Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başından beri söylüyorum Okan hocanın oyun mantelitesinin Avrupa’da bir geçerliliği yok, ligde de leş takımlar olduğu için iki yıldır bireysel oyuncu kalitesiyle şampiyon oluyoruz ama şunu da belirteyim hemen hemen gelen tüm yabancılar Okan hocayla çalıştıktan sonra formları düşüyor, bunu iyi analiz etmek lazım

bazen akıl tutulması yaşadığını düşünüyorum.

bu kadar ısrar edilmez bir yanlış durumda.

Artık ağır eleştirileri gerçekten hakediyor. Sırf bu sene yaşattığı rezillikler dağ olur o derece,yönetim ve kendisinin savunulacak hiç bir yanı yok

Sparta Prag maçlarında beksizdin sesimizi çıkarmadık 1 yıl geçti 20 milyon harcattın beklere o maç ile aynı bekler çıktı

Sene başı herkes orta saha dillendirirken 12 kişi mi çıkacaz diye dalga geçtin şimdi orda direk oyuna atacağın adam yok Efe Akmanlara kaldık

Nelsson sürecini çok kötü yönettin hala kötü yönetmeye devam ediyosun. Stoper önceliğinse ya aldıracaktın ya da oyuncuyu küstürür gibi davranmayacaksın

Takım orta kafa gole dönüyor başka hiç bişey oynamıyor izliyosun

38 yaşındaki Mertensi yedeksiz bıraktın. Yusuf Demirle kontenjan yedik boş yere

Aldırttığın tüm bekleri ıskartaya çıkardın. Sağ ve sol bekler mevsimlik işci yerine döndü 6 aya 1 değişiyor

Angelino ve Köhn gibi nispeten 3lüde daha başarılı bekler geldi onlarla o sistemi denemedin onlar gidince bu sisteme geçtin

Sene başından beri çok ekstra duran top performansımız olmasa ligde de kötü durumda olurduk.

Beklentide olmayan Osimhen ve Yunus sayesinde fark yarattık zaten şimdi onlara bile gitsin deniliyor.

Elindeki değerleri sürekli yok ediyor, defansta kimse kimseye yardım etmiyor. Hayvan gibi bonservis ödettirip aldırdığı adamları direkt çöpe atıyor.

Şu bütçelerle Avrupa’da başarılı olmayan adam benim hocam değildir, Avrupa kulübüne gitse orada bile bu finansal özgürlüğü vermezler.

Rfs'ye puan kaybettin yetmedi, malmöye avucundaki maçı saçma sapan değişiklikle verdin yetmedi, en sonunda gidip sonuncu rezalet kieve puan kaybettin ve girmemek için çabaladığın ilk 8'e girmemeyi başardın. Tebrikler

Aşırı ballı bir de ha

14 puanda kaldı ilk 8

Takımların çoğu bizim yarı kalitemizde değil ama şu grupta 5 maç kazanmayı beceremedi

Tottenham'ı yendim diye dolaşsın şimdi zaten tüm dayanağı o, onda da Kulusevski boş kaleye atsa 10 kişiye verecekti maçı halbuki

bu kadar imkan kimseye verilmedi ve verilmeyecek. gidenleri ve gelenleri hesaba katarsak 2-3 senelik bütçeyi heba ettik.

kafasında sildiği bir oyuncuyu olmazda olmaz, münkün değil bir daha gözüne giremiyor.

Maç sonu gidin Real Madrid'i tutun falan demedi mi yine

Dakika 90'da Efe Akman girerken birde taktik anlatmaya çalışmıyordu orada zaten sıvadı resmen. Efe dinlemedi bile kendisini.

Ya bu kadar mı akıl tutulması yaşar insan. Geçen haftadan belliydi bunun ne halt olduğu. Kievi yenememiş takımın hocası deplasmanda Ajax'ı yenmekten bahsederken biz utandık o utanmadı.

Apo ve Barış kanadı ile

3'lü oynamayı becereceğini sanan

Über teknik direktörümüz

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benden yana bütün olayı bitti eminim çoğu taraftarı da kaybetmiştir, şampiyon oluruz o ayrı mesele ama ne olursa olsun yeni sezon planlamasına dahil edilmemeli…

Asla 3'lü oynamak gibi bir planı olduğunu zannetmiyorum

Osimhen gelince mecbur İcardi ile birlikte oynatmaya başladı

İstediği sonuçları alınca da tadı damağımızda kaldı diyor

Yahu sen Yunus, Barış, Apo ve hatta Mertens ile nasıl 3'lü oynayacaksın anlat hele bir dinleyelim desen bir şey diyemeyecek

Haydi Barış ve Mertens bir nebze idare etse de Yunus ve Apo tam bir fecaat

Ama kendisi bunu görüp analiz edecek kadar taktik bilgiye sahip değildir

Halen kerameti kendinde sanmaya devam etsin beyfendi

prag
kopenhag
young boys
rfs
malmö
az
kiev
şu ajax

kabul edilemez bir tablo

buna molde maçları bile eklenebilir

Yazın yazmıştım kendisi hakkında Türkiye ligleri için dünyanın belki de en iyi hocası ama avrupa kupaları için ise bir o kadar kötü,
kendisinin Fatih Terim'in 4. döneminin başı ve sonu avrupa maçlarına bakış açısı iyi bir klavuz olacaktır zira oynatmaya çalıştığı oyun 90'larda kaldı.

Fatih hoca da coşkulu, press öncelikli telaşlı bir oyun oynayıp patır patır yenilerek veda ediyordu son senesinde kontrollü, süreyi kullanan ve top yaparak akılcı bir avrupa oyunu ile neredeyse o vasat kadroyu Barcelona'yı eleyecek noktaya getirmişti.

Futbol değişti, sen ligin kadar takımsın eğer tempoyu arttırayım, tam saha oyunu oynayayım dersen yarışamazsın çünkü rakiplerin her hafta o tempoda oynadığı için alışkın sen kendini onların tuzağına çekiyorsun oysa senin onları kendi tuzağına çekmen lazım,

öğrensin diye bekliyoruz hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt