Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu avrupa performansını sadece okan hoca değil kim olursa olsun kabul etmez galatasaraylı

bizim önceliğimiz avrupa
Lemina-Frankowski gibi oyuncuları ucuza almadık.İstesek Avrupa Listesi'ne hazırlanırlardı.Ki Lemina'yı da istememiş kibirli 1 hoca var takımda.Takım savunma yapmasını bilmiyo full hücum hücum oynayarak nereye kadar oynayacak bu takım?Real Madrid bile Avrupa'da takım olarak defans yapıyo ve defansa önem veriyolar..

Bu yanlış bir mantık. Barcelona’da kimler kimler var en yüksek maaş kimde mesela.

Dünyada maaş konusunu konuşan tek ülkeyiz.

Mbappe o parayı alırken oradan kalkıp kimse Mbappe alıyor, ben 2 senedir ŞL alan takımın oyuncusuyum ben niye almıyorum mu diyor Rodrigo.

Milletin parasından sanane (oyuncuya diyorum)

Sanki asgari ücret alıyorsun lan hırto allahtan yetenekli doğmuşsun garsonluk yapacak zekan yok futbolcu olmuşsun milyon liralar kazanıyorsun. Galatasaray’ın en az kazananı kendisine her yıl 1 ev 1 yazlık üstüne de spor araba alacak para kazanıyor ulan

Takımda para konuşanı vallahi tokatlarım

+ Icardi o parayı alır. İcardi gibi bi kariyere sahip olursan bir gün belki sen de alırsın

Yunus’un yeni yeni çıkış yaptığı yaşta İcardi İtalya gol kralı ve Inter’in 9 numarasıydı.
İcardi o parayı ister. Bizim gibi veren kulüpler çıkabilir. Ama Avrupa’da değil. Mesela Portekiz ligini ele alalım. Portekiz büyüklerinin bütçeleri bizden fazla oluyor. İsteseler 30-40 verip oyuncu alabiliyorlar. Ama rafa’ya 10m maaş vermiyorlar. Dengesizliğe müsade etmiyorlar. Ayrıca bunlar bir kaç yüz bine oyuncu bulup parlatabiliyorlar hala. Bizimki 11 milyona aldırdığı oyuncuyu anında çöpe atabiliyor. Gel de para konuşma şimdi. Şimdi konuşmazsak sonra ffp başımıza bela olduğunda konuşacak vaktimizde olmaz.

Lemina-Frankowski gibi oyuncuları ucuza almadık.İstesek Avrupa Listesi'ne hazırlanırlardı.Ki Lemina'yı da istememiş kibirli 1 hoca var takımda.Takım savunma yapmasını bilmiyo full hücum hücum oynayarak nereye kadar oynayacak bu takım?Real Madrid bile Avrupa'da takım olarak defans yapıyo ve defansa önem veriyolar..

kzıgınlığımızda haklıyız da ben açıkçası sakinleştikçe de hocadan iyisini bulabilir miyiz gönderirsek ne olur tereddütünü çok yaşıyorum

o yüzden okan hoca gönderilecekse rastgele hocalar için gönderilemez

klopp, mancini vb. ağırlığında adamlar gelmeyecekse düzeni bozmaya gerek yok

etrafını altını üstünü güçlendirip devam edelim

AZ bizim çok rahatlıkla eleyebilceğimiz bir takım. Buna inanamıyorsam sebebi sensin.

kzıgınlığımızda haklıyız da ben açıkçası sakinleştikçe de hocadan iyisini bulabilir miyiz gönderirsek ne olur tereddütünü çok yaşıyorum

Beşiktaş Maçlar'ında her zaman Fark yediği ve Fark atamadığı 1 hoca olduğunu düşünürsek o Maç'ta yine Fark yerse bunlardan hoca değişikliği olur bence..

Hocanın inadı hickimsede yok yaptığı tüm yanlışların sebebi de inatçı karakter yapısı, o yuzden futbol anlayışı Rus ruleti şeklinde ,umarım bu rulet bu senede tutar

Iyisinimi? Bundan kötüsünü getiren bir yönetim varsa zaten derhal istifa etmesi gerek. Arda bile okandan iyi hocadir, Galatasaray agirligini kaldirimi bilmem ama suanki hoca üc sezondur kaldiramiyor, futbolcular sagolsun birsekilde sampyion oluyoruz

Yeni gelecek hocanin en büyük sikintisi futbolcularla olur, onun icin belirli oyunculari göndermeden basari gelmiyebilir, cünku okan buruk öyle bir yan gel yat ortami kurduki (herzaman izin, düsük antreman temposu, istedikleri kadar eglence) disiplinli bir hoca ile calismak dahi istemeyebilirler, sirf hedefi olan oyuncular bu isden memun kalir.

Olum adam uzatmada efe filan sokuyor dalga geçer gibi. Gitigi gun bayramimdir. İnşallah şampiyon oluruz öyle gider

... Transfer lazım diyen adama 80 m euro sadece bonservis harcayıp 10 tane adam almışız ben mi dert edicem geleceğini

Hayatının fırsatını sunduk, bok gibi kullanıyor kimse de gelip hikaye anlatmasın burada

Alkmaar kim de 4 yiyoruz lan

Adamlar "5 atamadığımız için üzgünüz" dedi ya ben orda bittim. Üzüntümü anlatamam, resmen onuruma dokundu. Bunu Real Madrid dese belki böyle üzülmem ama Okan bu lafı bize bir köy takımından yedirtti.

Şunun tek bir affı var o da ikinci maçta 5 - 0 yenip göndermek. Okan'ın bunu yapabileceğine ise hiç inanmıyorum. Hocanın tek bildiği şey olan kafası kesik tavuk presi futbolu Okanball ile bu mümkün değil.

Iyisinimi? Bundan kötüsünü getiren bir yönetim varsa zaten derhal istifa etmesi gerek. Arda bile okandan iyi hocadir, Galatasaray agirligini kaldirimi bilmem ama suanki hoca üc sezondur kaldiramiyor, futbolcular sagolsun birsekilde sampyion oluyoruz

kesin öyledir

Adamlar "5 atamadığımız için üzgünüz" dedi ya ben orda bittim. Üzüntümü anlatamam, resmen onuruma dokundu. Bunu Real Madrid dese belki böyle üzülmem ama Okan bu lafı bize bir köy takımından yedirtti.

Şunun tek bir affı var o da ikinci maçta 5 - 0 yenip göndermek. Okan'ın bunu yapabileceğine ise hiç inanmıyorum. Hocanın tek bildiği şey olan kafası kesik tavuk presi futbolu Okanball ile bu mümkün değil.
ben maçı canlı izleyememiştim hastalıktan ötürü erkenden uyumuştum o gün. sonrasında özetine falan baktım. neyse, esas bomba MAÇ SONU GÖRÜNTÜLERİ İMİŞ yaw.

bizim topçular tebrik için el falan uzatıyor bunlara, bu AZ'li topçular nasıl da tersliyor bizimkileri falan... morata'nın bile yüzüne bakmıyorlar yaw bir görsen... nasıl hırslanmış, nasıl motive olmuşlarsa, 4 atmışlar üstüne hareketlere bak. bir de maç sonu açıklamaları, 5 olmalıydı vs.

salı-çarşamba akşamları soba karşısında 21:45'te star'da gs'ın babalar gibi cl maçlarını iple çekip, efsane futbollar ile efsane skorlar alan o gs'ı defalarca izlemiş biz nesile en çok koyuyor böyle olunca ya.

ulan 120 yıllık kulübün ne kadar manevi dinamiği varsa, bizim topçularda, hocamızda ne kadar onur ve konsantrasyon varsa toplanmalı ve 2. maçta bu takımı rams'da ezmeliyiz. gerçekten istenirse vallahi de olur billahi de olur.

ama bakalım nasıl bir gs izleyeceğiz o maç.

Orta sahanin haline ne demeli bu kadar büyük bosluk olurmu modern futbolda, okan buruk orta sahanin futbolda ne kadar önemli oldugunu bir türlü anlamiyor, saniyorki bütün
suc stoperlerde
Dünyanın en iyi stoperlerini getir. Orta saha böyle boşluk olsun hepsi madara olur

ben hocanın gercek anlamda eleştiri gördügünü düşünmüyorum,taraftar eleştiriyor ama yüzyüze eleştiri bence hiç görmedi şimdiye kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt