Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın bu mevzuyu öngördüğüm için uzun uzun yazmışım. O sırada takımda Köhn vardı ve Ziyech ana plandı.

Screenshot Capture - 2025-01-31 - 16-56-25.webp

Ne öngördüysem sezon içinde onu gördüm. Bugün gelinen noktada 4-2-3-1 düzeninin bizi formsuz oyuncularla birlikte ne denli kısırlaştırdığını görüyoruz. Üstteki görselin sonunda yazdığım son cümle bugüne kadar hala geçerli.

Kovulmak istiyor. Başka açıklaması yok. Yoksa garabet 4 lü sistemde diretmenin başka açıklaması olamaz.
acikcasi , suan 3luye bile donse - becerir miyiz - muamma .
takim oyunumuz bariz dusuk . fizik kon dusuk . bireysel oyun dusuk . saha ici kopukluk, savrukluk bariz.
say say bitmez . tspurs ilk yarisindaki donemsel guzel gozukmemizde ustteki nuanslar bugunku kadar bariz veya genelli degildi .

her anlamda teknik ekibe yazan bir sezon planlamasi nin handikaplarini yasiyoruz .
kadro muhendisliginden, saha ici oyun secimine, oyuncu secimine, pasif yedek rotasyon tutumuna , gereginden fazla kimi isimlerin uzerinde her mac her mac durmasina , bazi isimleri unuttu mu tamamen unutan , once sergio sonra zaha,bu sezon da ziyech .
bu isimler genel anlamda iyidir kotudur den bagimsiz , kendileri kritik donemlerde skora katki saglamis kaliteli kendini gorece kariyer baglaminda ispatlamis oyunculardi . bu ornekler ve son nelsson konusunda *hoca fazla kati bazi isimlere, bazilarina ise fazla ve anlamsizca esnek . ayrica jelert durumu da salt oyuncu bazli bakmiyorum, hoca bastan sureci dogru ve iyi yonetemedi .

durum duzelir mi ? - nacizane bu yonde bir egilim ,isik vs goremedim . transferler yapilsa bile,dogru bolgelere mi yapiliyor bu da muamma ,yoruma net acik bir durum . ayrica yeni gelenler olsa bile ; sorun salt transferle kapatilir gibi bir bakis da bence bariz yanilg yapar . -ustte baslarda- dedigim nuanslar duzeltilmedikce , takimi iki xavi bir messi ile doldursan ne care . . .

yazacak daha cok sey var burada nokta birakiyorum. detayli bir iki mesaj eklemistim eski basligina .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki , @Mert S. Yüksel

saygi ve selamlar .

bence teknik direktörü oyuncuyla daha az yüz göz edecek bir figüre de ihtiyaç var

gerektiğinde disiplini sağlayacak vidaları sıkacak gerektiğinde babacan yaklaşıp sorun çözecek

erden timur burada farkediyordu işte

takımın metaline iyi gelecek şeyler de lazım
Oyuncuyla yüz göze nasıl gelmeme durumu olacak ki mesela nelsson neden girdi dun oyuna 90 da boyle biri olsa oyuna alma mi diyecekti.

3.5 milyon euro maas alan teknik adam bukadar final maci kaybetmez

Alanyadan yusuf ozdemir icin gorusmeleri baslamisiz

-biyo

Türkiye liginde şampiyonluk beni kesmiyor arkadaş. 250 milyon avroluk takımla bir zahmet Avrupa'da bir çeyrek final yap yani. Bu boktan ligde hocasız forvetsiz şampiyon olabiliyorsun zaten. 2 takımlı ligiz Feneri geçtin mi iş bitiyor bu kadar basit.

Bence iyi bir sportif direktöre geçis yapmamiz gerekiyor reis.
S.D getirsen bile öyle Fm deki gibi olmuyor bizde. Yine sportif a.ş yöneticileri her yerden peydah olup işleri yönetiyor. Bugün S.D getirsen 6 ay sonra kovulur.

Ama yine de illa olacaksa bu konuda ustaca bir öneri yapmıştım hafta başında olursa sadece o isim olur. Fransa ve Afrika pazarında etkili oluruz. Hevesli bu işlere yapar rahatlıkla.

Okan burukta istifa edebilecek yürek olduğunu zannetmiyorum.Yönetim 5 yıl kal dese kalır.Taraftara sallar oyuncuları yer ama gitmez.

S.D getirsen bile öyle Fm deki gibi olmuyor bizde. Yine sportif a.ş yöneticileri her yerden peydah olup işleri yönetiyor. Bugün S.D getirsen 6 ay sonra kovulur.

Ama yine de illa olacaksa bu konuda ustaca bir öneri yapmıştım hafta başında olursa sadece o isim olur. Fransa ve Afrika pazarında etkili oluruz. Hevesli bu işlere yapar rahatlıkla.
Kimi diyorsun SD icin görmemişim o yorumu

Bu saaten sonra bakışım böyle. Avrupa'da ne zaman bir şeyler yapabilir o zaman desteklerim. Lig için başarısı öyle çok abartılacak bir şey değil.
Kero admirin analizler iyi bu ara beğeniyorum bende

Okan bu takımda disiplini sağlayamıyor başıboşluk ciddiyetsizlik var. Fiziksel düşüşlerde cabası her topçu geri gitti her topçu.

Eyvah eyvah, bütün desteği ve inancı kaybetmiş gibi duruyor. Şu sezonu kaybetmesek bari, 5.yıldız da gelsin de artık ondan sonra bakılır durumuna. Hoş bu defada 3 yıl şampiyon olmuş hoca yönetim, yok vefasızlık yok bla bla diyecekler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Ardayi sevmem ama Okana bakarim ardaya bakarim sirf bir tane td görürüm orda. Arda elindeki kadro ile iyi is cikariyor, okan buruk ancak rüyasinda görür avrupada iyi bir takimi calistirmayi, suan görüp görebilecegi en iyi takim Galatasaraydi bundan sonrasi daha kötü takimlarin hocasi olur ama Arda isi ciddi ciddi devam ederse büyük takimlar calistirabilir.

Eyvah eyvah, bütün desteği ve inancı kaybetmiş gibi duruyor. Şu sezonu kaybetmesek bari, 5.yıldız da gelsin de artık ondan sonra bakılır durumuna. Hoş bu defada 3 yıl şampiyon olmuş hoca yönetim, yok vefasızlık yok bla bla diyecekler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tek çare Okan hocamı milli takıma paslamak sn Akıncı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt