Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Are you manager?

Ekran görüntüsü 2025-02-13 234739.webp

lig için iyi bir yardımcı olur
Çift td li bir takım olmak lazım
İlk olur hem

nelsson olsa da ona b.k atsam, sallasam bütün suçu ona atsam diye bekliyorsan adam kaçtı senden adaletsizliğinden kurtuldu başka bahane uydur artık.

Değil şampiyonluk, UEFA bile alsa sene sonu gönderilmeli. Kesinlikle büyük takım hocası değil. Yemin ederim futbol izlemeyi unuttuk. Senin için yapılan şu kadar masrafa yazık. Bu kadar yatırımı haketmiyorsun.

Her şeyi geçtim de Berkan'ın orayı delik deşik edecekleri daha maçın 2. dakikasında çok net belli olmuşken 45 dakika neden inat ediyoruz ki? Gözünle gördüğünü sırf inat için mi düzeltmiyorsun? Takım zaten kış uykusundan yeni çıkmış gibi uyuşuk uyuşuk geziniyor sahada, ne bir enerji var ne bir istek var takımda. Yazık günah hocam şu oynanan oyun. Defans çizgisini orta sahaya kurdurmak demek press oyunu demek değil, bunu hala anlamadık mı hocam?

Kendime soz verdim bu sezon 5. Yildiz sezonu o yuzden sineye çekiyorum. Seneye clde is yapmazsa hemen kovulmali

Beyim güya 3-4-1-2 oynatacak kendince.. Daha top cikarmaktan aciz takip.. Futbolcuların şaşkınlığı yüzlerinden okunuyor adamlar ne yapacaklarını bilmiyor çünkü ortada bir sistem yok..

12 kişi mi oynayacagız demek ha
Yedek kulubesini gorunce ben utandım. İnsallah sen de utanıyosundur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt