünüyo

Şmp olup avrupada bi kulübe gitmesi ya da yoruldum diyip bırakması lazım

Bunun rezaletlerini kaldıracak takatim kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt