Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu okuduğum şeyleri söylediyse skandal açıklamalar. Adam fiziksel düşüş var demiş, çok doğru bir soru. Bunu kabulleneceğine hemen ters cevap veriyorsun.

rakipler bizi çözdüler , okan hoca buna çağre ararken kontrolü kaybetti , çok gol yiyen takımdık ama atıyorduk şimdi zor üretiyoruz gene kolay yiyoruz , savunmaya çözüm ararken bütünlüğü kaybetti

Senin ihtiyacın stoper miydi solbek miydi otur bi düşün bakalım ?

Frankynden bağımsız diouf ayarında bi solbek aldırmalıydın .. değeri 20..25 neyse

Zaten parça parça o paradan fazlasını harcattın

Kutucu ya 5 milyon cuesta ya 8 milyon verdirirken sarhoş falan mıydın ?

Hadi herşeyi geçtim..
İlk maç 4..1.. ikinci maç tam da futbolcuların sakatlanmasına müsait bi havada oynanacakken..

Hangi kafayla berkan a gamsız demirbay a oynatarak berat gibi berat gibi eyüp gibi yusuf gibi gençleri klubeye hapsettin..

Şu saatten sonra puan farkı değil 6..
çift haneli bile olsa 1 dakika demirbay a cuesta ya forma verirsen sen de gram futbol zekası bulunmadığının kanıtıdır..

Açık ara kadro farkı yapamadığın sürece bayern psg filan olamazsın. Bizde barca-real tipi rekabet var. Her sene şampiyonluk beklentisi iyi hoşta realitesi yok. Hadi bu yılda oldun 25.şampiyonluk 5.yıldız çok güzel ama seneye garantisi yok. Biz yatırımları sadece lig için yapamayız. Şamp olucaksın avrupada yine zurna olacaksın bunu açıklayamazsın hedefleri boşa düşüren bir şey. Dolayısıyla okanla devam muhabbeti yapmasın kimse. Ki bence bu yılı da verme ihtimali düşük değil ben bu adama güvenmiyorum arkadaş umarım şans yanımızda olur da ali-acur-hacıos şer üçgenini zortlatırız.

Okan Buruk: "Manchester City'i seyrettik, sezon başı örnek verdik biliyorsunuz ondan beri toparlanamadılar. Hem ligi hem Avrupa'yı kaybettiler. Çok önemli takımlar ve teknik adamlar bunu yaşayabiliyor."
Okanı icardi hoca yaptı.

Terimi Hagi hoca yaptı.

Pepi rodri hoca yaptı.

biz bunu anlıyoruz

Toxic sevgilisinden ayrılamayan ergenler gibi yorum yapmayı bırak
Yarın gidince umarım bu laflarını unitmazsin.O zaman sorarım sana Toxic sevgili yi.Tamam rakip taraftar gibi konuşmaktan bikmadiniz usanmadiniz.Basarisizlik zamanı akbaba gibi cokiyorsunuz.Bu nasıl bir zihniyet.Hepimiz üzgünüz vede eleştiriyorum.İmha nedir yaaa??Pişman olacak düşüncelere girmeyelim diyorum ben sadece.Bilmiyorum anlatabiliyor muyum.Yoksa Okan hoca 2 dakika da gider.Sonra?

Fener maçını kazanırsa kovup yeni td getirelim. Yeni hoca sezon sonuna kadar hem ortama alışsın hem de yeni sezonun planlamasını yapsin.

elendikten sonra sırıtmak nedir?

Her şey yolundaymış da biz büyütüyormuşuz gibi sırıtması yok mu...

Tepkiler hep iş işten geçtikden sonra oluyor.
Şu anki sorunumuz uzun zamandan beri yapılan hataların sonucu..
Hatta şampiyon olduğunuz senelerden başlıyor.
Bu kadro bile azyi elemeye yeter o ayrı bir konu.Hocada çok ciddi sıkıntı var ısrarla hatalarından ders almıyor.Buna yetersizlikde diyebiliriz.Yapılan hatalar futbolcuların sahada duruşları falan felakey derecede kötü.Yani biz kötü oynayabiliriz.Ama bizde kötü oyundan ziyade tam bir amatörlük var.Bu kadar belli seviyenin üzerinde olan oyuncuların sahaya bu kadar kötü yayılmasını anlamakta zorluk çekiyorum.Yada gerçekten biz bu oyuncuları fazla abartıyoruz.Belkide oynadığımız oyuna uygun değilller.
Mesela biz genellikle kapalı savunmalara karşı oynuyoruz.Genel olarak rakipler böyle.O zaman ona göre oyuncu alıp planlama yapacaksın.
Başarısızlıkta kadar çok parametre varki bir tane neden bulup saplantı haline getirmemek lazım..

Ama şurası bir gerçek genel anlamda yönetim ve teknik adamımız yetersiz.Burası çok net.Mevcutt oyuncuların bazılarınıda çok fazla abartıyoruz.

Daha öncede dediğim gibi biz şampşyon olduğumuz sezonlardan sonra yapulan transfer ve planlama hatalarından dolayı sıkıntı çekiyoruz.Eldeki yetersizliği belli oyuncuları ısrarla takımda tutarak hata yapıyoruz.Satılması gereken adamları ooo o paraları satılırmı yaa diyerek hata yapıyoruz.
Ama tabiki bunları yapmak içinde işi bilen yöneticilere ihtiyaç var.
Örnek Geçen sene Mertensin yerine ilk 11 oynayacak adam gerekiyor diyebilecek akılda yöneticiler ve teknik adam gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt