Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray adına görüşmeleri bizzat yürüten Başkan Alp Yalman ve yöneticilerden Faruk Süren’in Derwall’le Almanya’da kendi lisanında yaptığı görüşmelerdeki ısrar ve Galatasaray’ı kalkındırmaya dair hedeflerinin bir noktada Derwall’i baştaki menfi cevabından döndürdüğünü bilmekteyiz
Derwall'le de Avrupa'da başarımız yok bu arada

bu sene ŞLye kalamadık kaç para da gitti, biz young boysa elenirken kızılyıldız takımı ön elemeleri geçip ŞL ye kaldı, adamların forvetinde Ads ve Göztepede oynayan Cheriff ndiaye ve kanatta A.gücünde banko 11 oynayamayan Milson vardı

Yarı final direkt Derwall'e yazar bence. Takımı kurup sistemi oturtan oydu.
Usta Klopp gelip seneye yarı final oynatsa onu da direkt Okan'a mı yazacaz o zaman?

Bu arada Derwall'in katkısı yoktur demiyorum ama Derwall warken Psv'yi yenmemiz dışında bir şey yapmamışız Avrupa'da. Hatta ligde de 2 sene sabredilmiş.

eleme maçları ile grup maçları arasındaki farkı anlamalı. eleme maçlarında riskli oynayamazsın gerekirse 45 90 dakika rakibi tartacaksın

Derwall'le de Avrupa'da başarımız yok bu arada
Taraftarin %90’ı yerel lige tav

Lig basladiktan sonra td arayisimiz oldugu donemlere bak, taraftarin cogu sosyal medyada terimi ister, ligi vermeyelim kafasiyla.

Terimin son donemi avrupada gruptan ciktik, ligde berbat oldugumuz icin taraftar tribunde bu takim niye oynamiyor diye terime vuruyordu

13/14 sezonu cok iyi kadromuz vardi. Terimli şl macinda reale hucum oynadik evde 6 yedik terim yine tepki gordu.

Mancini gruptan cikardi, ligde ikinci yapti şlye direkt gittik. Ligi fenere verdik ve sacma transferler yuzunden hoca degil dedik.

Bize ligi goturecek ve avrupada ceyrek final oynatacak adam lazim. Baska turlu avrupada ceyrek gorsen de bos ligi verdikten sonra.

Usta Klopp gelip seneye yarı final oynatsa onu da direkt Okan'a mı yazacaz o zaman?

Bu arada Derwall'in katkısı yoktur demiyorum ama Derwall warken Psv'yi yenmemiz dışında bir şey yapmamışız Avrupa'da. Hatta ligde de 2 sene sabredilmiş.
Klopp zaten kendini ispatlamış adam, kendi oyun sistemi var, geldiği zaman yapacağı transferler var.
Okanın çaylak bir yardımcısı gelip tamamen Okanın sistemini ve takımını kullanarak oynatırsa elbette Okana yazacaksın.
Zaten Derwall 2 sene durdu ülkede yanlış hatırlamıyorsam. Kurduğu sistemin elmeğini de kendi pek yiyemedi. Denizli yedi.
Neyse yaklaşık aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Selamlar.

Uğur ağabey senin çerçevenin sapı uzamış. Bilmiyorum farkinda misin ama?

Screenshot_20250221_154917_Chrome.webp

Konuyla ilgili Emrah admine mi mesaj atayım? Rahatsız oldum da

Yayın linki var mı :asd:
Son canli yayinlari iste mac sonu programi. Ortalara dogru td profili cizdi sinan. Sonra tosun moderator ardayi one surdu, 5 dk sonra arda cok potansiyelli, pro lisans almali gelebilir falan dedi sinan

2 yil once nuriye yapiliyordu bu dortmundda dustugu hali gorduk bu isler kolay isler degil yaw

Yine bos bir laf
Avrupa fatihiyiz yhaaa nasil olur nasil nasil nasil??
Gercekler: Tarihinde 3-4 tane basarin var avrupada geri kalan dönemler ayni bu sene gibi gecmis hep
Kime anlatiyorum ama ben? Hayal ve rüyalar dünyasinda basarilar sana

Bir şeyi hayal etmeden başaramazsın o zaman senin savunduğun hocan neden hedefimiz final dedi aynı şeyleri müridi olduğun hocanada söyledin mi hayal dünyasında başarılar sana diyerek ne biçim Galatasaraylısın sen birader

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fenerle dalga geçiyorduk avrupa'da atçılarla sonlardalar diye. fb'yi yeneriz inşallah ama bunlar ne olursa olsun konferans kupası bu sezon uefa derken bizden daha iyi konumda bitiriyorlar. avrupa konusunda vizyon olarak fenerin arkasına düşmek kabul edilemez. yönetim yönetim olsa derbi sonrası isterse 6-0 yensin hocaya avrupa'nın hesabını sormalı.
Ne vizyonu abi ya,denk geldi ilerliyorlar işte amma abarttınız hakkaten.Grup aşamasını zar zor 24. tamamlayan adamlar bir Anderlecht çektiler gidiyorlar işte.AZ gelse onlar da 3-4 yiyip elenecekti,grupta biz berabere kaldık AZ kasmadan 3 attı bunlara

PSV'yi yenen Derwall değil Denizli
Sürekli konuştuğumuz muhabbet. Derwall de war yanında kulübede o sezon
Taraftarin %90’ı yerel lige tav

Lig basladiktan sonra td arayisimiz oldugu donemlere bak, taraftarin cogu sosyal medyada terimi ister, ligi vermeyelim kafasiyla.

Terimin son donemi avrupada gruptan ciktik, ligde berbat oldugumuz icin taraftar tribunde bu takim niye oynamiyor diye terime vuruyordu

13/14 sezonu cok iyi kadromuz vardi. Terimli şl macinda reale hucum oynadik evde 6 yedik terim yine tepki gordu.

Mancini gruptan cikardi, ligde ikinci yapti şlye direkt gittik. Ligi fenere verdik ve sacma transferler yuzunden hoca degil dedik.

Bize ligi goturecek ve avrupada ceyrek final oynatacak adam lazim. Baska turlu avrupada ceyrek gorsen de bos ligi verdikten sonra.
Türk futbol tarihinde Avrupa'da başarılı olup da ligde şampiyon olan 5 tane hoca war. Ne kadar zor bir şey istediğinin farkında değil Galatasaray taraftarı.

16-17 Jk Şenol Güneş
12-13 GS Terim
02-03 Bjk Lucescu
01-02 Gs Lucescu
99-00 Gs Terim

Avrupa'da iyi top oynatan hocayı buluruz bulmasına ama ligde domalmayı göze alacaklar o zaman.

Yine bos bir laf
Avrupa fatihiyiz yhaaa nasil olur nasil nasil nasil??
Gercekler: Tarihinde 3-4 tane basarin var avrupada geri kalan dönemler ayni bu sene gibi gecmis hep
Kime anlatiyorum ama ben? Hayal ve rüyalar dünyasinda basarilar sana
Harbiden yaa.Sanırsın her sene final oynuyoruz da bu sene kaçırdık finali.En büyük bütçeli kadrolu olduğumuz doğru ama bakalım Okan Hocanın kaçında imzası var biliyor muyuz. Bu kin ve nefreti asla anlamıyorum .Tamam evet olmadı kesinlikle kabul ama hocayıda bu kadar yerin dibine sokmanın asla yeri yok Sevgili Mehmet.2 senede yaşadığımız derbi galibiyetlerini bile neredeyse yok sayacaklar. O derece bilenmişler hocaya.
Rakip yıllardır 100 katımız para harcıyor yeminle bu kadar eleştiri yok.Yazık.
Okan Hoca nın teknik stuff kısmı güçlendirilmeli , birkaç doğru transfer yapılmalı seneye yine Avrupada başarı elde etmek için uğraşılmalı.
Yeni T.Direktör gelince yeniden herşey silbaştan.döneriz rakibin haline.

Sürekli konuştuğumuz muhabbet. Derwall de war yanında kulübede o sezon
Türk futbol tarihinde Avrupa'da başarılı olup da ligde şampiyon olan 5 tane hoca war. Ne kadar zor bir şey istediğinin farkında değil Galatasaray taraftarı.

16-17 Jk Şenol Güneş
12-13 GS Terim
02-03 Bjk Lucescu
01-02 Gs Lucescu
99-00 Gs Terim

Avrupa'da iyi top oynatan hocayı buluruz bulmasına ama ligde domalmayı göze alacaklar o zaman.

Biz o luceyi de terim gelecek diye kovduk galiba o donem demi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt