Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın eldeki malzeme-eksiklere göre diziliş ve kadro çıkarmazsan, büyük acılar çekeriz.

Lütfen 3'lü çık, ALLAH RIZASI İÇİN, bekin yok bekin.

1738157563644.webp

Hocam yine zirvede tutmuş takımı. Bakalım nerede stop edecek.

Son 40 yilin acik ara en balli teknik adami. Onune gelenden 2 gol yiyip, 2.5 yilda futbol oynatmayi beceremeden Galatasaray formasinin agirliginin yettigi cop rakiplere karsi 2 sampiyonluga guvenerek her firsatta taraftari asagilama curretini gosteren adami cok gecmez yine bu taraftar gonderir. Bekleyip gorelim.

hoca başarını taktir ederiz de güven vermiyorsun ya. Yarın bu saatlerde kafayı yedirtmezsiniz inş bize.

CL de son sırada 0 çeken takıma elendin. Bravo sana:tbr::tbr::tbr:

2 senedir bu tarz maçların hepsini kaybettik. Bakalım bu sefer ne olacak.

Yapılan tonla transfer var ama kadroya bakınca iyi para kazanırım dediğin üç topçu var sadece. Sara Barış Yunus. Transfer konusunda yönetimle birlikte cuvallamistir

Jelert, Jakobs ve Sallai'ye harcanan para ile Boey'in bonservis geliri boşa harcandı. Hala sağ bek, sol bek ve kanat eksikliği var. 6 adam alındı, yarısı hatalı transfer.

GifkDSPXgAEKRAU

Okan Hoca bu sene ligde gerçekten çok iyi işler yaptı. Puan kaybettiğimiz maçlarda da açıkçası ağır saçmalayan futbolcular bence Okan Hocaya göre daha direkt suçlulardı. Yalnız yukarıdaki tablonun affedilir yanı yok, elendiğimiz hatta artırıyorum ezilerek elendiğimiz takımın haline bak. Avrupa'da başarı hayal işte bu yüzden.

Bu transfer dönemiyle birlikte korumayı bıraktım. Her transfer döneminde takımı daha da güçsüzleştirmeyi, takviye yapılmamasını normalleştirerek başarıyorsun hocam. Avrupada rezil olup dönmen de ligi şikecilere kaptırman da zor değil. Ondan sonra takımımız çok iyi masallarını anlatırsınız

Kendisi teknik taktik oyun okuma anlamında ciddi yetersiz lakin yonetimmi daha kötü yoksa hocamı çözemedim, hocanın eksiklerine rağmen başarıları var ama yönetim kısmı çok art niyetli bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt