Okan Buruk | Teknik Direktör | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1,5 yıldır güzel oynattığı 5 tane maç ya var ya yok sene başı şl den elettirdi 30 milyondan olduk 2,5 senede aldırdığı adamların toplam tutarı 150 milyondan fazla ama gel gör sahada 5 kuruş etmiycek bir oyun var işin en acısıda kendi evinde derbide korner kullanamadın böyle bi rezillik olamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

top bizde sanchez misal orta sahayi geciyor bütün takim ön tarafta ip gibi diziliyor, pas istasyonu sifir top isteyen adam yok. Bu nedir aga?

yeniler hariç herkesin bitik görünmesi çok garip yav
koşacak hali yok kimsenin
sezon bitsin de takımı yenileyelim bari

hata olarak bakarsak mourinhodan daha az hatalı diyebilirim

mourinho 6 puan geride hala defansif oynatıyor takıma ayrıca en önemli adamı maximini kesip talisca gibi bi el frenini oyuna alıyor
Morinyo bence şunu düşündü, bunlar bu futbolla nasıl olsa bir çok kez puan kaybeder. Ben de hakem makem derken zaten 3 puanları topluyorum Riske girip 9 puana çıkmasındansa böyle bitireyim demiştir.

Morinyo bence şunu düşündü, bunlar bu futbolla nasıl olsa bir çok kez puan kaybeder. Ben de hakem makem derken zaten 3 puanları topluyorum Riske girip 9 puana çıkmasındansa böyle bitireyim demiştir.
kazanma fırsatı varken mi düsündü

Zorlu deplasmanlar zorlu maçlar var ne yapacağız bilmiyorum

yeniler hariç herkesin bitik görünmesi çok garip yav
koşacak hali yok kimsenin
sezon bitsin de takımı yenileyelim bari
Garip bir durum yok ki renkdas. Sebebi ulkenin en rezil teknik adamina sahip olmamiz. Habire takim degistirecegine, teknik heyeti degistirmek yeterli ve cok daha ucuz.

Günlük mac durumu ile yazmiyoru. Cok kötü hoca. Dehset paralar harcatıp kendi aldırdığı 1 oyuncu bile degerlenmedi. Avrupa performansı rezalet ötesi. 2 aydir 2 top yapamayan bir takım yarattı. Ekonomik anlamda batıracak bizi, en kötüsü bu. Transfer fetişti var, al al al. Oyun anlaminda bu sene dibi gördük. Şampiyon olursak benim için sürpriz olacak bu oyun ile.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beine yaptığı açiklamalar baştan aşagi rezalet hakem yüzünden yenemedik demeye getirdi adam sürekli oyunu durdurmus türk hakemlere saygisizlikmiş bu olay vs bu heriften cidden bir şey olmaz

Hazır değil diye Avrupa ligine yazdırmadığı Lemina takımın fizik durumu en iyi oyuncusu

hakem muhabbetini ekstra abartmış hedef saptırıyor bizi de salak sanıyor hoca bırak bu işleri zerre güvenmiyorum sana.

3-4 oyuncunun düşen performanslarını yukarı çekemezse şampiyonluğu verecek

Şu mactan sonra da hakemden aglamazsın be

Lemina hazır değil diyen kondisyonerlerini derhal postala. Takım 2 aydır top oynamıyor. Daha da kötüsü ligin 2/3’lük dilimi geçti oyuncular ayakta duramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt