Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef avrupalık hoca değil bunu görmek için bişeyden anlamayada gerek yok. Lig için iyi evet ama lig zaten facia kötü, biz 1 oyuncuya senelik 10 milyon euro veriyoruz anadolu kulüplerinin senelik transfer bütçesinden fazla. Zaten antrenörsüz de ya 1. ya 2. oluruz. Bu maçtaki kötü bir sonuçla taraftar da arkasından çekilecek gibi geliyor, bizim amacımız Konyayı Erzurumu yenmek değil avrupa takımıyız.

Ajax maçı istenilen şekilde bitmezse sakın maç sonu transfer dönemleri oyuncuların kafalarını karıştırıyor, taraftar mevcut kadroya destek olmalı gibisinden bir laf etme yönetim yerine direkt hedef tahtası olursun.

gerçekten kendi kariyeri açısından da kırılma maçı olabilir

2 senelik avrupa macerasındaki iyi işlerinden daha çok kötü işleri var

dolayısıyla bu sene onu toparlaması için son şans

Hoca yine sana geldik. Bu kulübü anca sen kurtarırsın başımızda yönetim yok zira

Bir Avrupa final maci daha... Ümitlenelim mi?

Avrupada hic birsey yapamiyor maalesef

Avrupada hic birsey yapamiyor maalesef

Yapamiyor degil yapiyor ama yaptiklari bir ise yaramiyor.
--Gecen sene Bayern maclari muthis futbol ama puan yok. Ustune Kopenhag ve Prag'i gecemeyince bir anlami yok.
--Bu sene Tottenham'a inanilmaz oyun ve 3 puan ama RFS, Malmo, Kiev macinda kaybedilen 6 puan cok anlamsiz, moral bozuyor.
--Ben hedef maclari kazanmayi ozledim, dengeli oynayip fisi cekmeyi ozledim. Ne yazik ki bunu yapamiyoruz, bu aksam da icim hic rahat degil.

Takımımız şu anda Ajax deplasmanında 1-0 geride iken yazıyorum bu yorumu. Maç sonu neler olur bilemem ama su testi kırılmadan yazıyorum; Galatasray, Okan Buruk ile avrupada hedeflerine asla ulaşamaz. Kendisi avrupa hedeflerimiz için son derece yetersiz bir teknik direktör. Sezon sonu şampiyon olup teşekkür edip plaket verip yollarımızı ayırmalıyız.

Galatasaray markası bu çağdışı oyunu haketmiyor.

Unutmadan: Dursun Aydın Özbek İstifa!

1 gram oyun kuracak seviyede bile değil takım 5 milyon euroluk takımlar senden iyi oynatıyor.Osimhene uzun top atayım birşeyler yapsın futbolu...

Ne zaman avrupa desek kursağımızda kaliyor
Söylesene hoca bu takım niye oynamıyor

avrupada koca bir balon

Şu maça hazırlanırken uzun top mu düşündük Hocam ciddi ciddi? Yoksa sadece beceriksiz olduğumuz için mi hayvan gibi stoperlere karşı havadan oynuyoruz?

Sonra üc bes transfer ister onlarda ucuz oyuncular degil ha, sanki gelseler ne olacaksa, yine bu rezil futbolu oynariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt