- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.513
- 2.898
Rize’ye yenilirse fener maçına başka hoca ile çıkarım
Olur mu ya hocam derbi fatihiymiş feneri mahvedecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rize’ye yenilirse fener maçına başka hoca ile çıkarım
almış olması lazım grup performansı ileAvrupa'da en çok gol yiyen teknik direktör rekoru gelir mi?
Keşke avrupayı saldım dese ona göre takım çıkarsa onu da anlayacağım. Bak göreceksin rövanşta köpek gibi koşturacak as adamları ligden de olacağız.İstedigi zaten avrupadan elenmek.
Lig odakli gidecek yine
İc sahaya umut kalmayacak bi skor cikar ortaya muhtemelen. 4-1 falan.
Hoca da Sevinir bu skor olursa
102 puanın 70 i falan icardinindirhadi savunun okancılar 102 puan len deyin, o lig maçların büyük çoğunluğunda git-gelli, 50 tane kontra yiyerek, bireysel yetenekle aldığımız,10-15 kat üstün kadro ile anadolu takımlarını ezemeyerek topladığımız 102 puanı savunun gerçi hala savunan olur onlar ne diye savunuyor,akrabası falan herhalde okan hoca,sırf sonuca bakılarak hoca sevilmez benim fikrim budur,iyi futbol görmek istiyoruz,yetti artık
Zaten hocalık bir durum yok kaç zamandırBu kadro bu kadar oynar. Hocalık bir şey yok.
Gsc %95'i futbol cahili, bunlara bu hoca müstehak. Şimdi ağlasınlar. zamanında biz anlattığımızda bu adam bir top oynatmıyor diye linçliyorlardı.hadi savunun okancılar 102 puan len deyin, o lig maçların büyük çoğunluğunda git-gelli, 50 tane kontra yiyerek, bireysel yetenekle aldığımız,10-15 kat üstün kadro ile anadolu takımlarını ezemeyerek topladığımız 102 puanı savunun gerçi hala savunan olur onlar ne diye savunuyor,akrabası falan herhalde okan hoca,sırf sonuca bakılarak hoca sevilmez benim fikrim budur,iyi futbol görmek istiyoruz,yetti artık