- 20 Ağustos 2017
- 24.015
- 16.338
- 1.838
Hizli gecisli ataklara yonlendir su takimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morinyo bence şunu düşündü, bunlar bu futbolla nasıl olsa bir çok kez puan kaybeder. Ben de hakem makem derken zaten 3 puanları topluyorum Riske girip 9 puana çıkmasındansa böyle bitireyim demiştir.hata olarak bakarsak mourinhodan daha az hatalı diyebilirim
mourinho 6 puan geride hala defansif oynatıyor takıma ayrıca en önemli adamı maximini kesip talisca gibi bi el frenini oyuna alıyor
kazanma fırsatı varken mi düsündüMorinyo bence şunu düşündü, bunlar bu futbolla nasıl olsa bir çok kez puan kaybeder. Ben de hakem makem derken zaten 3 puanları topluyorum Riske girip 9 puana çıkmasındansa böyle bitireyim demiştir.
Garip bir durum yok ki renkdas. Sebebi ulkenin en rezil teknik adamina sahip olmamiz. Habire takim degistirecegine, teknik heyeti degistirmek yeterli ve cok daha ucuz.yeniler hariç herkesin bitik görünmesi çok garip yav
koşacak hali yok kimsenin
sezon bitsin de takımı yenileyelim bari
Öyle bir maçtı ki sabaha kadar oynasak gol atamayacak gibiydik0.12 gol beklentisi..