Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşulacak çok şey var ama çok büyük hayal kırıklığı oldun be Hoca!

Neler hayal ettirdin geldiğimiz noktaya bak. Yazıklar olsun...

Ayrıca şu açıklamalarına da bir çeki düzen ver.

Bu ciddiyetsizlik ve seviyesizlik her şeyden daha çok can sıkıyor.

1 tane sprinter kanatın yok 1 tane yok ya. Tüm dünya hızlı kanatlar ve bekler üzerinden yürüyor. Her şampiyonluğa oynadığımızda mutlaka hızlı bi kanatimiz olurdu bu sene o da yok.

Ne vizyonu abi ya,denk geldi ilerliyorlar işte amma abarttınız hakkaten.Grup aşamasını zar zor 24. tamamlayan adamlar bir Anderlecht çektiler gidiyorlar işte.AZ gelse onlar da 3-4 yiyip elenecekti,grupta biz berabere kaldık AZ kasmadan 3 attı bunlara
bu sezon o kadar yaygaradan dalgadan sonra bunların gerisine düştük mü avrupa'da düştük. anderlecht'e elenelim de diyebilirlerdi geçtiler. bizim hoca maçtan sonra gülücükler saçıyorsa, yönetim bir sorguya çekmiyorsa maalesef vizyonunu kaybetmişsin demektir.

O dönemde gelen diğer topçuların alayı zaten bunların ikisini kompanze etti

Icardi Mertens Torreiranın iyi halleri olsaydı mesela o takımda, başka bir hikayesi olurdu
İcardi Toreira ve Mertens in iyi hallerini biz bu takımda da ilk yıl gördük onda da Avrupa yoktu. Bana göre en olgun futbolumuz da o yıldı nitekim.

Olayı Terim- Okan başarısından ziyade bence daha bütüncül planla ilgili okumak gerekli. Terimin son yıl oynattığı Avrupa oyunu bence sadece bizim için değil tüm Türk takımları için ideal olan. Hatta ileri götüreyim Aykut Kocamanın uyuz futbolu bile Avrupa için daha geçerli olanı bence. Hocanın Avrupada oyuna bakışı yanlış. Süper Ligde başarılı oluyor yapsın presi bir şey demem, burda o presi doğru yaparsan çıkacak takım yok. 3 yılda tüm rekorları kırdı nitekim ama buna rağmen Avrupada bu futbol anlayışı tutmaz, olmaz. Terim bunu gördü değiştirdi Okan Buruk göremiyor görmek istemiyor. Takımın başında kalırsa gene aynı futbolu oynatacak bence sıkıntı bu.

Bizim acilen Yabancı ve büyük kariyerli winner hoca getirmemiz gerekiyor. Okan avrupa için aşırı düşük profil biz ligi bir şekilde alırız zaten ama bu oyuncu maliyetleriyle avrupada en azından çeyrek-yarı final görmezsek 2 seneye batarız. Artık rakibimiz fener bjk değil manu totenham olmalı şu durumdan çıkmazsak biteriz. hazıra dağ dayanmaz Flroya arazisinden para geliyor çöpe atıyosun başka projeden geliyor çöpe gidiyor. yakında hazır kalmayınca kulüp dönmeyecek...

GkQTddBWIAA3qUF

Bir eleştiriyi yanlış yapıyoruz bu arada; Niye Lemina yerine Cuesta yazıldı diye.
Bu FT nin Marsilya maçı kadrosu
1740147242202.webp

Bu da Torrent in Barca deplasman kadrosu
1740147427481.webp

İcardi Toreira ve Mertens in iyi hallerini biz bu takımda da ilk yıl gördük onda da Avrupa yoktu. Bana göre en olgun futbolumuz da o yıldı nitekim.

Olayı Terim- Okan başarısından ziyade bence daha bütüncül planla ilgili okumak gerekli. Terimin son yıl oynattığı Avrupa oyunu bence sadece bizim için değil tüm Türk takımları için ideal olan. Hatta ileri götüreyim Aykut Kocamanın uyuz futbolu bile Avrupa için daha geçerli olanı bence. Hocanın Avrupada oyuna bakışı yanlış. Süper Ligde başarılı oluyor yapsın presi bir şey demem, burda o presi doğru yaparsan çıkacak takım yok. 3 yılda tüm rekorları kırdı nitekim ama buna rağmen Avrupada bu futbol anlayışı tutmaz, olmaz. Terim bunu gördü değiştirdi Okan Buruk göremiyor görmek istemiyor. Takımın başında kalırsa gene aynı futbolu oynatacak bence sıkıntı bu.
Ligde de bence kalıbımızın takımı gibi oynamıyoruz, kaliteyle çözüyoruz çoğu maçı.

Diyorum işte Yunusla Barış 3 ay bence muhteeşem oynadılar, onlar düştü biz de düştük, ikameleri de yok.

Sistem takımı olsak bu kadar hissedilmezdi, önde basmak da bence bir şey kazandırmıyor zaten doğru alan daraltmayı da yapmıyoruz.

FT pozisyon oyununa geçince ligde düştü, pandemi döneminde pandemi olmasa şampiyonduk bence zaten, sonraki sezonda da averajla kaybetti. Ligi bir şekilde götürüyordu son sezon hariç ama kadro kalitesi olarak bakarasak averajla kaybettiğimiz sezon bile çok zayıf bir kadroyla oynuyorduk.

Son 2.5 sezondur oynadığımız kadrolar o dönemlerle kıyaslanamaz açıkçası.

Neyse boşa tartışıyoruz, aynı hataları yapıp duran bu adamdan Avrupa'da bir cacık olmaz.

Bu senenin kaderini de pazartesi akşamı göreceğiz, bahanelere devam ederse şampiyonluk gider, çıkar rakibin zayıf noktalarından vurursa devam eder.

Yönetim desen sıfır bile değil zaten, şu bütçeleri çok boş harcadık.

Bu oyuncularla yapamıyorsan en azından bu kadar rezil etmeden oyun oynatamıyorsan senin ne katkın var ki takıma? Yıldız oyuncular bireysel olarak performans vermese başarılı olmamız zor.

Avrupa ligine 100 defa gidelim. 100’ünde de şöyle bir fikstür gelmez.

O kadar ballı bir fikstür hiç edildi ki.

Diyelim ki sampiyon olduk.

Diyelim ki Sampiyonlar liginde isler yine kötü gidiyor ama ligde lideriz. Bu durumda ne yapmak gerek? Ben sahsen kabul etmem ve derhal istifasini isterim. Ama yönetim ne ister?

Önümüzdeki sezondan itibaren benim icin tek kriter Avrupa'da basaridir. Bu yoksa ozaman hoca da yok!

Sürekli konuştuğumuz muhabbet. Derwall de war yanında kulübede o sezon
Türk futbol tarihinde Avrupa'da başarılı olup da ligde şampiyon olan 5 tane hoca war. Ne kadar zor bir şey istediğinin farkında değil Galatasaray taraftarı.

16-17 Jk Şenol Güneş
12-13 GS Terim
02-03 Bjk Lucescu
01-02 Gs Lucescu
99-00 Gs Terim

Avrupa'da iyi top oynatan hocayı buluruz bulmasına ama ligde domalmayı göze alacaklar o zaman.

çizgiyi o kadar yukarı çekme
bizim takımların şu sezonlardaki gibi başarı yakalaması için sadece iyi hoca ve takım değil kura şansı da yardım etmeli. o her zaman denk gelmez. hedef bu gibi başarılar olursa onları elde etmek çok zor. önceliğini avrupa yapsan bile zor.

ama geçelim avrupa'yı bizim ligin standardında bile kabak takımlar olan d.kiev, rfs ve cl'de sıfır çeken young boys gibi takımları yenmek için de daha iyi hocaya, kadroya ihtiyaç duymamalı gs. o kadar değil yav. bunlar ciddi rezilliktir.

bu sene cl'den elendikten sonra bizim gelmemiz gereken nokta avrupa ligi son 16'sı olmalıydı. yani bugün hala içeride olmalıydık. sonrası kura şansına bakar. ama bu olmalıydı işte. başarı değil olması gereken. bunu sağlamak için de ligden feragat etmeye gerek yok.

Bana kalsa Haziranda kovulmalıydı zaten. Ama şu gelinen noktada çok riskli bir iş olur. Yeni td ile şampiyonluğu kaçırırsak Okan olsa alırdı derler. Şampiyonluğu kaçıracaksak Okan ile kaçıralım ve her şart altında haziranda dehlensin. 2011 model bir Fatih Terim bulamayız. Üst düzey td’leri de getiremez bunlar. Torrent gibi bir şey bulur bunlar. Keşke haziranda değiştirilseydi bu ama şimdi sonucu daha mı kötü olur, iyi mi olur bilemeyiz.

Dost olduğumuzu düşünmüyorum.Sizin çözüm üretmeden sürekli eleştirmenizden de inanılmaz sıkıldım.Kim gelecekte kurtaracak istediğiniz seviyeye getirecek.Alkmar hocası takımını çok iyi oynatıyor hadi bize gelsin ne yapar çok merak ediyorum.Bu kadar ayrı kafalı star oyuncuyu nasıl birarada tutar.Umarım tatbiki izleme fırsatımız olur.Minnet duygunuz sıfır.Yarın rakibi yendiğimizde umarım 360 derece dönmezsiniz.

Bak birader(sen şimdi birader değiliz dersin)

Hocan gsyi rezil rüsva etmiş bizi elaleme güldürmüş başımızı da öne eğdirmiştir

Bak tüm skandallarını,kepazeliklerini,hatalarını,rezaletlerini kenara bırakıyorum

Galatasaray ,az ye rezil olup elenirken hocasının maç sonu basının olduğu yerde sırıtacağı,basın toplantısında espri yapıp güleceği bi kulüp değil

Babamın çok güzel bir sözü var kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin diye,hayır kaybettiğinde de vazgeçtiğinde de değil asıl alıştığında yenilirsin

Kopenhag prag rfs kiev alkmaar falan rezaletin hemen ardından kelle alsan kulüp olarak itibarını korurdun,yeni gelecek hocalar bu takımın avrupada rezil olmaması gerektiğini bilerek davranırdı

Bak burak elması 6 ayda sepetledin göğsünü gere gere burası gs dedin,tudor bi sallandı tolere edilebilecekken hayır burası gs dedin,ft darmaduman oldu hayır burası gs dedin kovdun,sen o yüzden gs sın

Bak fbliler azize 7 sene burası fb diyemediği için bi 7 de ali ekledi

Bayern kahnla salihamidzici şmp olduğu gün kovdu,herkes bayernin nasıl bi kulüp olduğunu bilse de tekrar hatırladı

Hollanda bebeleri saha içinin yanı sıra saha dışında da makara yaptı senle,onurunla itibatınla oynadı,niye oynadılar biliyomusun sen oynattın çünkü,kopenhag sonu bay bay deseydin hocana bugün bunları duymayacaktın,dün maç bitiminde gereğini yapsan tüm dünya,evet gs rezil oldu ama hemen de kovdu derdi şimdi para harcayıp rezil olmaktan başka bi halt edemeyen takım oldun herkesin dilinde

Diğer konu da,hep gelen okandan daha mı iyi olacak şeklinde bi argüman var,niye hep olumsuz riski baz alıyoruz ki,mesela gelenin ligi alamama riski ne kadarsa gelenin avrupada başarılı olma ihtimali de o kadar,niye onu göz ardı ediyosunuz

Hem başarısız olsa ne olacak ki senin için niye dert ediyosun,türlü rezaletler yaşatan okanı bak savunuyosun görüldüğü üzre,gelenin rezaletlerini de biz eleştiririz sen savunursun alışıksın zaten çok takma kafana

Star oyuncuyu bir arada tutma işi de tam safsata,star oyuncuyu bir arada tutmak demek hepsine haftanın 4 günü izin vermek demek değil,yarın eşofmanlarını giy 1 gün de sen ekle 5 gün izin ver onları öyle bi bir arada tutarsın ki lan ben carlo ancelottiymişim dersin

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt