- 2 Nisan 2012
- 43.354
- 22.333
- 2.888
Perşembe akşamı "5. yi atamadık diye üzgünüz" diyenlere sürprizimiz var."
dedi mi?
dedi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Dünyanın en zor takımında teknik direktörlük yapıyor. Yenilmesine bile gerek yok. İlk beraberlikte yangın yapan bir taraftarla uğraşıyor. İçinde ben dahil.
2.5 senedir 1 numaralı askeri olduğu ve bu nedenle kadirşinaslık gösterdiği için olabilir mi acaba?Hangi veriye dayanarak Mertens ile başlıyor acaba?
Top saklamaz.
Topu tutmaz.
Faul almaz.
YAlancı koşı yok.
Eee
İğrenç kadro![]()
bunu instagramdan dm yoluyla herkes göndersin
2.5 senedir 1 numaralı askeri olduğu ve bu nedenle kadirşinaslık gösterdiği için olabilir mi acaba?
Haklısın ama gozuken bu.Bende katılıyorum ama olanı söyledim zaten.Olması gereken Torreira -Lemina önlerinde Sara,mertenste maçın ilerleyen zamanlarında girecek şekilde.olamaz. Geçmişe bakarak yaşıyamazsın. Futbol anlık bir şey.
Bu kin nefret nereden geliyor.Hadi istifa etti an itibariyle takımı uçurabilecek kimi getireceksin.???Konuşmayım diyorum durmuyorsunuz .Tamam tabiiki hatalar var ama kim gelecek söylermisin.Bir rahat olun yaaa.Önümüzde rakip maçı var sürekli hoca eleştiriliyor. Elinize ne geçiyor anlam veremiyorum.2 senedir şampiyon yapan hocaya İsmail kartala bile yapılmayan muameleyi ön görüyorsunuz.Rahatlıyormusunuz .??Yemin ediyorum rakip bu kadar yapmıyor.Sözüm sadece sana değil.Tüm sürekli hocaya saydıranlara.Hayat sana güzel Okan..Osimhenler , İcardiler , Mertensler.. Lemina , Torreira , Sara vs... Futbol mentalite sıfır ama paranın gücüyle şampiyon ol..
Umarım istifa edersin de Avrupa'da önümüz açılır..
Allah peygamber aşkına cevapla. Şu Cuesta'ya nasıl onay verdin? Bir cevapla lütfen. Pavloviç'ten Cuesta'ya nasıl geçiş yaptın?
Durum tam bu
Bi bok bilmiyorlar. Bilmediklerinin farkinda bile degiller yaw.Memlekette herkes futbol dehası zaten. Bu özgüven nereden geliyor onu anlamayacağım işte. 2 senedir bu takımla nerdeyse yaşamının yüzde 80 ini geçiren adam ve yanındaki profesyoneller bu işi bilmiyor. Memleketteki neredeyse şu işi izleyen herkes biliyor.
Seçme şansı değil. Pavloviç'ten sonra ona benzer birine gidilirdi veya Nelson'un satışına izin vermezdi.Pavloviç'i seçme şansı varken Cuesta'yı mı aldı? Cuesta bence panik transferi. Burada suç Hoca'dan ziyade yönetimde.
Bizimkiler zaten fblilerden görüp yazıyor.Ekli dosyayı görüntüle 280291
1 fenerlinin hoca hakkinda kusmuğu
Gecmis sayfalara bakarsaniz galatasarayliyim diyenlerinde benzer kusmuklarini gorebilirsiniz. Arada bi fark yok