Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu değiştirmeyi bilmediği için önce Icardi, sonra Morata aynı dakikalarda sakatlandı. Çok şey söylerdim de, tazminata verecek param yok. Gittiği gün bayramdır benim için...

ben maçı canlı izleyememiştim hastalıktan ötürü erkenden uyumuştum o gün. sonrasında özetine falan baktım. neyse, esas bomba MAÇ SONU GÖRÜNTÜLERİ İMİŞ yaw.

bizim topçular tebrik için el falan uzatıyor bunlara, bu AZ'li topçular nasıl da tersliyor bizimkileri falan... morata'nın bile yüzüne bakmıyorlar yaw bir görsen... nasıl hırslanmış, nasıl motive olmuşlarsa, 4 atmışlar üstüne hareketlere bak. bir de maç sonu açıklamaları, 5 olmalıydı vs.

salı-çarşamba akşamları soba karşısında 21:45'te star'da gs'ın babalar gibi cl maçlarını iple çekip, efsane futbollar ile efsane skorlar alan o gs'ı defalarca izlemiş biz nesile en çok koyuyor böyle olunca ya.

ulan 120 yıllık kulübün ne kadar manevi dinamiği varsa, bizim topçularda, hocamızda ne kadar onur ve konsantrasyon varsa toplanmalı ve 2. maçta bu takımı rams'da ezmeliyiz. gerçekten istenirse vallahi de olur billahi de olur.

ama bakalım nasıl bir gs izleyeceğiz o maç.

Bunu ancak senin benim gibi yaşı yetipte Star Tv deki maçlardaki heyecan ve gururu yaşayanlar anlayabilir. O zamanlar Alkmaar gibi bir takım bizimle eşleştiğinde matem havasına girer bu tur gitti derlerdi. Hiçbir ümitleri olmazdı.

Şimdiyse 20 yaşındaki bebelerle oynayan köy takımı bizi küçümsüyor adeta dalga geçiyor. İş nereden nerelere geldi.

Eleme turları iki ayaklıdır. Madem kadron cezalı ve sakatlardan bu denli eksik o zaman ilk maçı berabere hadi en kötü tek farklı kaybedeceğin diziliş ve taktikle maça çıkarsın. Defans yapar kontra ararsın. Maçta farkın açılacağı bir riskli diziliş taktikle oynamazsın. Terim, Lucescu, Mancini gelen tüm hocalar bunu böyle yaptılar. Madem eksiksin maçı tut.

Sonuçta sahanda tam kadro oynayacağım rövanş maçı var. Ama hocan Okansa durum böyle değil. Tek taktik var ikincisi yok. Bu öyle bir taktikki 2 farklı öne geçtiğimiz maçta bile rahat değiliz. Çünkü önde baskı yapacaz rakibi boğacaz diye arka bomboş, tek topla gol yiyip duruyoruz.

Bu teknik sebeplerle malesef ben ikinci maçtan senin kadar ümitli değilim. Çünkü bu taktikle 5 gol atsakta 3 tane de yiyebiliriz.

Egerki rize maçına mertens ile çıkar leminayi oynatmazsa ve frankowsi oynamazsa ve oyuncular dogru düzgün yerlerinde oynamazsa veya kaan sağ bek berkan sol bek çıkarsa kendini en buyuk kufurlere hazirla. Galatasaray senin triplerinden egondan bıktı artık.

daha önce de konuşmuştuk uğur ama trde 80ler ve 90lardaki gibi sağlam iyi bir yabancı hoca akımı olmadan 500 milyon harcanıp sadece adana demir ile hatayı yenen ve birbirleriyle derbide şampiyon belirleyen 2 takım devam eder

türk hocaların kolay kolay avrupalılarla boy ölçüşemediği çok net artık

okan hoca zihnimde bunu kırmaya en yakın adaydı ama o da büyük hayal kırıklığı yarattı

ha evet sadece ligde fenerin önünde bitirelim dersek yerli hocalar lig dinamikleri filan yabancılara göre 1 adım önde başlarla bu bütün ülkelerde böyle zaten
Yabancılar da Avrupalılarla boy ölçüşemiyor ki. Avrupa'da 2 tane imza maçı alıyor. Ligde paso domalıyor. Herifler ligde 2.liği başarısızlık olarak görmüyor ki.

İlk sene olamazsa ikinci sene adaya veda eder

E işte.. O zaman gerçekler başka.

Herkes sözde sistem yok Avrupa diyor ama bunun en büyük sebebi içten şunu kabulllenemediği için bastırmak maksadıyla söylüyor;

Herkesin en büyük arzusu hep feneri yenmek, şampiyonluk yaşayıp onların ağlamasını sinirlenmesini görmek

Yau konferans ligi şampiyonluğu mu lig şampiyonluğu mu desek lig şampiyonluğu diyecek çoooooooook taraftar var

Dikkat ettiniz mi geçenlerde forum yönetimine beni akredite edin şunu basın toplantısında gerçeklerle yüzleştiriyim demiştim

Yüzündeki o korkuyu gördünüz mü basın toplantısında fellik fellik akredite telaşına düştü

Bu kadar korkmaaa

Büyük buluşma elbet gerçekleşecek

Gerçekler yüzüne haykırılacak

3 senede neredeyse harcanan 150m Euro

-Kalecin yok
-Guvenebilecegin tek stoperin Davinson
-Sol Bekin yok. Tsnin saldığı adamdan katkı almaya bakacaksın
-Ofansif ortasahan yok 38yasindaki adama bel bagliyorsun.
-Tete Zaha Ziyech hicbiriyle ritim yakalayamadın. Sallai aldın sen bile nerede oynayatacağını bilmiyorsun.
-Hizli topcun yok. İnceci topcun yok. Maç çözecek ekstra işler yapacak adamın yok.

Bu kadar paraya bu kadar boş mevkiler yazık.

Hoca sen sakın bir daha şöyle eksiktik böyle cezalı topcularimiz vardı diye masal anlatma buna hakkın yok. Kadro eksikse sorumlusu sensin

"Yetmez bize bir kupa, hedef yine Avrupa"
Avrupa'da yoksan bu serüven biter hoca.

Bizim kadar dert etmiş midir kendisine 4 yemeyi acaba?

Yoksa profesyonel hayat "yenmekte var, yenilmekte" diyip kulağının üstüne yatmış mıdır?

Fbye şundan çekmezsen yazık
20250215_223039.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt