Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işleyen 3lüyü bozdun eserinle gurur duy

Evladın Berkan'ı izle gurur duy.. Bıktık senin evlatlarından da senden de..

15 dakikadır seken adamı oyundan çıkarmıyor normal bir insan değil

Biktim senin su her final macini kaybetmelerinden, sacma sapan oyuncu tercihlerinden rezil herif

10 dakika 10 kişi oynattın tebrikler bu rezil kadroyu da al git

Dünyanın en ballı hocası olmasına rağmen şu kuradan ilk 8 yapamadı Allah bildiği gibi yapsın ite köpeğe rezil etti bizi

Artik son sokan burukcularsa kabul etsin adam yetersiz, bize oynatigi oyuni gelistirmesi bence yillarini aldi oda türkiye ligi disinda is görmüyor, gerci artik ligde bile is görmuyor, iki yildir kadro derinligi olmasa bile ligin üstünde bir ilk 11 oldu icin iki yil sampiyon olduk. Bu kadar basit.

Takım aşağı yukarı 8-9 dk 10 kişi oynadı Yunus'un sakatlığı sırasında. İlk anda hazırlık yapılmadı her şey gün gibi açıkken. Ben evde delirdim hala neden yapılmıyor değişiklik diye. O arada da ikiyi yedik, tebrikler.

Sene sonu defol git.

Cikarma aga cikarma bekle daha bekleeee bi 3-4 gol daha yiyelim bekle hoca bekle

Galatasaray için yetersiz. Kenarda görmek istemiyorum artık. Moralim bozuluyor. Maç sonu oyuncuları suçlayacak olur böyle şeyler diyecek evine gidip keyfine bakacak. Kovulmalı.

Galatasaray’ın en zayıf halkası. Sen ne kadar Ferrari alırsan al. Motoru hacı Murat olduktan sonra bir halta yaramaz.

Hoca avrupada felaket maalesef
20250131_002204.webp

Şu bütçenin yarısıyla şampiyonlar ligi çeyrek finali yapıyordu bu takım. Bülent Akınlar Fleurquinler ile. Şimdi geldiğimiz hale bak...

Ayıptır artık utanın be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt