Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın gidince umarım bu laflarını unitmazsin.O zaman sorarım sana Toxic sevgili yi.Tamam rakip taraftar gibi konuşmaktan bikmadiniz usanmadiniz.Basarisizlik zamanı akbaba gibi cokiyorsunuz.Bu nasıl bir zihniyet.Hepimiz üzgünüz vede eleştiriyorum.İmha nedir yaaa??Pişman olacak düşüncelere girmeyelim diyorum ben sadece.Bilmiyorum anlatabiliyor muyum.Yoksa Okan hoca 2 dakika da gider.Sonra?

Müridleri çıkmış yine ortaya daha doymadınız mı yaşanan rezilliklere ne olması lazım daha fazla bize bi anlatında içimiz rahatlasın yoksa ben hiç rahat değilim pazartesi kötü bi sonuç gelirse kim vericek bunun hesabını bunuda anlatırsan iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabanci hakem varken fbye tutupta kaybetme bunlarin algisina türk olmadiginda kolladigimiz iddiasina çanak tutacaklar o algiyi yapacaklar çünkü. Insan kendi emegine leke sürelmemesi için bile çalısır şu maça sıkıca

Müridleri çıkmış yine ortaya daha doymadınız mı yaşanan rezilliklere ne olması lazım daha fazla bize bi anlatında içimiz rahatlasın yoksa ben hiç rahat değilim pazartesi kötü bi sonuç gelirse kim vericek bunun hesabını bunuda anlatırsan iyi olur

Dünyanın

Muritlr ne alakası var arkadas yaa Okan Hoca öncesi ne haldeydin.?Ne rezilliği 20 maçtır kaybetmiyor dün.Sanirsin Okan hoca öncesi her sene Avrupa'da final oynuyorduk.Nasil bir kafasiniz siz.

Hem ligde hem Awrupa'da başarılı olacak hocayı bulmak

1000028403.webp

Okan giderse yeni hocayı Gardi getirmeyecek hea.

İbo ve Apo sececek yeni hocayi olm :asd:

Hocam ilk derbinde yankisbhatirlamiyorsam ilk 11'e icardisiz, toreyrasiz cikip iyi bir futbilla jesus'u kepaze etmiştin. Şimdi de pzt günü feneri ve joseyi perisan et

Leipzig'e danışman olmadı mı bu niye gelsin buraya.
Galatasaray adına görüşmeleri bizzat yürüten Başkan Alp Yalman ve yöneticilerden Faruk Süren’in Derwall’le Almanya’da kendi lisanında yaptığı görüşmelerdeki ısrar ve Galatasaray’ı kalkındırmaya dair hedeflerinin bir noktada Derwall’i baştaki menfi cevabından döndürdüğünü bilmekteyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt