Bora Er
Tecrübeli Üye
- 12 Ağustos 2011
- 5.828
- 2.602
- 1.938
O kadar kolaydı herşey değil mi???bunu kovacak cesaret taraftarda bile yok yönetimde nasıl olsun
kalan zamanda takımı icardi yönetse daha iyi sonuçlar alırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kolaydı herşey değil mi???bunu kovacak cesaret taraftarda bile yok yönetimde nasıl olsun
kalan zamanda takımı icardi yönetse daha iyi sonuçlar alırız
1 ay dinlenip çıksan yine de yenemezdin adamları utanmadan hala konuşuyor
Halı altına süpürdük bazı şeyleri. Şu an çok dillendirilmese de herkes herşeyi görüyor.. ancak Erden başkanın arkasında durmayı beklemiyordum.. 2000 yılını unutmadık ki beklenti içinde de olalım. O yılı unutmayanlar (Erden de dahil) olsaydı, Okan içeri dahi giremezdi..ben artık kötü bi insan olduğunu da düşünüyorum
mesela başarısında doğrudan en büyük katkısı olan erden timur türlü oyunlarla gönderilirken sesini bile çıkarmadı
roger schmith nasıl olurçünkü tembel
Bir kaç muhabirden , beni gönderin artık satın beni dedigini duydum Kerem Övetti sanırımNelsson'a suç atmış di mi şimdi de
Adamın yerine herkesi oynat 2 ay stoper ara kimseyi alama, Cuesta diye bir adamı sok sonra Nelsson suçlu
Okan sana çok ağır küfür ederim ama değmezsin, adam olsan zaten her hezimette oyunculara bok atmazsın, biraz sorumluluk alırsın.
Başarıyı yönetemedi çünkü, kendini kaf dağında görüyor uzunca zamandır.Başaktayken marco roseyi falan tuş etmişti , şuan neden herkese taktiksel olarak eziliyor anlamıyorum
yok reis olmaz o hoca da, onun oyununu da beğenmiyorumBaşaktayken marco roseyi falan tuş etmişti , şuan neden herkese taktiksel olarak ezişo
roger schmith nasıl olur
Oyuncuları yeterli görüyor artık , aynı şekilde oyuncularda o şekilde , torreira partsi oldugu gün ilk ben yazdım foruma görür görmez bu takım az alkmar maçına nasıl cıkıcak diye rezalet bi görüntüydü . Torreiranın mahcubiyeti dün maç sonu muhabirlerin önünden geçerken belliydiBaşarıyı yönetemedi çünkü, kendini kaf dağında görüyor uzunca zamandır.
Albert Rierayok reis olmaz o hoca da, onun oyununu da beğenmiyorum
noname biri lazım bize
bilmiom onu valla hiç izlemdim oyununuAlbert Riera![]()
Oyuncuların kendisini pek ciddiye aldığını sanmıyorum. Otorite kuramadığı için de ters düşmemeye bakıyor. Okan da biliyor takımın daha fazla çalışması gerektiğini ama bunu yaptırmaya maçası yemiyor. Takımda kaptan da olmayınca geldiğimiz yer çok normal. Icardi takımın içindeyken hepsini o hizaya getiriyordu mesela.Oyuncuları yeterli görüyor artık , aynı şekilde oyuncularda o şekilde , torreira partsi oldugu gün ilk ben yazdım foruma görür görmez bu takım az alkmar maçına nasıl cıkıcak diye rezalet bi görüntüydü . Torreiranın mahcubiyeti dün maç sonu muhabirlerin önünden geçerken belliydi
Arda gelse pro lisansı yokbilmiom onu valla hiç izlemdim oyununu
O kadar kolaydı herşey değil mi???
net şekide batmanpetrolspor düzeyinde antrenmanlar yapıyoruz bunu da es geçmeyelim
okan bizden sonra serbest düşüşe geçer
kazanacağını kazandı bizden zaten kafası rahattır