Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
winnerlığı lig haricinde göremedik

emcükleyip duruyoruz

Yunus 15 dk isaret yapiyor cikar diye ki macta zaten yoktu cocuk oyundan almayip sakatlginada sebep oldun ve sakat sakat oynattin. Abi dalgami geciyorsun bu ne rezil kenar yönetimi?

görcez bakalım Jelert oynatacak mı artık oynatmayacak mı

eski baslik kapanmis . <- detaylica deginmistim gorusumu . degisen bir durum yok .

tanim ; gelinen durum net kendisine yazar .

Kaldığı her dakika sezonu kaybetmemize bir adım daha yaklaştırıyor. KOVUN gitsin.

Çok şey söylenirde artık bıktık be aynı hatalar devam. Bakalım playofta ne yapacaksın kaç tane adam cezalı

Senden olmayacak maalesef. Ne kadar transfer yapılırsa yapılsın, 11-12 kişiyle oynayacağı için hep bench zayıf kalacak. Milyon tane dandik maç oynandı, jelerti ısıtamaz mıydın? Geçen sene keremle şamp olduk, illa her maç geberene kadar mertens şart mı? Nelsonu var daha. Hem zaha hem keremi gonder, kanat diye yarilsin takim, dinlenmeden 100 mac yapti barış. Say say bitmez. Geniş kadroyu çevirecek td değil maalesef, forma adaleti yok.

Oyuncular 4-2-3-1 düzenli koş koş futbolunu sabote ediyor gibi geliyor bana. İstemiyorlar bunu oynamak. 3'lüye dönünce herkese bir can geldi nefesimiz ve fiziğimiz yetmedi. 60 dakika boş boş koştu herkes çünkü.

Boeyi de yiyordun da şansa bala o kurtuldu. Aslında rezil bir şekilde gideceğin daha gelmeden belliydi, galatasarayin başındaki td ye galatasaraya yakışmıyor deme hadsizligini gosterdigin vakit.
Kader örüyor ağlarını.

jacobs varken bile 4'lünün savunması işlemiyo yokken 3'lüye dönüp en azından hücum istikrarı getireceğine gene 4'lü oynatıp brobbey-berkan şovlarını izletiyo.

hoca türkiye'de öyle böyle gider de hayalindeki avrupa'ya gitmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

Oyuncular 4-2-3-1 düzenli koş koş futbolunu sabote ediyor gibi geliyor bana. İstemiyorlar bunu oynamak. 3'lüye dönünce herkese bir can geldi nefesimiz ve fiziğimiz yetmedi. 60 dakika boş boş koştu herkes çünkü.

ya renktaş sen sakin yorum yapan bir adamsın

bu takım niye 4lüye döndükten 5 maç önce

tek bir sebep var mıydı

Abi besiktas bile 9 puan toplamis daha ne olsun ya

Maalesef Terimleşmeye devam ediyorsun hocam. İlk olarak saha kenarında eski görüntünden çok uzaktasın. O eski iştahın yok gibi. İkinci olarak kaleden ileri uca kadar bütün oyuncular en az 2 tık geriye gitmiş. Kafasıyla mermi atan adam şimdi kaleyi tutturamıyor. Sara dışında ayakta duran oyuncu yok ki o da yakında sürüye katılır. Çözüm transfer gibi de durmuyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt