Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimcilerin bisey demesine gerek bile kalmadı bravo lan

Fener maçı son maçı olur.

İstedigi zaten avrupadan elenmek.

Lig odakli gidecek yine

İc sahaya umut kalmayacak bi skor cikar ortaya muhtemelen. 4-1 falan.

Hoca da Sevinir bu skor olursa
Keşke avrupayı saldım dese ona göre takım çıkarsa onu da anlayacağım. Bak göreceksin rövanşta köpek gibi koşturacak as adamları ligden de olacağız.

hadi savunun okancılar 102 puan len deyin, o lig maçların büyük çoğunluğunda git-gelli, 50 tane kontra yiyerek, bireysel yetenekle aldığımız,10-15 kat üstün kadro ile anadolu takımlarını ezemeyerek topladığımız 102 puanı savunun gerçi hala savunan olur onlar ne diye savunuyor,akrabası falan herhalde okan hoca,sırf sonuca bakılarak hoca sevilmez benim fikrim budur,iyi futbol görmek istiyoruz,yetti artık

Profil olarak orta sahanın merkezinde bile ağır kalan Kaan Ayhan’ı AZ gibi bir takım karşısında sağ beke çekerek ikinci yarıya başlamak. İnsan hatalarından ders çıkarır ama senin burnun kaf dağında.

hadi savunun okancılar 102 puan len deyin, o lig maçların büyük çoğunluğunda git-gelli, 50 tane kontra yiyerek, bireysel yetenekle aldığımız,10-15 kat üstün kadro ile anadolu takımlarını ezemeyerek topladığımız 102 puanı savunun gerçi hala savunan olur onlar ne diye savunuyor,akrabası falan herhalde okan hoca,sırf sonuca bakılarak hoca sevilmez benim fikrim budur,iyi futbol görmek istiyoruz,yetti artık
102 puanın 70 i falan icardinindir

Gsc %95'i futbol cahili, bunlara bu hoca müstehak. Şimdi ağlasınlar. zamanında biz anlattığımızda bu adam bir top oynatmıyor diye linçliyorlardı.

Beden eğitimi hocası her yıl Avrupa’nın köy takımlarından 4-5 yiyerek bizi yine rezil ettin. Bu kadar yıldızı yoldan geçen birine versen zaten Türkiye liginde şampiyon olurdu iki sene de. BEDEN HOCASI İSTİFAAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt