Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rigas
elfsborg
paok
malmö
az
dinamo k
tottenham
ajax

hic bir bahane islemez bu takimlari okuyunca.

Fener maçında saçmalarsa ve maçı kaybedersek hemen hasan şaş ,necati veya hasan şaş,davala 2 lisi göreve getirilmelidir.yoksa şampiyonluk kesin gidecek.

Aynen kolektif oyun anlayislari iyi zaten oyunculari bireysel olarak ele aldigimizda oyle ahim sahim ucan oyuncular degil. Ama adamlarin alt yapidan beri gelen bir oyun anlayislari var ve herkes ne yapacagini biliyor sahada.
Sistem mistem ama it gibi ve doğru koşuyorlar. Adamlar topu 5 metre de 10 metre de 20 metre de uzaklaştırsalar top yine kendi adamlarına gitti. Hep doğru yerdeler. Gerçekten hayran kaldım

Delikanlı gibi söyleyin hatta anket açılsın

Ob gidince yerine gelen tdye (kim gelirse gelsin)

2 sene boyunca sabredecek misiniz başarısız olsa,ışık vermese dahi

Sorun yok hocama seneye 20 Milyona 2 yeni bek daha alırız 30 Milyona da başka topçular ekleriz.

Belki bu sefer karşımıza Prag ve AZ Alkmaar gibi dünya devleri yerine daha düşük çaplı bir takım çıkar kim bilir belki eleyip turu geçeriz.
Riga ve Kiev çıktı ya 😁
Daha düşükleri gruba kalamaz

İnadına mertens ile başlayacak derbiye. Bakın görün. Beyni kitlenmiş kimseyi görmüyor. Ben 2 sene şampiyon oldum modunda. İnanılmaz bir zehirlenme yaşıyor.

Okan Buruk: "Manchester City'i seyrettik, sezon başı örnek verdik biliyorsunuz ondan beri toparlanamadılar. Hem ligi hem Avrupa'yı kaybettiler. Çok önemli takımlar ve teknik adamlar bunu yaşayabiliyor."
Surekli city pep ornegi vermesi aşirı abes yav. Sende 5 sene üste üste ligi al bir ilki başar (5yıl yok diye biliyorum) ustune sürekli avrupada en az yari final oyna , ve 1 tanesinde de kupayi al o 5 senenin içinde sonra berbat sezon oynasanda bir şey demeyiz merak etme çoküs falan demene o zaman çökersen çöktüğünde.

Demirbayi kurtarıcı olarak oyuna alıyor. Bir tane hızlı siyahi kanat aldırıp koymadın kenara. Silahın var, şarjörün var, mermin yok!!

Surekli city pep ornegi vermesi aşirı abes yav. Sende 5 sene üste üste ligi al bir ilki başar (5yıl yok diye biliyorum) ustune sürekli avrupada en az yari final oyna , ve 1 tanesinde de kupayi al o 5 senenin içinde sonra berbat sezon oynasanda bir şey demeyiz merak etme çoküs falan demene o zaman çökersen çöktüğünde.
Adam sacmalamayi bir sanat yaptı.

Yine her zamanki gibi açıklamaları saha içindeki reziliklerinden bile beter olmuş.

By oyuncuların bu form durumlarının sebebi kendisidir.
Biz yaz transfer döneminde orta sahaya kanatlara transfer isterken bu beyefendi "12 kişiyle mi oynayacağız " diye dalga geçti.
Koca sezonu 2 orta saha 2 kanat ile bitirmeye çalıştı beksiz oynadık aldığımız beklerin biri sakat diğeri fiziksel olarak yetersizdi.

Kendisine iyi bir TD diyebilmek için AZ,Prag,YB gibi maçlarda rakiplerini eleyebilmesi gerek, eleyebiliyor mu, hayır. Haliyle mevcut egosu içi boş bir ego.

D.ö,ahlatci,maruf ve sen Okan buruk hepiniz gideceksiniz. Kim ne derse desin en büyük suçlu mr. Özbek kulüp çiftlik resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt