GSCimbom
Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV
Ata B. Oğuz

Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV Sayfa 104

Ata B. Oğuz ·

Cevap
10K
Okunma
335,6K
Sayfa
104/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca en doğru kadroyu son yarım saatte buldu ve maçın en iyi bölümünü burada oynadık. Bence önümüzdeki maçlara referans olmalı bu diziliş değişimi ve futbol.

Renktas kanat bekin yok senin bu sistem ucube bi sistem. Hiç bir takım kullanmıyor artık. 20 yıl bu sistemi kullanan juve bile terk etti
Bek pozisyonlarını ortasaha ilede kurabilirsin, 3-5-2 çok sıkıntılı sistem Mancini denediği dönemde söylemiştim efsanede yapar kestane de yapar. kanat bek diye tabir ettiğimiz adamda aslında ileri geri yorulmadan koşabilecek çizgide kalacak, azcık müdahale zamanlaması iyi olan adam. Esas sıkıntı ileride kaptırdığın topun geri dönüşü, atağa çıkarken saçma şekilde top kaptırmazsan kanatların arkasını zaten ortasaha ve stoperlerin bölünmesi ile kapatıyorsun.

Zor sistem ama en iyi futbolumuzu 3-5-2 ile oynadık bu arada 3-5-2 olması şart değil 2 li forvet olması önemli diye düşünüyorum 4-4-2'de olur.

edit: işin özentinde dolaylı olarak sana katılıyorum aslında :p

leminanın girişiyle oyunun şekli değişti.inş bunun farkına varmıştır.
artık alışkanlıkları bi kenara bırakıp oyuncuların performansına göre forma verilmesi gerek

Hocam sonu sağ açıksız bitirdik. Sara yı oraya aldın sanırım ama saranın haberi yoktu galiba ortaya devrildi. Sonra demirbay girdi oda ortada takıldı Frank tek kaldı kanatta. 2 defa da ordan atak yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt