Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki beraberlikte adamın üstüne bu kadar gidersen adamda sana kol gibi transfer yaptırır tabi

Ağlamayacaksınız istediğiniz transfer değil miydi alın size transfer

Helal olsun okana acıma kimseye harcat gitsin harcamazsan seni harcarlar
Kutucu, Morata, Lemina geldi şu an ve hepsi de şarttı. Bats, Ziyech, Nelsson da gitti. Ben olsan en az iki katını yaptırırdım ki lazım da, hala sağlıklı bi bekin yok mesela. Okan'da değişen bi şey yok yani aynı tas aynı hamam.

Beyler ben de çok eleştiriyorum özellikle kadro mühendisliği, özellikle fizikli ve kapanan takımlara karşı kısırlık, defansta uzun paslarda verdiğimiz saçma sapan açıklar ve bugünkü gibi ara ara anlamsızlaşan kadro tercihlerini yalnız Okan Hoca'ya hoca değil falan filan ağır olmuyor mu? Geçmişinde başakşehirle şampiyon olan, akhisarla kupa kazanan bir adam bu. Kesinlikle boş bir hoca değil.

Harcanan para ve kadro mühendisliği konusunda benimde eleştirilerim var ama şu yönetimin hocanın birinci tercihlerini alabildiğini de sanmıyorum ki hoca da pek şikayet edecek bir tip değil görüldüğü üzere. Sadece kadro ve harcanan milyonlarla bu iş olsaydı fener her sene şampiyon olurdu. Biz harcadık da rakipler yerinde mi saydı, adamların sadece hocaya verdiği para dünya yıldızı ücreti.
Benim eleştiri olarak kendisinde şu ana kadar gördüğü en ciddi sıkıntı şu ana kadar bizde Avrupa performansı zayıf kalıyor. (Başakşehir'de mesela o tarafta da iyi idi.

Şu kupa maçı da zaten hazırlık maçı tarzı bir maç havasındaydı. Kim ne durumda saha da bence bunları tespit etmeye uğraştı. Maç konusunda genç oyuncular üzerinden çok linç edildi de, linç edenler sanırım o oyuncuların güncel performans bilgilerine hocadan çok daha fazla hakim.

Cuesca vasatını fırsat transferi diye kendisi mi aldırdı soran olur mu?

Sanırım ben anlatamadım. Sene 3 ama o dönem ile bu dönem bir değil. İlk senesinde şampiyon olmasa adamı uçuracaktınız. 1. seneden kurulan kadro ve transfer politikaları (en başında yönetim) tamamen şampiyonluk ve kupa kazanma üzerinden gidiyor. Sistem oluşturmaya göre değil.
Anladim sekerim zaten ben gitsin demiyorum. Sevmesem de demiyorum. Cunku istikrardan yanayim. Sadece o champ ile yeterince kredisi olustu. Gecen sene bir kac guzel mac ta oynadik. Artik kafasini toplamasi lazim ve bu zevzek oyun kurgusunun surdurebilirligi olmadigini ya da ona gore kadro kurmasi gerektigini anlamasini istiyorum.

Kolombiyali çöpe onay vermediğini tüm muhabirler yazdı ki doğrudur, ilgilenilen tüm adamlar uzun fizikli oyunculardi yani hoca istemeyip aldığı için yönetimden kelleler gidecek gibi

Beyler ben de çok eleştiriyorum özellikle kadro mühendisliği, özellikle fizikli ve kapanan takımlara karşı kısırlık, defansta uzun paslarda verdiğimiz saçma sapan açıklar ve bugünkü gibi ara ara anlamsızlaşan kadro tercihlerini yalnız Okan Hoca'ya hoca değil falan filan ağır olmuyor mu? Geçmişinde başakşehirle şampiyon olan, akhisarla kupa kazanan bir adam bu. Kesinlikle boş bir hoca değil.

Harcanan para ve kadro mühendisliği konusunda benimde eleştirilerim var ama şu yönetimin hocanın birinci tercihlerini alabildiğini de sanmıyorum ki hoca da pek şikayet edecek bir tip değil görüldüğü üzere. Sadece kadro ve harcanan milyonlarla bu iş olsaydı fener her sene şampiyon olurdu. Biz harcadık da rakipler yerinde mi saydı, adamların sadece hocaya verdiği para dünya yıldızı ücreti.
Hoca degil diyenlerin cogunun bunu demesindeki sebep saha ici degil. Saha dışı ozellikle erden sonrası yönetime laf vurmaması, medyanin önüne atmaması. Aksine baskana yonetime destek vermesi.

Saha icine bakıp hoca degil diyenler cok cok az :d

Sayesinde şu takvimde 2 maça daha çıkıcaz

Avrupa’da koca bir başarısızlık çukuru

Fb maçını kaybederse ligdeki performansı da göz ardı edilip ciddi tepkiler almaya başlar.

Savunmadaki sorunları çözmeli, öyle ya da böyle 8 milyon euroluk bir stoper olursa bir sağ bir sol bek de alınacak ee yazın zaten 2 beke 20 kağıt verdik. 1 sezon içerisinde herhalde 50 m euro harcatıp çözer savunma sorununu.

Boşuna aklamayın. Bu kadar harcamaya herkes şampiyon yapardı. Eğer diğerlerinden farklı olsaydı Avrupa'nin 3. sınıf takımlarına elenmezdi

Bu hocaya organize düşmanlık işi ne ayak çözemedim. Eleştiri falan değil, kasıtlı kin güdenler örgütlenmeye falan başlamış. Türkiye'nin büyük bir açık hava tımarhanesi olduğunun farkındayım da iş kontrolden çıkmış artık Twitter'da. Stada böyle saçmalıklar yansımaz diye umuyorum.

Transfer konusunda kendisini elestiremem çünkü topcudsn anlamadığı ilk yıldan beri belli kaliteli bir sportif direktör ve iyi bir yönetim yapmalı transferleri
Bunlar olsa ozaman hocada senede 2 defa sağ bek 2 defa sol bek istiyorum diyemez

Leminaya kurulmuş belli oldu ama yedirmeyiz

Hayatimda sevgi-nefret iliskisi yasadigim tek insan.

Lemina'yla inatlastigi gun gonul bagimi koparirim ama.

Benim Hocayla gönül bağım tjk ve Young Boys maçlarında koptu o ayrı konu da Lemina'yı almazsa UEFA kadrosuna orta sahada ezildiğimizden maçlarda kendisini saygıyla anan çok olacaktır

2 sene şampiyon olup da kendinden bu derece soğutan başka hoca var mıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt