Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her temas iz bırakır.

Bakalım Okan hocam 4-1’in sende bırakacağı iz nasıl olacak. Rize’de göreceğiz

Bizi bu işten ayıkla hoca. 2 maç 4 puana okeyiz

Bu sene de şampiyonluk gelirse, seneye Okan hocaya yarım sene şans verilmelidir.

Şöyle ki; Okan hocam biz senden ŞL’de başarı istiyoruz, hani son 16’da Madrid vs gelmedikçe çeyrek final istiyoruz.

%100 son 16 hedef
%50 ihtimal (rakibe göre) çeyrek final

Bu konuda anlaşılacak.

Eğer ŞL’de işler kötü giderse devre arası yollar ayrılacak.

İyi giderse devam.

Gelecek sene kesinlikle gitmesi gerekli.ben bu kadar kolay GS parasını çöpe atan bir teknik direktör görmedim.nelson cuesta olayı ibretlik..

Enseye şaplak göte parmak şeklinde antrenman yaptırıyor sanırım.

Barış Alper ve Sanchez dışında ikili mücadelede omuz omuza mücadele edecek adam yok.

Herkes bitik, ısıran oyuncu kalmamış.

Bunun sebebinin Okan Buruk'un oyuncular arası ayrım yapmasına bağlıyorum.

Icardi köpek gibi maaş alıp uçak uçak gezerken diğerleri niye çalışsın?

Kaan ve Berkan hak etmediği zaman bile kadroda oynuyorsa niye mücadele etsinler?

Enseye şaplak göte parmak şeklinde antrenman yaptırıyor sanırım.

Barış Alper ve Sanchez dışında ikili mücadelede omuz omuza mücadele edecek adam yok.

Herkes bitik, ısıran oyuncu kalmamış.

Bunun sebebinin Okan Buruk'un oyuncular arası ayrım yapmasına bağlıyorum.

Icardi köpek gibi maaş alıp uçak uçak gezerken diğerleri niye çalışsın?

Kaan ve Berkan hak etmediği zaman bile kadroda oynuyorsa niye mücadele etsinler?

Bu yanlış bir mantık. Barcelona’da kimler kimler var en yüksek maaş kimde mesela.

Dünyada maaş konusunu konuşan tek ülkeyiz.

Mbappe o parayı alırken oradan kalkıp kimse Mbappe alıyor, ben 2 senedir ŞL alan takımın oyuncusuyum ben niye almıyorum mu diyor Rodrigo.

Milletin parasından sanane (oyuncuya diyorum)

Sanki asgari ücret alıyorsun lan hırto allahtan yetenekli doğmuşsun garsonluk yapacak zekan yok futbolcu olmuşsun milyon liralar kazanıyorsun. Galatasaray’ın en az kazananı kendisine her yıl 1 ev 1 yazlık üstüne de spor araba alacak para kazanıyor ulan

Takımda para konuşanı vallahi tokatlarım

+ Icardi o parayı alır. İcardi gibi bi kariyere sahip olursan bir gün belki sen de alırsın

Yunus’un yeni yeni çıkış yaptığı yaşta İcardi İtalya gol kralı ve Inter’in 9 numarasıydı.

Bu yanlış bir mantık. Barcelona’da kimler kimler var en yüksek maaş kimde mesela.

Dünyada maaş konusunu konuşan tek ülkeyiz.

Mbappe o parayı alırken oradan kalkıp kimse Mbappe alıyor, ben 2 senedir ŞL alan takımın oyuncusuyum ben niye almıyorum mu diyor Rodrigo.

Milletin parasından sanane (oyuncuya diyorum)

Sanki asgari ücret alıyorsun lan hırto allahtan yetenekli doğmuşsun garsonluk yapacak zekan yok futbolcu olmuşsun milyon liralar kazanıyorsun

Takımda para konuşanı vallahi tokatlarım

+ Icardi o parayı alır. İcardi gibi bi kariyere sahip olursan bir gün belki sen de alırsın
Usta sorun para alması değil. Sorun sakatım deyip seks peşinde koşması. Instagram kullanıyoruz, herkes görüyor. Rodri bile gelip takımı destekledi.

Tribünde takımı desteklesin, överiz yine. Ama karıya GS forması giyip fotoğraf çektirip gidersen kimse o takımı ciddiye almaz.

Şahsen ben Okan Buruk'u yolda görsem elimi cebimden çıkarmam. Bu insanlar sonuçta oyuncu yönetiyor, ağır olmalılar.

Okan hocam önderliğinde bizim takımın ağırlık güç antrenmanları .

tenor.gif

Yabancı olmuyor işte. Rize'den 3, Fb'den 1 alırsak yine yerli şampiyon olacak

daha önce de konuşmuştuk uğur ama trde 80ler ve 90lardaki gibi sağlam iyi bir yabancı hoca akımı olmadan 500 milyon harcanıp sadece adana demir ile hatayı yenen ve birbirleriyle derbide şampiyon belirleyen 2 takım devam eder

türk hocaların kolay kolay avrupalılarla boy ölçüşemediği çok net artık

okan hoca zihnimde bunu kırmaya en yakın adaydı ama o da büyük hayal kırıklığı yarattı

ha evet sadece ligde fenerin önünde bitirelim dersek yerli hocalar lig dinamikleri filan yabancılara göre 1 adım önde başlarla bu bütün ülkelerde böyle zaten

Bu kadar maliyetli 1 kadroyla Avrupa'da böyle Skorlar'ı ben kabul etmiyom.Galatasaray 1 Avrupa takımıdır.Ve her zaman Avrupa'da hedefi olan 1 takımdır.Takımın Az Alkmaar Maç'ında ne 1 mücadelesi var ne de iyi 1 oyunu.Defans yapamayan 1 takım var.2 takımlı Lig'de şampiyon olması için mi o kadar maliyetli 1 kadroyu Okan'a emanet ediyolar?Taraftarın genelinin de Avrupa Maçlar'ından beklentisini azalttı.Eskiden olsa Az Alkmaar'ı 4-0 yeneriz derdik iç sahada..
Resim

Son düzenleme:
Oynatmaya çalıştığı oyunun artık fayda vermediğinin, oyuncuların buna yetecek eforlarının olmadığının farkında mıdır acaba?

Bu kadar maliyetli 1 kadroyla Avrupa'da böyle Skorlar'ı ben kabul etmiyom.Galatasaray 1 Avrupa takımıdır.Ve her zaman Avrupa'da hedefi olan 1 takımdır.Takımın Az Alkmaar Maç'ında ne 1 mücadelesi var ne de iyi 1 oyunu.Defans yapamayan 1 takım var.2 takımlı Lig'de şampiyon olması için mi o kadar maliyetli 1 kadroyu Okan'a emanet ediyolar?Taraftarın genelinin de Avrupa Maçlar'ından beklentisini azalttı.Eskiden olsa Az ALkmaar'ı 4-0 yeneriz derdik iç sahada..
Resim

sen cimcbomun vücut bulmuş halisin be adam

sen cimcbomun vücut bulmuş halisin be adam
Az Alkmaar'da yıldız oyuncu var mı :D Kadronda forvet olarak İcardi - Osimhen - Morata var.Orta sahanda Torreira var devre arasında o kadar transfer yapıyosun ama transferleri Avrupa'ya göre hazırlamıyosun.Lig'e göre hazırlandı transferlerde Galatasaray'ı Beşiktaş yaptı yav :D

Az Alkmaar'da yıldız oyuncu var mı :D Kadronda forvet olarak İcardi - Osimhen - Morata var.Orta sahanda Torreira var devre arasında o kadar transfer yapıyosun ama transferleri Avrupa'ya göre hazırlamıyosun.Lig'e göre hazırlandı transferlerde Galatasaray'ı Beşiktaş yaptı yav :D

bu avrupa performansını sadece okan hoca değil kim olursa olsun kabul etmez galatasaraylı

bizim önceliğimiz avrupa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt