Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.810
- 109.643
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100. Üstelik taraftar bu konuda konusunca madridi tutun oluyor. Kendisi maalesef anlık olarak desteği hak etmiyor, geçmiş başarılarına ise elbette laf söyleyemeyiz, naçizane fikrim.Oynatmaya çalıştığı şey yüzünden herkes patır patır dökülüyor. Okan Buruk yönetiminde topa hakim, kontrollü, ne oynadığını bilen bir takım izlemeyeceğimize tamamen ikna oldum. 3. sezonu bitmek üzere ancak zihniyette hiçbir gelişim yok. Bunlar kazandıklarını değersiz kılmaz ama geleceğe dair inancım da kalmadı maalesef.
Dostum yapıcı eleştiri yaptık da ne oldu cidden aylardır söylüyoruz en ufak geri adım attı mı Okan hoca. Aksine taraftara laf etti topcularin bütün laubaliklerine kalkan oldu. Neyi olumluya çevirdi hangi eleştiriyi dikkate aldı. Ben kendi adıma nefret kusmuyorum ama bıktım artık. Şu takımın bu kadar harcamaya bu kadar lükse karşın taraftara rahat maç izleme konforunu yasatamamasi rezalettir.
Okan hoca gsye gelip büyük işler yapmıştır. Camiayı ayakta tutmuştur iki sezonda ama bu sezon artık bıktırdı yaw. Şampiyon olalım olmayalım sezon sonu teşekkür edip yollar ayrilmali
Lig tarihinin en iyi istatistiğine sahip olduğu sezon hocalığının en vasat olduğu sezona denk gelmesi enteresan bir olay oldu, buna herhalde armanın büyüklüğü demek lazım. Başka x bir kişi şu futbol anlayışı ile an itibariyle 4 ya da 5. durumda olabilirdi. Kalıplara ve kişilere bağlı kalan hocalar için genelde bir süre sonra bu durum yaşanıyor, öyle olmasa Mourinho da şu an halen Real Madrid çalıştırıyor olabilirdi, sn. Buruk da bu kafayla bir süre sonra aynısı olabilir. Kırılma noktasını iyi yönetmesi lazım, yoksa 2 seneye yine kendini Başakşehir antrenörü olarak bulması da mümkün elbet.Niye her sene daha kötüye gitti bizdeki hocalığı bunu tartışmak gerek
Yani mantıken hocanın oynatmak istediği oyun sezon geçtikçe daha çok oturmalı, şirazeden çıkmamalı
Niye her sene daha kötüye gitti bizdeki hocalığı bunu tartışmak gerek
Yani mantıken hocanın oynatmak istediği oyun sezon geçtikçe daha çok oturmalı, şirazeden çıkmamalı
Bu nasıl cümle? Türkçe'yi unuttum.şu 2 maçı al başka bir şey istemek
adam zaten demedi mi ''benim bir oyun tarzım var, öyle geride defans yapmamızı beklemeyin'' vb tarzı bi açıklama yapmadı mı? değiştirmez muhtemelenOynatmaya çalıştığı şey yüzünden herkes patır patır dökülüyor. Okan Buruk yönetiminde topa hakim, kontrollü, ne oynadığını bilen bir takım izlemeyeceğimize tamamen ikna oldum. 3. sezonu bitmek üzere ancak zihniyette hiçbir gelişim yok. Bunlar kazandıklarını değersiz kılmaz ama geleceğe dair inancım da kalmadı maalesef.