Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupadan bi umudum kalmadi bundan sonra.Tottenham macinda iki gram bal caldilar agzimiza kendimizi cok yuksekte gorduk. Umalim da 8 puana cikartip 6’ya dusen puan farkından şampiyonluk vermesin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam inadı çok tehlikeli boyutta ,kusursuz sağlıklı bir insanı sinir hastası yapabilir çok rahat umarım oğlu da babası gibi takıntılı inatçı degildir

Hocam sorun yok degil mi, 6 puan ondeyiz?
Lutfen kendine gel ve bek, acik ve yedek forvet al.
Yoksa bu kadar guzel hikayeyi riske atiyorsun.

Oyuncular 4-2-3-1 düzenli koş koş futbolunu sabote ediyor gibi geliyor bana. İstemiyorlar bunu oynamak. 3'lüye dönünce herkese bir can geldi nefesimiz ve fiziğimiz yetmedi. 60 dakika boş boş koştu herkes çünkü.
sanmıyorum bence bunu anlamak istemeyen okan hocanın kendisi

4 lü oynatınca yani kör olmak lazım - ne kaanın kestiği hücum var , ne berkanın tam bölgesini savunma becerisi var - iksininde en ufak top çıkarma ile iligli katkısı yok. (gollerin ikiside berkana yazar bana göre)

saboteden öte hocanın garip gurup inadı - tottenham'a cehennem verdiğin şeyden geri vites atması ve bence korkalığı diye bakıyorum.

değişikliklere bakıyorsun zaten dar kadro (müthi yapılanma sonucu) toplasan 30 dk oynamayan yusuf + bats ezber sahaya sürmeceler.

ben sıkıldım bunları izlemekten gerçekten...1 icardi tüüüüüüüm ileriyi oynatan adammış , hocanın mahareti değilmiş... ben 3 4 maçlık süreçten, sonuncusu avrupa adına final niteliğinde , fikstür avantajı sağlayacak nitelike bir maçken , kopenhag prag gibi bunuda harcadı ve kesinlikle etkili olamadı.

utanmasam daha ağır eleştireceğimde , çok fazla sinirliyim.

Dünyanin sonu degil, elenmedik ama haftalardir devam eden bir kotu futbol var. Bu sona ermedi ve ermeyecek.

ya renktaş sen sakin yorum yapan bir adamsın

bu takım niye 4lüye döndükten 5 maç önce

tek bir sebep var mıydı
Okan Buruk ile anlayamadığım çok fazla şey var. Bu sene Avrupa maçlarında alenen verdiği çok maç oldu. Malmö maçı Jelert değişikliğini unutamıyorken bugünkü Mertens-Yunus ısrarı çok yordu beni.

Anlamadığım şey takım içinde tecrübeli oyuncular filan hiç hocayla konusmuyormu sistem oyun veya saha içindeki yanlışlar konusunda

Beşiktaş'tan 5 yediğinde gönderseydik güle oynaya ilk 8'de ve ligde de kayıpsız gidiyorduk.

Yönetim ve hoca el ele takımın içine ediyorlar. 2 yılda takıma adam gibi iki bek alamadılar.

Dünya tarihi roma ve osmanlinin cöküsünün disinda böyle bir cöküs görmemistir, bu resmen iki yildir dedigimin kaniti iki yildir bireysel yetenekler sayesinde sampyion olan takimin oyunculari durunca hersey ortaya ciktimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt