Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman gideceğini bilmiyorum ama giderken çok büyük enkaz bırakacak bize.

Gerçek değerinde hiç bir oyuncuyu satamayacağız.

1 ay dinlenip çıksan yine de yenemezdin adamları utanmadan hala konuşuyor

bunu mu demis gercekten sayin buruk... ilk mac 4 yerken bahanen neydi? gunay olmasa 6 tane yicektin ....birak git artik gozunu seviyim basaksehirle yeni sampiyonluk kovala boylesi hem senin icin hemde bizim icin daha hayirli

ben artık kötü bi insan olduğunu da düşünüyorum

mesela başarısında doğrudan en büyük katkısı olan erden timur türlü oyunlarla gönderilirken sesini bile çıkarmadı
Halı altına süpürdük bazı şeyleri. Şu an çok dillendirilmese de herkes herşeyi görüyor.. ancak Erden başkanın arkasında durmayı beklemiyordum.. 2000 yılını unutmadık ki beklenti içinde de olalım. O yılı unutmayanlar (Erden de dahil) olsaydı, Okan içeri dahi giremezdi..

Nelsson'a suç atmış di mi şimdi de

Adamın yerine herkesi oynat 2 ay stoper ara kimseyi alama, Cuesta diye bir adamı sok sonra Nelsson suçlu

Okan sana çok ağır küfür ederim ama değmezsin, adam olsan zaten her hezimette oyunculara bok atmazsın, biraz sorumluluk alırsın.
Bir kaç muhabirden , beni gönderin artık satın beni dedigini duydum Kerem Övetti sanırım

Başarıyı yönetemedi çünkü, kendini kaf dağında görüyor uzunca zamandır.
Oyuncuları yeterli görüyor artık , aynı şekilde oyuncularda o şekilde , torreira partsi oldugu gün ilk ben yazdım foruma görür görmez bu takım az alkmar maçına nasıl cıkıcak diye rezalet bi görüntüydü . Torreiranın mahcubiyeti dün maç sonu muhabirlerin önünden geçerken belliydi

Oyuncuları yeterli görüyor artık , aynı şekilde oyuncularda o şekilde , torreira partsi oldugu gün ilk ben yazdım foruma görür görmez bu takım az alkmar maçına nasıl cıkıcak diye rezalet bi görüntüydü . Torreiranın mahcubiyeti dün maç sonu muhabirlerin önünden geçerken belliydi
Oyuncuların kendisini pek ciddiye aldığını sanmıyorum. Otorite kuramadığı için de ters düşmemeye bakıyor. Okan da biliyor takımın daha fazla çalışması gerektiğini ama bunu yaptırmaya maçası yemiyor. Takımda kaptan da olmayınca geldiğimiz yer çok normal. Icardi takımın içindeyken hepsini o hizaya getiriyordu mesela.

net şekide batmanpetrolspor düzeyinde antrenmanlar yapıyoruz bunu da es geçmeyelim

okan bizden sonra serbest düşüşe geçer

kazanacağını kazandı bizden zaten kafası rahattır

1740125047217.webp

Hiçbir şey yapamasan bile teknik heyetini güçlendirirsin. Yapamadığın, eksik gördüğün yerleri onlardan yardım alarak yaparsın. Ya bu ayıp değil ki, koskocaman Pep'in bile kaç tane yardımcısı var.

Çok bahane eden adam hayatın hiç bir alanında başarılı olamaz... Okan hocada bu durum dikkat çekmeye başladı... Sen vasat bir Anadolu takımı hocası değilsin hocam çalıştırdığın takım Galatasaray... Rakiplerin yada rakip olma hayali kurdukların şu anda taç atışı için bile strateji geliştirme peşinde bir çok olayı çoktan çözüme kavuşturdular bile... Bizdeki duruma bakacak olursak şu anda hocamızın yaptığı bir çok açıklama vasatlık içeriyor. Dün akşam kadro darlığından bahsediyorsun, önceki maçlarda tam değişikklik yapacaktık gol yedik diyorsun biz bu tarz ucuz açıklamaları hak eden bir taraftar grubu değiliz ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt