Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naptı yine hayri bey

Aykut Keskin

Kenarda böyle dikilip sağa sola bakıyor takım günden güne erirken

Beni üzen şey, sanıyorum yaşadığı güç zehirlenmesi.
İlk 1,5 sezon oldukça gerçekçi bir teknik direktördü. Genel olarak kendi oynamak istediği futbola bağlı kalarak veya esneyerek Pendikspor'a karşı oynayacakken de, Fenerbahçe'ye karşı oynayacakken de herkesin artı-eksi yönlerine göre bir strateji belirleyip çıkıyordu.

Sezon başından beri bundan eser yok. Bunu devam ettirse şu an olduğumuz halden her manada daha iyi olabilirdik belki.

Teknik ekibini değiştirmesi için baskı kurulmalı. Bu adamlarla olacak iş değil. Yönetim bu iş için Gardi’yi görevlendirebilir. Derhal, hiç vakit kaybetmeden bir teknik ekip bulsun. Yönetimin emriyle Florya’ya yerleştirilsin. Takımı 2 lig seviyesinde çalıştıran ve analiz eden adamlarla ne işin var? Adam nasılsa tazminatımı alıp giderim kafasında. Bir endişesi yok. Ya yeni düzeni kabul ettireceksin, ya da keyfin bilir diyeceksin.

3. Senesi artık hatalarını görüp ona göre aksiyon almasını bekliyoruz tam tersi öyle bir güç zehirlenmesi yaşıyor ki ısrarla yanlislarina devam ediyor..
Artık rize maçıyla birlkte yanlışlarından dönmesini bekliyorum gotuyle inatlasan donuna scarmis..Bu sene şampiyonluk gelmezse kimse önceki 2 yıla bakmaz kıçına tekmeyi koyar ..

3. Senesi artık hatalarını görüp ona göre aksiyon almasını bekliyoruz tam tersi öyle bir güç zehirlenmesi yaşıyor ki ısrarla yanlislarina devam ediyor..
Artık rize maçıyla birlkte yanlışlarından dönmesini bekliyorum gotuyle inatlasan donuna scarmis..Bu sene şampiyonluk gelmezse kimse önceki 2 yıla bakmaz kıçına tekmeyi koyar ..
Mertens 11 görürsem hocaya en ufak saygım kalmaz bundan sonra

Mertens 11 görürsem hocaya en ufak saygım kalmaz bundan sonra

Mertens geçen yıl ona şampiyonluk kazandırdı BAY ile birlikte bu sezon da GS kariyerinin sonunu getirebilir böyle tuhaf bir durum.. Gerçekten inanılmaz takıntılı bir herif şu Mertensi her maç 11 oynatmak için kör ya da manyak olmak lazım..
Lakin burada bazı tipler var utopyada yaşıyor..2 sene şampiyon olmuş adamı 6 puan öndeyken göndermemizi bekliyorlar : )
Şu noktada kimin gotu yer okani gönderip başkasını getirdin şampiyon olamadı o kulüp binasını adamın başına yıkarlar..Ben young boysa elendigimizde de aynı şeyi söylemiştim..Ne olursa olsun bu sezon sonuna kadar kredisi olmak zorunda..
.

Günay-Cuesta-Sanchez-Abdül-Franko-Lemina-Torreira-Sara-Barış-Osimhen-Kutucu

Bu 11 i görmezsem hocaya karşı ben

Bu kadroya itiraz etmem ama Yunus iyilesirse Kutucu yerine izlemek isterim.. Yunus bizim için ilk yarinin tartışmasız yıldızıdır zaten tüm bu bokluklar yunusun dususuyle basladi

Oynattığı oyun yapısı filan zor diyorlar

Nedir yahu oynattığı oyun Okan'ın söylesenize

Önde yalandan pres yapıp kaptığımız topla pozisyona mı girmek

Onu diyorsanız yapamıyoruz geçin

Düzgün 2 pas yapan takım çok rahat bu presi kırıyor

Kırdığı ile de kalmıyor orta sahalarda preste olduğu için orta sahayı elini kolunu sallayarak geçip defansa geliyorlar

Geçiş futbolu diyorsanız onu da yapamıyoruz

Ha geçiş futbolu dediğimiz şey defansın topu ileriye şişirmesi ve ileride pozisyona girmek ise evet o zaman onu yapıyoruz

Ama bizim bildiğimiz şimdiki ismiyle geçiş eski ismiyle kontratak futbolu bu değil

Kısaca Okan ne oynatıyor bize söyleyebilir misiniz

Sana kurban olurum ya Kaan Ayhan kırmızı yediği için AZ maçında oynatamayacak mısın sen şimdi. Çok üzücü. Acını paylaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt