- 26 Ocak 2021
- 41.380
- 40.647
- 3.078
Blok kontrol 1 -2, blok kontrolbu Yok sayma mevzusu güzel.
bayağı konforlu 1 alan, yakında 10 kişi falan kalır bloklamadığım.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Blok kontrol 1 -2, blok kontrolbu Yok sayma mevzusu güzel.
bayağı konforlu 1 alan, yakında 10 kişi falan kalır bloklamadığım.

seni bloklar mıyım hiç mazlumumBlok kontrol 1 -2, blok kontrol![]()

ben maçı canlı izleyememiştim hastalıktan ötürü erkenden uyumuştum o gün. sonrasında özetine falan baktım. neyse, esas bomba MAÇ SONU GÖRÜNTÜLERİ İMİŞ yaw.
bizim topçular tebrik için el falan uzatıyor bunlara, bu AZ'li topçular nasıl da tersliyor bizimkileri falan... morata'nın bile yüzüne bakmıyorlar yaw bir görsen... nasıl hırslanmış, nasıl motive olmuşlarsa, 4 atmışlar üstüne hareketlere bak. bir de maç sonu açıklamaları, 5 olmalıydı vs.
salı-çarşamba akşamları soba karşısında 21:45'te star'da gs'ın babalar gibi cl maçlarını iple çekip, efsane futbollar ile efsane skorlar alan o gs'ı defalarca izlemiş biz nesile en çok koyuyor böyle olunca ya.
ulan 120 yıllık kulübün ne kadar manevi dinamiği varsa, bizim topçularda, hocamızda ne kadar onur ve konsantrasyon varsa toplanmalı ve 2. maçta bu takımı rams'da ezmeliyiz. gerçekten istenirse vallahi de olur billahi de olur.
ama bakalım nasıl bir gs izleyeceğiz o maç.
Yabancılar da Avrupalılarla boy ölçüşemiyor ki. Avrupa'da 2 tane imza maçı alıyor. Ligde paso domalıyor. Herifler ligde 2.liği başarısızlık olarak görmüyor ki.daha önce de konuşmuştuk uğur ama trde 80ler ve 90lardaki gibi sağlam iyi bir yabancı hoca akımı olmadan 500 milyon harcanıp sadece adana demir ile hatayı yenen ve birbirleriyle derbide şampiyon belirleyen 2 takım devam eder
türk hocaların kolay kolay avrupalılarla boy ölçüşemediği çok net artık
okan hoca zihnimde bunu kırmaya en yakın adaydı ama o da büyük hayal kırıklığı yarattı
ha evet sadece ligde fenerin önünde bitirelim dersek yerli hocalar lig dinamikleri filan yabancılara göre 1 adım önde başlarla bu bütün ülkelerde böyle zaten
Başarısızlık değil zaten,her sene şampiyon olamazsınYabancılar da Avrupalılarla boy ölçüşemiyor ki. Avrupa'da 2 tane imza maçı alıyor. Ligde paso domalıyor. Herifler ligde 2.liği başarısızlık olarak görmüyor ki.
Başarısızlık değil zaten,her sene şampiyon olamazsın
İlk sene olamazsa ikinci sene adaya veda ederKlopp gelse 2. Senesinde şampiyonluk yaşamazsa 3. Senesinde devam der mi sence insanlar
İlk sene olamazsa ikinci sene adaya veda eder