Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca en doğru kadroyu son yarım saatte buldu ve maçın en iyi bölümünü burada oynadık. Bence önümüzdeki maçlara referans olmalı bu diziliş değişimi ve futbol.

hala savunanlar var son dk pozisyon girseydi,sonuca bakıp savunanlar bu sefer eleştirecek miydi? yoksa yine okan hoca hülooooğ mu diyecekti?

Renktas kanat bekin yok senin bu sistem ucube bi sistem. Hiç bir takım kullanmıyor artık. 20 yıl bu sistemi kullanan juve bile terk etti
Bek pozisyonlarını ortasaha ilede kurabilirsin, 3-5-2 çok sıkıntılı sistem Mancini denediği dönemde söylemiştim efsanede yapar kestane de yapar. kanat bek diye tabir ettiğimiz adamda aslında ileri geri yorulmadan koşabilecek çizgide kalacak, azcık müdahale zamanlaması iyi olan adam. Esas sıkıntı ileride kaptırdığın topun geri dönüşü, atağa çıkarken saçma şekilde top kaptırmazsan kanatların arkasını zaten ortasaha ve stoperlerin bölünmesi ile kapatıyorsun.

Zor sistem ama en iyi futbolumuzu 3-5-2 ile oynadık bu arada 3-5-2 olması şart değil 2 li forvet olması önemli diye düşünüyorum 4-4-2'de olur.

edit: işin özentinde dolaylı olarak sana katılıyorum aslında :p

Hamleleri cok dogru yapti. Helal.

Simdi derbiye lütfen dogru 11'le cik!

Devre arası hoca olduğunu hatırladı uzun süre sonra. Devre arası ve 60.dakikada oyuncu değiştirmesine çok şaşırdım

Nihayet doğru 2-3 tane iş yaptı. Devre arası gelenlerin 2 tanesini kupa dışında oynatma artık. Lemina osimhenden sonra bu takıma yazılacak ilk adamdır aklını başına devşir fenere karşı aynı orta saha ile çık az maçını da salla gitsin.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca dua et şu maçı oyuncular aldı valla

o kadar diyeyim bırakayım yorumu.

Lemina hazır değil dedi çatır çatır top oynadı
Mertensle başladı en ufak olumlu hareketi yok ilk yarı
Formdaki Sallaiyi kesti. 45dk kenarda oturttu
Cuesta denen adamı yazmaya gerek yok zaten

Aynen hocayı ovelim

bazı oyunculara gücü yetmiyor gibi

muslera kaan torreira barış mertens icardi vb

Hangi veriye dayanarak Mertens ile başlıyor acaba?

Top saklamaz.
Topu tutmaz.
Faul almaz.

YAlancı koşı yok.

Eee

leminanın girişiyle oyunun şekli değişti.inş bunun farkına varmıştır.
artık alışkanlıkları bi kenara bırakıp oyuncuların performansına göre forma verilmesi gerek

Hocam sonu sağ açıksız bitirdik. Sara yı oraya aldın sanırım ama saranın haberi yoktu galiba ortaya devrildi. Sonra demirbay girdi oda ortada takıldı Frank tek kaldı kanatta. 2 defa da ordan atak yedik

son 20-25dk iyi oynadık onun dışında iyi değildik,sara nın kaleye yakın oynaması lazım norwichteki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt