Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.208
- 10.436
- 2.413
Tekrar ediyorum feneri yensek dahi o mactan sonra kovulmali, icardi koy oraya en kötü ihtimal okan kadar tdlik yapardi. Yani öyle bir ligde oynyuoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sezon o kadar yaygaradan dalgadan sonra bunların gerisine düştük mü avrupa'da düştük. anderlecht'e elenelim de diyebilirlerdi geçtiler. bizim hoca maçtan sonra gülücükler saçıyorsa, yönetim bir sorguya çekmiyorsa maalesef vizyonunu kaybetmişsin demektir.Ne vizyonu abi ya,denk geldi ilerliyorlar işte amma abarttınız hakkaten.Grup aşamasını zar zor 24. tamamlayan adamlar bir Anderlecht çektiler gidiyorlar işte.AZ gelse onlar da 3-4 yiyip elenecekti,grupta biz berabere kaldık AZ kasmadan 3 attı bunlara
İcardi Toreira ve Mertens in iyi hallerini biz bu takımda da ilk yıl gördük onda da Avrupa yoktu. Bana göre en olgun futbolumuz da o yıldı nitekim.O dönemde gelen diğer topçuların alayı zaten bunların ikisini kompanze etti
Icardi Mertens Torreiranın iyi halleri olsaydı mesela o takımda, başka bir hikayesi olurdu
6 kaçan netleri var opta ya göre, cidden tarihi skor olabilirdi her iki maçta dajknin rekoru tarih oluyormuş
sanki haaland'ı istemişte gelmemiş adam.
Ligde de bence kalıbımızın takımı gibi oynamıyoruz, kaliteyle çözüyoruz çoğu maçı.İcardi Toreira ve Mertens in iyi hallerini biz bu takımda da ilk yıl gördük onda da Avrupa yoktu. Bana göre en olgun futbolumuz da o yıldı nitekim.
Olayı Terim- Okan başarısından ziyade bence daha bütüncül planla ilgili okumak gerekli. Terimin son yıl oynattığı Avrupa oyunu bence sadece bizim için değil tüm Türk takımları için ideal olan. Hatta ileri götüreyim Aykut Kocamanın uyuz futbolu bile Avrupa için daha geçerli olanı bence. Hocanın Avrupada oyuna bakışı yanlış. Süper Ligde başarılı oluyor yapsın presi bir şey demem, burda o presi doğru yaparsan çıkacak takım yok. 3 yılda tüm rekorları kırdı nitekim ama buna rağmen Avrupada bu futbol anlayışı tutmaz, olmaz. Terim bunu gördü değiştirdi Okan Buruk göremiyor görmek istemiyor. Takımın başında kalırsa gene aynı futbolu oynatacak bence sıkıntı bu.
kendimizden zayıf takımlara karşı set oynatan, tek kale topa sahip olma oyunu oynatan biri lazım, koş koş bi o kale bi bu kale oynatan biri olmamalı, kapan-çık büyük takımlara veya derbilerde olabiliryok reis olmaz o hoca da, onun oyununu da beğenmiyorum
noname biri lazım bize
Sürekli konuştuğumuz muhabbet. Derwall de war yanında kulübede o sezon
Türk futbol tarihinde Avrupa'da başarılı olup da ligde şampiyon olan 5 tane hoca war. Ne kadar zor bir şey istediğinin farkında değil Galatasaray taraftarı.
16-17 Jk Şenol Güneş
12-13 GS Terim
02-03 Bjk Lucescu
01-02 Gs Lucescu
99-00 Gs Terim
Avrupa'da iyi top oynatan hocayı buluruz bulmasına ama ligde domalmayı göze alacaklar o zaman.
Dost olduğumuzu düşünmüyorum.Sizin çözüm üretmeden sürekli eleştirmenizden de inanılmaz sıkıldım.Kim gelecekte kurtaracak istediğiniz seviyeye getirecek.Alkmar hocası takımını çok iyi oynatıyor hadi bize gelsin ne yapar çok merak ediyorum.Bu kadar ayrı kafalı star oyuncuyu nasıl birarada tutar.Umarım tatbiki izleme fırsatımız olur.Minnet duygunuz sıfır.Yarın rakibi yendiğimizde umarım 360 derece dönmezsiniz.