Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oynatmaya çalıştığı şey yüzünden herkes patır patır dökülüyor. Okan Buruk yönetiminde topa hakim, kontrollü, ne oynadığını bilen bir takım izlemeyeceğimize tamamen ikna oldum. 3. sezonu bitmek üzere ancak zihniyette hiçbir gelişim yok. Bunlar kazandıklarını değersiz kılmaz ama geleceğe dair inancım da kalmadı maalesef.

Oynatmaya çalıştığı şey yüzünden herkes patır patır dökülüyor. Okan Buruk yönetiminde topa hakim, kontrollü, ne oynadığını bilen bir takım izlemeyeceğimize tamamen ikna oldum. 3. sezonu bitmek üzere ancak zihniyette hiçbir gelişim yok. Bunlar kazandıklarını değersiz kılmaz ama geleceğe dair inancım da kalmadı maalesef.
%100. Üstelik taraftar bu konuda konusunca madridi tutun oluyor. Kendisi maalesef anlık olarak desteği hak etmiyor, geçmiş başarılarına ise elbette laf söyleyemeyiz, naçizane fikrim.

Bu tabi demek değil ki hakaret vs edilsin, asla kimse bunu hak etmez. Kendisini TD olarak sevmiyorum, insanlık olarak ise öyle bir haddim yok.

Dostum yapıcı eleştiri yaptık da ne oldu cidden aylardır söylüyoruz en ufak geri adım attı mı Okan hoca. Aksine taraftara laf etti topcularin bütün laubaliklerine kalkan oldu. Neyi olumluya çevirdi hangi eleştiriyi dikkate aldı. Ben kendi adıma nefret kusmuyorum ama bıktım artık. Şu takımın bu kadar harcamaya bu kadar lükse karşın taraftara rahat maç izleme konforunu yasatamamasi rezalettir.
Okan hoca gsye gelip büyük işler yapmıştır. Camiayı ayakta tutmuştur iki sezonda ama bu sezon artık bıktırdı yaw. Şampiyon olalım olmayalım sezon sonu teşekkür edip yollar ayrilmali

ya reis ben de son az maçından sonra çok sinirlendim ve inancım kırıldı

iyi bir hoca buluyorsak dediğim gibi gönderelim de umrumda olmaz

ama kartal da okandan iyi hoca değil be :)

Niye her sene daha kötüye gitti bizdeki hocalığı bunu tartışmak gerek

Yani mantıken hocanın oynatmak istediği oyun sezon geçtikçe daha çok oturmalı, şirazeden çıkmamalı

Yani mantıken hocanın oynatmak istediği oyun sezon geçtikçe daha çok oturmalı, şirazeden çıkmamalı
Lig tarihinin en iyi istatistiğine sahip olduğu sezon hocalığının en vasat olduğu sezona denk gelmesi enteresan bir olay oldu, buna herhalde armanın büyüklüğü demek lazım. Başka x bir kişi şu futbol anlayışı ile an itibariyle 4 ya da 5. durumda olabilirdi. Kalıplara ve kişilere bağlı kalan hocalar için genelde bir süre sonra bu durum yaşanıyor, öyle olmasa Mourinho da şu an halen Real Madrid çalıştırıyor olabilirdi, sn. Buruk da bu kafayla bir süre sonra aynısı olabilir. Kırılma noktasını iyi yönetmesi lazım, yoksa 2 seneye yine kendini Başakşehir antrenörü olarak bulması da mümkün elbet.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok basit bir konu var. Her maç Mertens'i son 30 dakika oyuna alsa, hem Mertens bu kadar yorulmaz hem de etkisi artar. Son 30 dakikada o enerjisini verimli kullanıp pozisyon bulmamız daha kolay olabilir. Her maç oynatıyor 37 yaşındaki adamı.

Takımın iki tane kanseri var, biri abdülkerim diğeri mertens, gs bu ikili yüzünden ne oyun kuruyor ne hakimiyet kuruyor, bir tanesi kendini prime van dijk sanıp her topu ileri dikiyor, diğeri zaten oyunda duran toplar dısında 0 bir herif, bu ikisi kesilir yerlerine de eren ve lemina girerse birşeyler olur

Hucum hattinda bariz bir beceriksizlik hakimse de en buyuk sorunlardan bir tanesi savunmacilarin salak salak karsi ceza sahasi onu de dolanip durmasi. Top hakimiyetimiz yuksek olmadigi icin - ayri bir tez konusu - kaptirilan her topta rakipler kaleciyle karsi karsiya kaliyorlar. Cuesta denen cuce daha ilk macinda ne diye bu islere kalkisir diye dusunuyorsun sonra ulan bu kesinlikle Okan'in isi diyorsun. Ayni seyi Sanchez de yapiyor, Apo da. Tek yapmayan Nelson'de gitti onu kesti.

Çok basit, bize gelirken birşeyler kanıtlaması lazımdı, işte derbilerde farklı formasyonlar, barışı forvet oynatma, barışı icardi ile oynatma falan.Okan buruk artık şampiyonlukları alınca da direk saldı çünkü şampiyonluk ona artık birşey ifade etmiyordur, kanıtlayacak bir şeyi kalmadı

adam zaten demedi mi ''benim bir oyun tarzım var, öyle geride defans yapmamızı beklemeyin'' vb tarzı bi açıklama yapmadı mı? değiştirmez muhtemelen

10 gun icinde kovulmamasi yada taraftarin zorla istifa ettirmemesi icin 6 puan almasi gerekiyo. 6 puanda alsa Avrupa’daki rezillikleri telafi etmez. Yinede en kisa surede kovulmali.

Eski ve iyi bir orta saha olarak sizce niye orta sahayı yeterince sallamıyor antrenörlüğünde?

hadi bakalım hoca. ya tüyü dikip teneke bağlanarak gönderileceksin ya da 3 sene üst üste şampiyon yapan, 5. yıldızı takan hoca olarak anılacaksın.
Sahne senin.

Oyuncu tercihlerin baya enteresan sayın hocam. Tabi bu konunun uzmanı sensin ama, başarı nasıl sana yazıyorsa, kayıplar da sana yazar kral.

1000020162.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt