Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim tur zerre umrumfa değildi artık çünkü zaten elenmiştik. Ama adamlar çıkıp bizim sahamızda bizle dalga geçemez. Zorlarsın yıpratırsın. Bunun adı kepazeliktir

İzlerken hep şeye kapıldım. Sanki biz 9 kişi filan oynuyoruz. Hep bir yerler eksik. Rakip topu kapıyor, orada da eksiğiz. İlerde çoğalamıyoruz.

Sahaya yayılış alam desem değil, adam adams desem değil.

1970 lerdan futbol gibi.

geçen maç 5 10 milyon kişi bu kaanı niye hala oyunda tutuyor bu adam demiştir heralde zaten o dakkalarda turu vermiştik bugün de oyuncular yalandan yere yoruldular

Uclu sisteme gectigimiz andan itibaren kafa ustu dusus basladi. Takim dortlu oynama ezberini de kaybetti. Su anda oynanan oyunun aciklamasi yok. Disiplinli oynayan her takim bizi cok zorluyor, sansa ya da bireysel yetenekle gol atamazsak asla yenemiyoruz.

Sana hoca diyene kafa goz dalmak istiyorum oyle nefret ettirdin kendinden. Su takimi dusurdugun hallere bak utanmaz adam.Bu Avrupa basarisizligi yuzunden gelecekteki transferlerimizi de yapamama ihtimali oldu.Siz gidin anca Cuesta’yi falan Rezil herifler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kulübü öyle bi rezil etti ki çekiciliğimiz de kalmadı

Parayla anca getiriyoruz oyuncuları,hatta artık para da yetmiyor 3 ay milletin peşinden koşup avucumuzu yalıyoruz

Geçen sene Kopenhag, Prag
Bu sene Ypung Boys, Riga, Kiev, Malmö, Ajax, Alkmar maçları Tromso, Ostertund maçlarından daha çok koydu. Eserinle guryr duy hoca.

Bu ortasaha düşmanı, savunma yaptırmayı bilmeyen herif bize bu sezon kaç kamyon gol yedirdi. Rekora koşuyor resmen

Bazı müritleri var forumda hepiniz biliyosunuz

Baktım şimdi bunlara

Biri online olmamış

Biri yarım ağız eleştirmeye çalışmış(1 gün geçince biata tekrar devam ediyor ama elemanı anlamadım 3 senedir)

Birisi de okan hariç herkesi eleştirmiş ya da korumuş okanla ilgili tek sözü yok

Bunlar ya büyük ihtimalle irfan saraloğlu,ali yiğit ve nihan buruk,ya da ali acun hulusinin feyk hesabı

Gsli birinin bu adamı desteklemesine savunmasına korumasına imkan yok çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt